Aikuisen naisen kauneus

Kauneuspäivä – mikä ihana sana!

Kaupallinen yhteistyö: Eeva ja Vichy Laboratoires

Kuva: Rimma Lillemägi
Kuva: Rimma Lillemägi

Sain kesällä sähköpostiviestin, jossa kysyttiin mahdollisuuttani tulla juontamaan aikuisten naisten kauneuspäivää. Ajattelin: mikä ihana sana – kauneuspäivä ja vieläpä aikuisille naisille. Vaikka pään sisälläni taitaa asustaa aikamoinen kakara, niin ulkokuori ei enää ole lapsen, vaan aikuisen ja käytän mielelläni korkeatasoisia tuotteita ihoni hoitoon ja valitsen vaatteita ja asusteita, jotka kestävät käyttöä pitkään. Tiedän tyylini, mutta on virkistävää saada siihen uusia näkemyksiä. Koko kesän Suomen kaunein koti –kuvauksissa minua yllytettiin pitämään hiuksia auki ja pikkuhiljaa totuin ajatukseen. On hauskaa saada kuulla toisten mielipiteitä kauneuteen liittyvissä asioissa, ja kokeilla uusia juttuja. Nyt olenkin viettänyt syksyä tukka hulmuten!

Naisten välinen sisaruus on avautunut minulle vasta aika myöhään, mutta siinä on jotain aivan erityistä. Kun on elänyt vähän kauemmin, tietää jo yhtä ja toista, myös sen, että kaikki me joudumme kokemaan paljon samanlaisia asioita. Jos alat kertoa jostain harmistasi naisseurassa, huomaat pian, että et ole asiasi kanssa yksin ja usein lopputuloksena on joko hersyvät naurut tai helpotuksen kyyneleet. Tilaisuudessa, jossa on paljon aikuisia naisia, hyvät fiilikset tuntuvat ihon alla.

Mutta siis vastasin myöntävästi juontokeikkakyselyyn ja ihana Eeva-lehden ja Vichyn yhteisesti järjestämä tilaisuus aikuisille naisille on lauantaina lokakuun 10. päivä. Ohjelma on kiinnostava ja tunnelma tulee olemaan lämmin ja rento ja aivan kuten me aikuiset naiset olemme – hauska! Koska osaamme jo vähän nauraa itsellemmekin. Tervetuloa mukaan siis.

hemmottelu

Hyvän ohjelman lisäksi minua innostaa tilaisuudessa kaksi asiaa. Se järjestetään A-lehtitalossa, eli tunnelma on intiimimpi kuin jossain messuhallissa. Rakastan sitä taloa ja sen sijaintia meren rannalla. Toinen syyni on järjestäjänä toimiva Eeva-lehti, jonka kannessa äitini on ollut monasti.

Äitini Lisa Sumari Eeva-lehden kannessa vuonna 1955
Äitini Lisa Sumari Eeva-lehden kannessa vuonna 1955

Laitan tähän ohjelman, liput 19€ saa Tiketistä ja lähtiessäsi saat lahjaksi ihanan tuotekassin. Paikkoja on rajoitetusti, mikä on kiva-asia, sillä kaikki osallistujat ehtivät kokea kaiken, testata ja kuulla parhaat vinkit. Tule sinäkin mukaan!

Ohjelma

Nainen kuin viini – paranee vanhetessaan: Anneli Kivijärvi, LKT, naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri, kliininen seksologi

Pukeutumisen aakkoset: Kaisa Virtanen, muoti- ja kauneustoimittaja

Aikuisen naisen ihonhoito: Tuire Grundström, kosmetologi

Kehysmuodin uudet tuulet ja kuumimmat trendit. Kissamaisia, klassisia, pyöreitä, värikkäitä – näin valitset juuri sinulle parhaat kehykset: Jaakko Selin, muotitoimittaja

Eeva ja Vichy tutkivat: Miten vaihdevuodet vaikuttavat naisten elämään: Tuuli Toivainen, suunnittelujohtaja, A-lehdet Oy

Osallistumismaksu: 19 €/henkilö + Tiketin toimitusmaksu

Hinta sisältää luennot ja oheisohjelman, salaattilounaan viineineen ja tuotekassin.

Paikka: A-lehdet, Risto Rytin tie 33, Kulosaari, Helsinki

Tässä on linkki ilmoittautumista varten

Kaunista syyspäivää sinulle

Hanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

 1. ARJA KATAJAMÄKI 15.09.2015

  Miettisin käykö kulttuuriseteli maksussa?

  Vastaa
  • hannasumari 16.09.2015

   Hei Arja,
   Suurimpaan osaan tilaisuuksista, joihin Tiketti myy lippuja, kulttuuriseteli käy. Lisätietia asiasta löytyy täältä:

   https://www.tiketti.fi/info/kulttuurisetelit

   Toivottavasti nähdään Kauneuspäivässä!
   Hanna

   Vastaa