Kaunis kuulas iho – vaikuttaako stressi ihoon?

Tyttäreni tuli hakemaan lainaksi petauspatjaa meiltä. Käärin sitä leveään muovikelmuun tarmokkaasti ja tyttäreni alkoi kirittää minua: hyvä hyvä, anna mennä vaan hirveällä kiireellä ja tarmolla ja tee samalla toisella kädellä jotain muuta! ja nauroi päälle. Nauroin myös ja sanoin, että joo, olen huomannut tämän ominaisuuteni. Miksi en voi tehdä mitään vaan ihan rauhassa ja yhtä asiaa kerrallaan?

Tämä kevät on ollut äärimmäisen kiireinen ja stressaava. Kaksi asiaa kerrallaan on ollut minimi. Olen jopa perunut useita liikuntatunteja, mitä en tee kuin äärimmäisissä tapauksissa. Keho huomauttelee tästä koko ajan kipuina siellä ja täällä.Käytännössä nukuin koko vapun. Mutta arvatkaa mitä! iho ei! Voin rehellisesti sanoa, että se hehkuu. Huomasin sen erityisesti, kun otimme kuvia ilman meikkiä. On ihanaa, että on joku asia, joka on kunnossa. Ja siitä voin kiittää Sensai tuotteita, joita olen testannut koko tämän alkuvuoden ajan.

DSC01285

Tiedän miltä ihoni yleensä näyttää tähän aikaan vuodesta ylipäätään ja varsinkin, jos olen takonut montaa rautaa yhtä aikaa ja ulkoilu on ollut minimissä, kuten tänä vuonna on tosiaankin ollut.

Ihoni muuttuu harmaaksi, siihen tulee syvälle ihon alle jättiläisfinnejä, jotka eivät koskaan puhkea, ihon pinta muuttuu himmeän harmaaksi, silmänaluset tummuvat ja silmäpussit pullottavat. Iho on pinnaltaan kuiva aivan kuin sitä peittäisi kelmu.

Nyt ihoni on raikkaan värinen, juonteet eivät häiritse, silmänaluset eivät ole tummat eikä silmien alla ole pusseja. Ei näy finnejä ja iho on kimmoisa ja kosteutettu. Ihan älyttömän kiva asia, koska ankean naaman katse peilistä ei varsinaisesti ilahduta, kun muuten on ankeaa.

Onko kauheaa olla tällä tavoin julkisesti tyytyväinen? Toivottavasti ei!

Olen käyttänyt nyt siis Sensain tuotteita neljän kuukauden ajan. Kaksoispuhdistusta ja kaksoiskostetutusta josta kirjoitin aiemmin täällä ja täällä. Puhdistus ja kostetutustuotteiden lisäksi olen käyttänyt neljää muuta Sensai-huipputuotetta, joista kerron nyt.

Sensai Prime Solution on aikuisen naisen tuote, joka laitetaan iholle ensimmäiseksi, puhdistuksen jälkeen, kosteuttamaan ja valmistamaan iho ottamaan vastaan hoitovoide. Se jättää ihon pehmeäksi, kosteutetuksi ja virkistyneen näköiseksi. Sen koostumus on ihanan ohut, mutta ei vetinen, joten se on helppo levittää kasvoille ja se imeytyy heti.

Sensai
Sensai Prime Solution – hoitovesi

Extra intensive cream hoito- ja silmänympärysvoide sisältävät hurjan määrän teknologiaa ja tiedettä, joiden tarkoituksena on energisoida ja kosteuttaa ihoa ja vaikuttaa viiteen ikääntyvän ihon tärkeimpään ongelmaan: kuivuuteen, veltostumiseen, juonteisiin, ryppyihin ja sameaan ihon väriin. Huikean teknologian avulla solut saadaan optimoitua toimimaan ihon energian palauttamiseksi. Kun ihon energia palaa takaisin, iho uudistuu ja sen kauneus pääsee esille. Voit lukea teknolgiasta lisää täältä.

Extra Intensive Cream on ihon hoitovoide ja sitä käytetään aamuin illoin. Hyvin imeytyvä voide on ilo. Se on riittoisaa ja tekee ihosta raikkaan, napakan ja heleän värisen.

DSC01272
Sensai Extra Intensive Cream – ihana, hyvin levittyvä hoitovoide jota käytetään sekä aamulla että illalla.

Extra intensive Eye Cream silmänympärysvoide on uutuus. Pehmeä voide imeytyy heti ja selkeästi parantaa silmänympärysihon väriä ja se kosteuttaa ihoa erittäin tehokkaasti.

Sensai on erityinen tapa hoitaa ihoa ja tuotteet ovat huippulaatua. Tervetuloa Sokokselle ja Emotioneihin tutustumaan SENSAI-tuotteisiin ja kuulemaan lisää SENSAI-asiantuntijoilta. Avaa linkki tästä. 

DSC01267
Sensai Extra intensive Eye Cream silmänympärysvoide imeytyy nopeasti ja pitää silmänympärysihon kirkaana.

Extra Intesive Mask on aivan omaa luokkaansa oleva naamio ja sitä myös käytetään eri tavalla, kuin perinteisiä naamioita. Sitä levitetään iholle kaksi kertaa viikossa iltaisin ja sen annetaan vaikuttaa yön yli. Tuotetta leivtetään kasvoille vain pienen pieni määrä hoitovoiteen jälkeen huolellisesti hieroen. Sensain ihana ohje hoitotuotteiden hieromiseen iholle on täällä. Ei siis paksua ihon pinnalle jäävää valkoista kerrosta, vaan ainoastaan ohuelti, niin että tuote imeytyy ihoon kokonaan.

DSC01266
Sensai Extra Intesive Mask on naamio, joka jätetään vaikuttamaan iholle yön yli.

Huomaan selvästi, kuinka kasvojeni ihon väri on parantunut entisestään ja ihon pinnasta on tullut aivan pehmeä. Ihoani riivaava pintakuivuus on kadonnut ja Sensain ihonhoitorituaalista on muodostunut oma pieni nautinnollinen hetkeni joka päivä. Hyvät tuotteet, jotka selkeästi toimivat ihon parhaaksi ja oikeasti tekevät näkyvän muutoksen tuovat sellaisen ihanan tunteen, ettei hoito ole turhaa.

Pidän myös pakkauksista, joita helppo käyttää. Kannet aukeavat helposti, purkit ovat kauniita ja niitä on helppoa käsitellä.

Tuoksut ovat myös tärkeitä. Sensain tuotteet tuoksuvat miedosti raikkailta, mikä on minulle tärkeää, koska saan voimakkaista tuoksuista erittäin helposti päänsärkyä. On kuitenkin kivaa, ettei tuoksu ole lääkemäinenkään, vaan hento ja naisellinen. Onhan kasvojen ihon hoito aina hyvin naisellinen oma hetki.

DSC01290

Ihania tuotteita tosiaankin ja se mikä on tärkeintä, voin vilpittömästi sanoa, että ne myös toimivat.

Ihanaa toukokuuta kaikille – nautitaan elämästä ja kauneudesta

💋

Hanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

 1. Arja L 02.05.2017

  Melko suolaiset hinnat, jää aika monelta kokeilematta

  Vastaa
 2. hanna sumari 03.05.2017

  Hei Arja L
  Juu eivät ole edullisesta päästä hintahaitaria, mutta ovat erittäin tehokkaita ja riittoisia. Tuotetta tarvitaan aina vain pieni määrä, eli ostoksesta on iloa pitkään.

  Aurinkoa päivään!
  ❤️
  Hanna

  Vastaa