Viikon poiminnat – ihanaa ja kamalaa

On ollut niin tapahtumarikas viikko, että sitä ei voi kokonaan edes kirjata tähän. On tapahtunut loistavia juttuja ja ei niin loistavia juttuja. Ei loistaviin voi kirjata viemärin tukkeutumisen, lämmitysöljyn loppumisen, jääkaapin oven hajoamisen, tyttären auton rikkoutumisen, migreenin, järkyttävän väsymyksen, kahden tyttären harmilliset jalkavammat ja oman kropan karmean tilan.

Loistaviin juttuhin voi sitten taas kirjata, että viemäri homma hoituu, öljy tuli eilen, on tullut ja olen tehnyt hienoja duuneja ja olen tavannut ihania ihmisiä. Oma kroppa on naprapaatin ja hierojan sekä oman aktiivisuuden ansiosta paranemaan päin. Enää ei voi tulla tilannetta, että kiireiden takia en käy Fustrassa tai joogassa, mun kroppa ei tule toimeen ilman niitä. Ja jos voisin, niin tilaisin jostain pitempiä unia.

Viime viikko oli myös varsinainen lehdistöviikko. Joka päivä oli monta kiinnostavaa infoa joihin kaikkiin en valitettavasti millään ehtinyt. Mutta muutamaan ehdin ja niistä yksi ihanimmista oli Arabian oman myymälän avajaiset Pohjoisesplanadilla Helsingin ytimessä. En ollut uskoa korviani, kun kuulin, että se on Arabian ensimmäinen oma myymällä, mutta totta se on. Iittalan myymälä on naapurina ja väliin on puhkaistu oviaukko, joten kummankin brändin tuotteita voi ostella ja ihastella saman katon alla.

Arabian myymälän sisustuksessa on pyritty kodikkuuteen ja lopputulos on mielestäni onnistunut. Naapurissa oleva Iittalan myymälä on selvästi coolimpi.

Arabian konseptimyymälä Pohjoisesplanadilla on kodikas
Arabian konseptimyymälä Pohjoisesplanadilla on kodikas. Se on kalustettu Lundian, Saarikeittiöiden ja Hakolan kanssa
Arabian 100-vuotis juhlamukit lahjapakkauksessa
Arabian 100-vuotis juhlamukit lahjapakkauksessa.

Tuo pyöreä lahjapakkaus, johon mahtuu 5 mukia on ihana ja mukithan saa valita itse. Kerroin niistä täällä

IMG_9120
Kodikasta!
Tämä kuva on Iittalan puoelta. Läysin peilin ja aloin oitis keikistellä ;)
Tämä kuva on Iittalan puolelta. Löysin peilin ja aloin oitis keikistellä 😉 Mutta katsokaa, kuinka kaunis lattia!
Arabian tilaisuudessa bongasin toimittaja Susanne Salon ihanan puseron. Merkki oli Mark & Spenser.
Arabian tilaisuudessa bongasin toimittaja Susanne Salon ihanan puseron. Merkki oli Mark & Spenser.
Syksyllämarkkinoille tulee Esteri Tomulan v. 1973 Arabian tehtaan 100-vuotisjuhlan kunniaksi suunnittelman astiasarjan innoittama kokoelma Esteri. Jo nyt on saatavana Suomen 100-vuotis juhlan kunniaksi tehdyssä mukisarjassa Esteri muki.
Syksyllä markkinoille tulee Esteri Tomulan v. 1973 Arabian tehtaan 100-vuotisjuhlan kunniaksi suunnittelman astiasarjan innoittama kokoelma Esteri. Jo nyt on saatavana Suomen 100-vuotis juhlan kunniaksi tehdyssä mukisarjassa Esteri muki.
Kun arabia muutti . pois vanhoista tiloistaan löydettiin ja kerättiin talteen vaikka mitä ihanaa. Tässä Esteri Tomulan sk
Kun Arabia muutti pois vanhoista tiloistaan löydettiin ja kerättiin talteen vaikka mitä ihanaa. Tässä Esteri Tomulan sketsejä kokonainen kansio täynnä!

Sitten muotia ja sisustusta. Villa Tremondo on lifestyle-, muoti-, kenkä-, ja koruagentuuri. Heidän show roominsa on ihana ja ihmiset jotka siellä tekevät töitä, ovat myös ihania. Haen sieltä paljon esiintymisasuja. Heidän tuotteitaan voi ostaa mm. DOTS… nettikaupasta. Show room on sisustettu niin kauniisti, että aina kun menen sinne, rentoudun. Kauniit asiat saavat ihmisen voimaan hyvin. Ainakin minut.

Selkeästi ensi syksynä tärkeä juttu muodissa on kiilto ja glitteri sekä pehmeät neuleet ja upeat jalokivivärit. Ihanaa, koska talvella kaipaan värejä.

Villa Tremondon pressipäivän vieraskirja - johon unohdin kirjoittaa nimeni, vaikka tarjolla oli jopa sulkakynä!
Villa Tremondon pressipäivän vieraskirja – johon unohdin kirjoittaa nimeni, vaikka tarjolla oli jopa sulkakynä!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Villa Tremondon harmoniaa.
Second Female -neuleet ihanissa väreissä!
Second Female -neuleet ihanissa puuteroiduissa sävyissä.
Voisiko tätä ideaa, jolla Mos Moshin farkut ovat esillä, käyttää myös kotona?
Voisiko tätä ideaa, jolla Mos Moshin farkut ovat esillä, käyttää myös kotona?
Ihania VÄREJÄ!
Ihania VÄREJÄ!
Vanhat kalusteet on maalattu reippaasti mustiksi. Kivaa särmää.
Vanhat kalusteet on maalattu reippaasti mustiksi. Kivaa särmää.

Balmuirlla esiteltiin niin ikään ensi syksyn juttuja. Suomi 100 on otettu myös heidän teemakseen ja kiitos – se on tehty tyylillä. Itsenäisyyspäivän sinivalkoiset kynttilät ovat aina kuuluneet inhokkeihini, mutta Balmuirin kynttilät on kauniit. Heilläkin on tulossa glitteriä ensi talven pipoihin. Uutuutena myös poron nahkasta tehtyjä käsineitä ja lohen nahkasta tehtyjä korttilompakoita. Pörröiset mohairit loistavat huikeissa väreissä.

Balmuir avaa myös liikkeen Esplanadille! Eläköön!
Balmuir avaa myös liikkeen Esplanadille! Eläköön!
Glitteriä, kuin lumikiteitä
Glitteriä, kuin lumikiteitä
Balmuirin servettirenkaat ja pellavaiset rennot servetit
Balmuirin servettirenkaat ja pellavaiset rennot servetit
Näillä voi tosiaankin juhlia 100 -vuotiasta Suomea!
Näillä voi tosiaankin juhlia 100 -vuotiasta Suomea!
Poron ja kalan nahkaa, sekä kauniit kynttilät Suomen väreissä.
Poron ja kalan nahkaa, sekä kauniit kynttilät Suomen väreissä.
Vahvaa ja puuteroitua
Vahvaa ja puuteroitua

Torstain viimeinen tilaisuus oli Eva Wuiten, joka muistetaan Huvila & Huussi -ohjelmasta, uuden Garden Living viherstudion avajaiset Espoossa. Siellä vierailu olikin työkeikka. Vedin siellä paneelikeskustelun johon osallistuivat digiguru Kati Riikonen Isobar Finlandista, sisustussuunnittelija Susanna Vento ja sisustusarkkitehti Marko Paananen. Aiheena oli ”Onko vihersisustaminen vain ohi menevä trendi”.

Viherstudioon voi tulla myös viihtymään kirjojen ja lehtien pariin ja nauttimaan ihanasta, elämyksellisestä miljööstä.

Garden Living Espoon Mankkaalla on Keski-Eurooppalaisen tyylin mukainen puutarha myymällä eli viherstudio. Täältä saa kaiken - kasvit ja suunnittelun.
Garden Living Espoon Mankkaalla on Keski-Eurooppalaisen tyylin mukainen puutarha-alan lifestyle-myymälä , joka tarjoaa tuotteiden lisäksi maisema- ja pihasuunnittelua, pihapalveluita sekä vihersisustamista koteihin ja yrityksille.
Kaikki tuotteet on Eva Wuten valitsemia ja ne tulevat suoraan Hollannista
Kaikki tuotteet on Eva Wuiten valitsemia, ne tulevat suoraan Hollannista eikä niitä saa mualta Suomesta.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Garden Living on Mankkaan K-Supermarketin viereisellä tontilla vanhassa teollisuus kiinteistössä. Sain vihiä että viereen on tulossa toinenkin myymälä josta ympäristöstään kiinnostuneet ihmiset ovat innoissaan!

Viikko siis päättyi lopulta kauniisiin hetkiin ihanissa paikoissa. Kotona on lämmin ja jumppaan ahkerasti, mutta onhan tää aikamoista vuoristorataa. ”vaan elämäkö elämää ois, jos tyyni ois järvenpinta? Mysrsky, mysrky on elämän hinta!” Jotenkin noin kirjoitti ehkä Eino Leino. En ole varma, mutta kyllähän tämä elämältä maistuu!

Onnen päivää kaikille!

❤️

Hanna

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

 1. maria laurama 06.05.2017

  Bebop on kaunein.

  Vastaa
 2. hanna sumari 07.05.2017

  Minustakin se on ihana!
  Hanna

  Vastaa