Hyvä iho – parempi mieli

dsc_0024-1

Sain perjantaina katsottavakseni vaihtoehtoja PR-kuvista, jotka otettiin lehdistöä varten viikko sitten. Avasin kuvatiedostot ja ahdistuin. Se on merkillinen juttu, kun sitä vanhenemista ei huomaa, nimittäin sisältä päin. No okei – siinä mielessä ehkä huomaa, että olen varmaan aavistuksen viisaampi, kuin kolmekymmentä vuotta sitten, mutta aika sama tyyppi kuitenkin. Ja kun elelee ja oleilee, ei sitä naamataulua niin usein tule katsottua tarkasti. Sitten eteen lävähtävät kuvat jostain tyypistä, joka vain etäisesti muistuttaa sitä henkilöä, joka luulet olevasi. Se on muistutus siitä, että kello käy. Suljin kuvakansiot ja lähdin lenkille, vaikka olisi pitänyt valita käytettävät kuvat.

Kun palasin kuviin myöhemmin uudelleen ne näyttivät paremmilta. Ne olivat oikeasti ihan okei. Se kauhu on varmaan joku perusreaktio, vähän samanlainen kuin ihmisellä tulee silloin kun kuulee oman äänensä radiosta tai videolta tottumattomana. Sehän kuulostaa itsestä ihan oudolta. Ja jotenkin sitä vaan on ylikriittinen omien kuviensa kanssa.

Vanheneminen on ihanaa, koska sille on vain yksi vaihtoehto ja se on tosi huono. Kuitenkin olisi kivaa vanheta kauniisti ja tehdä ihon eteen kaikki minkä voi, onhan se ihmisen suurin elin.

Iho-näkökulmasta katsottuna vanheneminen on muutakin, kuin ryppyjä kasvoissa. Vaihdevuosien myötä ihoni on alkanut kuivua kiihtyvällä nopeudella. Useat voiteet tuntuvat vain jäävän ihon pinnalle lillumaan ja iho jää ikään kuin janoiseksi. Kuiva iho tuntuu karhealta ja se kutisee helposti eikä meikki levity kauniisti ja tietysti kuiva iho myös rypistyy nopeammin, kuin hyvin kosteutettu.

dsc00397-1

Sain nyt kokeiltavakseni Helein  Anti-Aging Premium kauneusravintolisän, joka hoitaa ihoa sisältä päin. Helein kapselit heleyttävät ja kosteuttavat ihoa. Annostus on yksi kapseli päivässä. Laitan purkin kylppäriin hammastahnan viereen, niin muistan varmasti ottaa sen joka ilta. (Olen päättänyt, että ilta on parempi kuin aamu, koska uudistuminen tapahtuu levossa.) Aion olla super tarkka tässä kuurissa ja tarkkailen miten tällainen kauneusravintolisä vaikuttaa vai vaikuttako mitään. Ihan kaikkia ravintolisiä en uskaltaisi syödä, mutta Helein on apteekkisarja, joten luotan siihen, että kapselit sisältävät sen mitä tuoteselosteessa sanotaan.

Hyvä puoli ihon hoitamisessa sisältä päin on se, että yhdellä kapselilla päivässä, hoitaa koko kropan ihoa. Eihän se ole vain kasvojen iho, mikä vanhenee. Lisäksi vartalon iho on vaatteiden alla koko pitkän pimeän talven ja minusta se kuivuu vielä herkemmin, vaikka käytänkin vartalovoidetta suihkun jälkeen. Kuivuessaan vartalon iho  paitsi rypostyy ja veltostuu, myös kutisee herkästi. En muista olenko jo kertonut täällä sen hilpeän tarinan, kun olin päättänyt lankuttaa kaksi minuuttia päivässä. Homma sujui ihan mallikkaasti, mutta yhtenä päivänä, kun olin menossa suihkuun muistin, että päivän kaksi minuuttia lankkuasennossa, oli tekemättä. Meillä on suihkuhuoneen vieressä pitkä peilikaappiseinä. Sen viereen heittäydyin lankkutreeniin. Olin jo riisunut suihkua varten, joten olin ilkialastomana. Olihan se mielenkiintoinen näky… Kyllä iho veltostuu ihan koko kehon alueella! En muuten ole tehnyt sitä ikinä sen jälkeen, enkä tee. Mutta kyllä siinä hyvät naurut sai! Vaikka ei nyt heittäytyisi lankuttamaan missä tahansa niin on kuitenkin mukavampaa pitää hihattomia puseroita ja avaria kaula-aukkoja kun iho on hyvässä kunnossa, elastinen ja heleä. (Meidän käsityön opettaja huomautti koulussa aina, kun joku puhui kaula-aukosta – se on aukko kaulassa, hän sanoi. Oikea sana on pääntie! – Suo anteeksi Pirkko!)

dsc00399
Kokeilen Helein -sarjan Anti-Aging Premium kapseleita. Sarjaan kuuluu myös Helein Skin, Hair and Nails -kauneusravintolisä iholle, hiuksille ja kynsille, sekä Helein Biotin + kauneusravintolisä hiuksille ja kynsille

Myös limakalvot ovat osa ihoa ja niiden kuivuminen on tuskaisaa, kuten ikätoverini hyvin tietävät. Helein Anti-Aging Premium kapselit sisältävät A-vitamiinia, joka hoitaa limakalvoja. Se on erittäin tervetullut ominaisuus.

Nyt siis seuraan mitä Helein saa aikaan. Ensisijainen toiveeni on kosteustasapainon parantuminen ihossa. Helein Anti-Aging Premium -kapselit sisältävät Ceramosides keramideja, joiden toimivuus on tieteellisesti todistettu. Ne lisäävät tutkitusti ihon kosteuspitoisuutta ja vähentävät ryppyjen muodostumista. Lisäksi kapseleissa on mm. A ja E -vitamiineja sekä hyaluronihappoa, vihreä tee -uutetta sekä koentsyymi Q10:ä. Kerron miltä tilanne näyttää ja tuntuu noin kolmen viikon kulutta jolloin on luvassa myös kilpailu. Marraskuun alussa katsotaan kuinka kapselit tehosivat kuukauden käytön jälkeen.

Hanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

 1. Leena 09.10.2016

  Hanna, olen käyttänyt kostuttamiseen tyrninsiemenöljykapseleita, mutta eihän enää mikään tunnu riiittävän.

  Vinkki sinulle: Pese talviaikaan suihkussa apteekin perusvoiteella. Sain kuulla siitä ihan vahingossa kampaajaltani, joka kertoo pesevänsä hiuksetKIN sillä voiteella talvella. Päänahka tykkää. Se on Ceralan Plus. Ellei siinä ole sitä Plussaa, se ei toimi. Jos hiukset sitten tuntuvat rasvaisilta voi lopuksi laittaa heikkivainaan hyppysellisen shamppoota.

  Odotan kiinnostuneena, mitein Helein sinulla toimii! Olen huomannut sen mainokset heti:)

  Vastaa
  • hannasumari 09.10.2016

   Hei,
   kivaa että olet löytänyt hyviä tuotteita ihosi hoitoon. Jos minä pesisin voiteella hiukseni, mun kiharat olis suorat! 😀 Mutta kiva jos jollain toimii!

   Iloa päivään
   Hanna

   Vastaa