Ikääntynyt ihoni

L'Oréal Age Perfect & Age Perfect Golden Age -ihonhoitosarjan tuotteissa on pionia ja iristä
L’Oréal Age Perfect & Age Perfect Golden Age -ihonhoitosarjan tuotteissa on pioni- ja iirisuutetta. Rakastan pioneja ja iiriksiä!

Olen miettinyt paljon ryppyasioita. Omat rypyt eivät ilahduta, mutta toisten rypyt ovat kauniita. Olen päätellyt tämän johtuvan siitä, että omia ryppyjä näkee harvakseltaan, koska sitähän katsoo itsestään ulos eikä itseään. Ja kaikki tiedämme ne ahdistavat hetket, kun näkee oman kuvajaisensa vahingossa ja yllättäen jostain peilistä tai muusta heijastavasta pinnasta! Uuuh! Miten se voikaan olla niin hullun kamalaa! Monesti on kyllä niin, että se keskittynyt ilme kiinnittää enemmän huomiota, kuin mikään ryppy. Ja tämä taas johtuu peili-ilmeestä. Kun katson itseäni peilistä nostan aina hiukan kulmiani ja suupieliä. Pikainen kasvojen kohotus siis.

Kuitenkin ryppyjä tulee. Ihan kaikille. Ja jos ei niitä viisi-kuusikymppisellä näy, niin henkilö näyttää kyllä oudolta.

Minusta ikäiseni (täytin juuri maanantaina 58 vuotta) ihmisen ihon kauneuteen ei vaikuta niinkään rypyttömyys, vaan heleys, terveys ja joustavuus. Että saa pidettyä ihon raikkaan värisenä ja notkeana ja tietysti ilman mitään ihosairauksia ja ihottumia (joita minulle tulee helposti talvella suupieliin) on se juttu. Iho tarvitsee siihen paljon kosteutta, vitamiineja ja terveellisiä elämäntapoja. Ihoa on vahvistettava ja hoidettava säännöllisesti. Vuosi vuodelta tarvitsen voiteiltani enemmän, etten tunne kiristävää tunnetta iholla. Monet ennen hyväksi havaitut voiteet eivät enää riitä.

L'Oréal Paris Age Perfect
L’Oréal Paris Age Perfect

Ilahduin kun sain testattavakseni L’Oréalin Age Perfect Golden Age –tuotteita, jotka on suunnattu ”erittäin ikääntyneelle iholle” – ihonihan on juuri sitä! Erittäin ikääntynyt. Ja toivottavasti ikääntyy vielä pitkään. Elämä muuttuu vaan kokoajan hauskemmaksi, vaikka en voikaan liittyä siihen suureen joukkoon viisaita naisia, jotka hyväksyvät itsensä nyt iäkkäämpinä sellaisina kuin ovat.

Aamu alkaa hyvin, kun naamanahkaa ei kiristä muu kuin hymy ja nauru!
Aamu alkaa hyvin, kun naamanahkaa ei kiristä muu kuin hymy ja nauru!

Toki olen välillä armollisempi itselleni, mutta tehtävää oman pään kanssa on vielä. Katsoin juuri netistä Teemu ja supertähdet –ohjelmaa. Jakson isäntänä oli Mika Häkkinen. Miten ihana tyyppi! Ja kuinka viisaita hän puhui siitä kaikesta mikä elämässä on oikeasti ja todella tärkeää. Meikäläinen se lipsahtelee vähän väliä suremaan jonninjoutavia asioita. Äitienpäivänä kyllä katsoin kuvaa kolmesta tyttärestäni ja ajattelin, että voi Luoja kuinka onnekas olenkaan. Kolme ihanaa, tervettä lasta, joihin on hyvät välit. Niin suuri onni että melkein hävettää. Se mikä iän myötä minussa on muuttunut on kasvanut pinna. En enää hermostu ja kimmastu kuten ennen. Ja jaksan odottaa asioita, tapahtumia, ratkaisuja.

Epäilen etten koskaan jää eläkkeelle, mutta jos olen niin onnekas, tiedän mitä tekisin: Menisin maailmanympärimatkalle, kävisin teatterissa joka viikko, juoksisin taidenäyttelyissä, ajaisin autolla kovaa, jossain missä se on luvallista, tutustuisin ihmeellisiin ihmisiin, jotka kertoisivat minulle ihmeellisiä asioita. Hoitaisin meidän puutarhaa ja kasvattaisin herkkuja omassa keittiöpuutarhassa. Kävisin neljä kertaa vuodessa joogaamassa jossain lämpimässä maassa rannalla…voi vitsi! No tähän taisikin tulla ”jos voittaisin Lotossa” -lista eikä ”mitä tekisin eläkkeellä” -lista!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joka tapauksessa elän nyt parasta ikääni. Moni nuorempi voi ajatella että hui hai – kunhan puhut, vanha ihminen. Mutta kyllä se niin on, että kaikki muuttuu vaan paremmaksi koko ajan. Ja hyvä niin, sillä minulla voi olla vielä 30 vuotta edessä! Ajatelkaa mitä kaikkea voinkaan vielä kokea!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Parasta siis pitää itsensä ja ihonsa hyvässä kunnossa. Päivävoide, yövoide ja seerumi ovat ihonhoidon perustuotteet.

L’Oréal Paris Age Perfect Golden Age Day on vahvistava päivävoide. Sen luonnolliset roosat väipigmentit kaunistavat ihoa ja tekevät siitä heleän värisen. Voide kostetuttaa tehokkaasti, niin ettei sitä kiristä.

L’Oréal Paris Age Perfect Golden Age Night -yövoide sisältää neo-kalsium-ainesosaa ja auttaa ihon suojamuuria vahvistumaan yön aikana. Aamulla iho on levänneen tuntuinen ja kosteutettu. Arvostan sitä, että purkin etiketissä lukee NIGHT mustalla pohjalla niin, että sen erottaa ilman silmälaseja.

Sekä yö- että päivävoiteen alle laitan seerumia, jossa on kauniita roosan värisiä hippusia eli mikrohelmiä. Mikrohelmet yhdistyvät emulsioseerumissa kalsiumin vahvistaviin ominaisuuksiin ja tuloksena on ihanasti kosteuttava seerumi L’Oréal Paris Age Perfect Golden Age Day Fluid lotion. Seerumia on todella miellyttävää levittää ja se imeytyy hyvin, eikä jätä iholle minkäänlaista kalvoa.

Seerumin koostumus on miellyttävä ja se imeytyy hyvin jättämättä kasvoille minkäänlaista kalvoa
Seerumin koostumus on miellyttävä ja se imeytyy hyvin jättämättä kasvoille minkäänlaista kalvoa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Voin lämpimästi suositella näitä kolmea tuotetta, niiden hyvien ominaisuuksien takia. Pidän myös tuotteiden pakkauksista, purkit on kauniit ja kestävät ja ne laittaa mielellään kylpyhuoneen hyllylle. Tuotteissa on myös miellyttävä mieto tuoksu ja ne ovat edullisia.

Nyt yhdellä teistä, ihanat lukijani, on mahdollisuus voittaa itsellenne L’Oréal Age Perfect –ihonhoitopaketti, jonka arvo yhteensä 50,85 €. Paketti sisältää kolme tuotetta:

Age Perfect 50ml Golden Age Day vahvistava ja kaunistava päivävoide
Age Perfect 50ml Golden Age Night vahvistava ja kaunistava yövoide
Age Perfect 125ml Golden Age Day Fluid lotion kosteuttava emulsioseerumi

Kirjoita blogini kommenttikenttään (ei siis Facebookiin, vaan tähän blogin alle) mikä ikääntymisessä sinusta on parasta sekä mitä tekisit jos aikaa ja rahaa olisi rajattomasti käytössä?  Kilpailuaikaa on 18.5. asti eli viikko ja arvon palkinnon kaikkien vastaajien kesken.

P.S. Näiden tuotteiden mainoskasvona on muuten Jane Fonda. Ihailen häntä suuresti hänen rehellisyytensä ja avoimuutensa takia. Hänen elämänkertansa on todella kiinnostava ja siis hänen elämänsä on ollut huikea. Olen saanut omaan kappaleeseeni hänen signeerauksensa, kun hän kävi Suomessa markkinoimassa kirjaansa. Hän oli uskomattoman kaunis ja karismaattinen. Kiinnitin huomioni hänen käsiinsä, jotka ovat aivan kuin hänen isänsä Henry Fondan kädet. Kun pyysin signeerausta, olisin halunnut sanoa vaikka mitä, mutta kaikki kaatui häkellyttvään ujouden puuskaan! oh dear, miten hölmöä!

Ihanaa kevätpäivää sinulle! Muista osallistua kilpailuun!

Hanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

26 kommenttia

 1. Anneli Neuvonen 12.05.2016

  Ikääntymisessä on kauneinta iän tuoma varmuus ja taito elää tasapainoista elämää turhia vouhottamatta.. hyvä ravinto , liikunta ja itsestään huolehtiminen unohtamatta pieniä hemmottelu hetkiä jotka ovat pikantti lisä elämän arjessa ihminen voi olla kaunis vanhetessaankin se ei ole nuorten yksinoikeus..siis pidetään hyvä huoli myös itsestämme ♡

  Vastaa
 2. Arja Selonen 12.05.2016

  Hei
  Nyt olen 50+ osaan jopa nauraa itselleni. Elämä on arvokasta vaikka on pysyviä sairauksia silti yritän nauttia joka päivästä.
  Yksi finni naamassa ei mailmaani kaada.

  Rahalla matkustaisin ja hoitaisin terveyttäni.

  Vastaa
 3. Tarja Sydänmetsä 12.05.2016

  Ikääntymisessä on parasta sen tuoma itsevarmuus: tiedän kuka olen ja mitä haluan elämältä. Nyt on aikaa satsata itseensä, kuntoilla, tehdä terveellistä ruokaa, käydä ihanissa hoidoissa, tavata ystäviä lounaalla ja nauraa monia vuosia itselle lisää.
  Jos minulla olisi rahaa, haluaisin matkustella enemmän mieheni ja lapsienkin kanssa enemmän. Haluaisin myös aloittaa golfinpeluun.
  Hyväntekeväisyyteenkin antaisin rahaa, jos sitä olisi enemmän. Nyt toki teen jo hyväntekeväisyyttä Kuopion Sydännaisissa Kysin sydänvauvojen ja heidän perheidensä hyväksi. Aurinkoa ja ihania naururyppyjä elämääsi☀️

  Vastaa
  • Tiina Ranta 12.05.2016

   Ikä numeroita. Aika ainoa mitä meillä on.
   Aikaa jos olisi, laittaisin puutarhan uuteen uskoon ja lähtisin puutarha matkalle.

   Yrittäjä, muuten terve

   Vastaa
 4. Aila Penttinen 12.05.2016

  Olen kohta 57 täyttävä, siis aikuinen nainen. Haaveilen rakentavani (=rakennuttavani) vanhuuden talon, mummonmökin siis. Kovin iso sen ei tarvitse olla.

  Talossani olisi kaikki suunniteltu siten että mahdollisimman pitkään siinä pystyisin asumaan mieheni kanssa. Esteetön liikkuminen huomioiden.

  Käytössä olisi aurinkoenergiaa, puulämmitystä, maalämpöä… Kaikki siis niin ekologisesti kuin vain voisi tehdä. Auringon puoleisilla seinustoilla kiertäisi katettu terassi jossa mahtuisi liikkumaan rollaattorilla tai pyörätuolilla. – Toivon ettei niitä tarvittaisi mutta varautua pitää.

  Omassa pihassa kasvaisi omenia, marjapensaita, vihanneksia sopivasti tuoreena nautittavaksi ja vähän talven varallekin. Ei kuitenkaan niin paljon että säilöntä aiheuttaisi stressiä. Kukkaloistoa riittäisi pihalla keväästä syksyyn.

  Vaikka maailmalla myrskyäisi ja tuivertaisi miten paljon hyvänsä, olisi haaveiden mummonmökki rauhan ja turvallisuuden tyyssija meille.
  Ehkäpä joskus vielä mummoksikin pääsen ja mökin pihassa leikkisi liuta lastenlapsia.

  Lapsi silittäisi mummon ja papan posken ryppyjä ihmetellen keinussa istuessamme.

  Vastaa
 5. Kati Rajala 12.05.2016

  Tässä iäasä on parasta kun on tarpeeksi vanha tekemään mitä vaan, hullujakin juttuja. Osaa olla välittämättä ”mitä ihmiset ajatteleva”. Seestymistä odotellessa, tää teini-ikä ei lähde minusta… Jos olisi paljon rahaa, hemmotteliain itseäni ja läheisiäni. Matkustelua, hyvää ruokaa, elämyksiä isoille ja pienille. Kun joskus ei tarvitsisi sanoa lapsille, että ei nyt, ei ole rahaa. Ulkonäköasioita en vanhenemisessa pelkää, ryppyjä on ja tulee, pyritään siihen että ne tulevat paljosta naurusta, vaikka väkisin elämä heittää ikäviäkin asioita eteen.

  Vastaa
 6. Anne Turulla 12.05.2016

  Kypsä, hyvin hoidettu iho on yleensä merkki siitä, että naisella (ja miksei miehelläkin) on paljon henkistä rikkautta, jota ei rahalla saa. Vuosirenkailla on omat tarinansa, hyvässä ja pahassa. Ja se jos mikä on elämää parhaimmillaan, vai pitäisikö sanoa raakana.
  Jos saisin paljon rahaa, ryhtyisin päätoimiseksi ryppyreppumatkalaiseksi ja aina joku toinen aito ryppyläinen pääsisi matkaani mukaan

  Vastaa
 7. Nina 12.05.2016

  Vanhenemisessa parasta on tyytyväinen mieli ja levollinen olo. Ylimääräisellä rahalla oikoisin vielä hampaat ja kävisin kuukausittain kasvohoidossa, olisihan ne ripsetkin kiva laittaa. Mukana arvonnassa!

  Vastaa
 8. Kati 12.05.2016

  Ikääntymisessä parasta on se, että ikinä ei ole kylmä jos ei niin halua. Voin laittaa toppahousut jalkaan jos huvittaa eikä tarvitse nolostella. Toisin sanoen olen sinut itseni kanssa ja muiden mielipiteet eivät hetkauta.

  Vastaa
 9. maarit 12.05.2016

  ikä on vain numeroita ,eikä enää stressaa mitään kohta 57v mittarissa

  Vastaa
 10. Ella 12.05.2016

  Ikääntymisessä parasta on itsevarmuuden lisääntyminen lapsuuden ja nuoruuden ujouden ja epävarmuuden vähitellen hälvennyttyä elämänkokemuksen kautta. Jos rahaa olisi ylimääräistä, uusisin kotini sisustuksen ja auttaisin aikuisia lapsiani. Rahareikiä löytyisi kyllä jokapäiväisestäkin elämästä pitkän työttömyyden takia.

  Vastaa
 11. Ulpu 12.05.2016

  Elämänkokemus on ikääntymisessä parasta. Se, että turha hötkyily on jäänyt.
  Ymmärrys siitä, että asiat aina järjestyvät, olivatpa ne millä mallilla tahansa.
  Aika tekee tehtävänsä.

  Rahaa antaisin läheisille siten, että saataisiin kaikille kaikki tarvittava. Asunnot.
  Lahjoittaisin ylimääräisen hyväntekeväisyyteen, esim. leipäjonolaisille jakaisin lahjakortteja ruokakauppoihin.

  Ja jos olisi aikaa ja rahaa, matkustelisin. Ottaisin mukaan siskoni ja eikun menoksi : )

  Vastaa
 12. Asta Heiskanen 13.05.2016

  Ikääntymisestä hyvää on kokemuksien kerääntyminen,niin hyvien kuin huonojekin. Ajan myötä ne muuttuvat viisaudeksi ja lempeäksi rakkaudeksi itseä ja muita kohtaan. Mutta tärkeintä on rakastaa itseään ja olla armollinen. Jos jotakin nuoruudesta haluaisin takaisin, se olisi terveys.Surullista on huomata päivä päivältä rakastavansa sairauksiin, jotka eivät parane.Jos minulla olisi mahdollisuus saada kesämökki järven rannalta ja toimeentulo turvattua loppuelämänsä en tarvitsisi muuta.Rakkaistani en haluaisi luopua ja järkeni haluaisin säilyttää viimeiseen asti.”Tässä elämä on, oma kallis ja tarpeeton.Joki joutava virrassaan, minut lastuna vie mukanaan. Pohjallakaan ei yksinään olla. Epätoivo on rinnalla kaipauksen. ”

  Vastaa
 13. Ansku 13.05.2016

  Hanna, blogiasi oli ennen hauska lukea, mutta nykyään lähes pelkkää sponsattua hömppää kananmunista naamarasvoihin. Miksi hitossa olet tälle linjalle lähtenyt?

  Vastaa
  • hannasumari 13.05.2016

   Annukka!
   Kiva jos olet tykännyt lukea juttujani. Ymmärrän hyvin, että kaupalliset yhteistyöpostaukset voivat alkaa ottamaan päähän. Pointti on se, että tämä blogin pitäminen on yksi ammateistani. Se vie paljon aikaa viikossa ja teen kaupallisia yhteistöitä mielelläni, koska saan niistä palkan. Palkka ei tule lahjuksena, vaan se maksetaan siitä että käytän tuotteen tutkimiseen ja kokeiluun aikaani, samoin kuin siitä kirjoittamiseen ja kuvien ottamiseen. Tuotteista kertominen on vähän kuin tiedottamista, mutta siinä on se henkilököhtainen tatsi, kun joku persoona kokeilee tuotetta tai palvelua.
   Saan aina itse päättää otanko jonkun tuotteen tms testattavakseni ja kirjoitanko siitä. A-lehtien markkinointi kysyy halauanko ottaa homman vastaan vai en. Yleensä haluan. On kauhean kivaa päästä kokeilemaan kaikenlaisia asioita ja tuotteita. Varmaan joku ajattelee että joo – matka Berliiniin esimerkiksi. Se oli ihana matka ja oli ihan huippua että oma tyttäreni saattoi tulla mukaan ja kuvata kuvat ja videot. Mutta ei se lomaa ollut. Seikkailu kylläkin. Kokoajan sitä miettii mikä olisi lukijoiden kannalta kivaa tietää. Kuinka siitä voi kertoa, onko tarpeeksi kuvia, paikkoja, vinkkejä. voisiko homman hoitaa paremmin.
   Blogissa ja instagram-kuvissa jotka olen tehnyt yhteistyönä lukee aina ’kaupallinen yhteistyö: ja firman/tuotteen nimi. Se kertoo, että olen saanut maksun työstä. Että tuotteen valmistaja tai muu taho on halunnut että testaan tuotteen ja kerron siitä. Monissa blogeissa bloggarit jättävät tuon merkinnän tekemättä vaikka asia olisikin niin. Minusta on tärkeää että se lukee siellä.
   En koskaan valehtele, kun kerron testattavista tuotteista, vaan kerron aina vain asioita jotka ovat totta. Toivon, että lukijat saavat niistä vinkkejä ja insipraatioita. Nyt näitä yhteistyöjuttuja on ollut todella paljon ja lisää on tulossa. Testaan monia asioita kokoajan.
   En kuitenkaan kirjoita pelkästään kaupallisia yhteistyöjuuttuja – ne ovat ehdoton vähemmistö postauksistani. Jos ne ällöttävät sinua, niin näet aina blogion oikeasta yläkulmasta että jaahas – sponsoroitua toimintaa – siinä lukee se Kaupallinen yhteistyö ja firman nimi, kuten varmaan olet huomennjut. Älä avaa blogia, seuraavana tai sitä seuraavana päivänä tullee uutta tarinaa taas!
   Minusta olisi kivaa jos jaksaisit olla mukana ja seurata ja kommentoida mun edesottamuksia.
   Oli miten oli – hyvää kevättä ja kiitos vielä kommentista – on kivaa että sain vastata kysymyseesi, etkä vain siirtänyt mua suoraan roskikseen! 😉
   Hanna

   Vastaa
 14. Tuula 13.05.2016

  Luen blogiasi mielenkiinnolla. Hyvä että aiheet vaihtelee, koskaan ei tiedä mitä seuraavaksi kirjoitat. Ja ikähän on vaan numeroita. Lapset jo isoja ja mummu aikaa odottelen. Jos rahaa olisi ylimääräistä, matkustelisin.

  Vastaa
 15. chip 14.05.2016

  Vanhenemisessa tähän asti on parasta ollut se, että on oppinut nauttimaan niistä pienistä asioista. Huomaamaan kauneutta asioissa ja ihmisissä.
  Ylimääräisellä rahalla ja ajalla helpottaisin lasteni elämää. Heillä on ollut vaikeampaa kuin minulla.

  Vastaa
 16. Teija 14.05.2016

  Parasta vanhenemisessa on huomata, että aikuistuneet lapset ovat löytäneet paikkansa elämässä. Heidän onnensa ja onnistumisensa tekevät minutkin onnelliseksi. Lisäksi iän myötä on tullut armollisemmaksi itseään kohtaan, muutamat rypyt tai liikakilot eivät menoa haittaa. Ylimääräisellä rahalla laittaisin perheelle yhteisen ihanan kesäpaikan ja matkustelisin uusiin kohteisiin

  Vastaa
 17. Merja 15.05.2016

  Hei Hanna, kiitos testiarviostasi, tietty isot ovat erilaisia. Vähän turhauttaa, kun etsii itselle sopivaa tuotetta, ja on tuonne kaapin hyllylle jo pari epäsopivaa kokeilua päätynyt..
  Vanhenemisessa on hyvää asioiden mittasuhteiden ymmärtäminen, ja turhan hötkyilyn väheneminen, ja sen ymmärtäminen, että jokanaisella täytyy naurupussit olla silmien ympärillä!
  Jos minulle olisin rahaa, matkustaisin mieheni kanssa ympäriinsä ihmettelemässä kauniin maapallomme moninaisia ihmeitä.
  Hyvää kesää!

  Vastaa
 18. PIPSA 15.05.2016

  Parasta ikääntymisessä on se että todellakin on viisastunut paljon.Tietoa ja myös taitoa on tullut asiaan kuin asiaan.Rohkeus on kasvanut ja maailma avartunut.En kaipaa nuoruuden epävarmaa ja epäselvää elämää.Mutta kun sekin kaikki on tullut käytyä läpi voin todella huokaista että ihanaa olla jo kuusikymppinen kaikkine vaivoineen silti.Rakastan elämääni lopultakin.Ja aikaa minulla onkin tarpeeksi nykyisin.Mutta se raha…….Jos sitä olisi rajattomasti niin kaikki läheiseni kyllä sen tuntisivat nahoissaan.Antaisin jokaisen toivoa ja täyttäisin toiveen.Itselle suuri talo ja puutarha ja monta koiraa.Hieronnassa kävisin usein ja hemmottelisin muutenkin.Terveyttä ei voi niin vaan ostaa mutta kyllä rahasta olisi silti suuri apu siinäkin.

  Vastaa
 19. Synnöve 16.05.2016

  Olen 68 vuotias ja neljän ihanan lapsen mummi, mutta mummit ovat tänä päivänä erilaisia ja vaikka olen kokenut kovan elämän, niin vielä en ole luovuttanut itseni hoitamisen suhteen. Toki olen pyöreä ja pehmeä ja monelta osin pullantuoksuinen villasukkia kutova mummo, mutta myös ystävättäreni kanssa voin juhlia ja nauttia lasin viiniä silloin tällöin. Eli elämä on ihanaa, kun sen oikein oivaltaa ja kun lentää siivin vaikein niinkuin joutsen..

  Vastaa
 20. Leena 16.05.2016

  Luettuani viime viikolla tän sun kirjoituksen löysin itseni tutkimasta kaupan hyllyltä Golden Age – tuotteita ja vähän nuoremmille tarkoitettuja ( 40-50v) tuotteita. Voi elämä! Olisin voinut sukeltaa roosanväriseen golden age-päivävoiteeseen! Hyvä etten maistanut sitä! Se on ihanaa!!!! Ikäni puolesta olis nuoremmillekin tarkoitettu voide ok mutta ihoni kaipaa roosaa voidetta. Joku voi tiettu sanoa, että ei saa ylihoitaa ihoaan. Mutta nyt viiskymppisenä yht’äkkiä ( vai johtuuko lisääntyneestä valosta, että näkeeittensä paremmin ) kaipaa juuri sitä mitä tämä voide antaa.
  Ostan myös seerumin ja yövvoiteen, jos arvontavoitto tuu tänne 🙂
  Kiitos vaan vinkistä. Hinta-laatusuhde todellakin kohdallaan. Just ostin apteekista yhden seerumin, jonka hinnalla saa nää kaikki kolme tuotetta.
  Ikääntymisessä on parasta omien rajojen tiedostaminen ja itsensä hyväksyminen vikoineen ja ihanane puolineen ( no en nyt karvoista kasvoissa kovin diggaa…) Armollisuus itse ja toisia kohtaan.
  Jos rahaa ois rajattomasti, Madeiran vuoren rinteellä olisi pikku mökki, jossa viljelisin etelän hedelmiä. Siemailisin portviiniä, välillä kävisin pääkaupungissa tuulettumassa tai vaeltelisin eukalyptyksen tuoksuisessa metsässä. Ja kasvattaisin kaikkia ihania kukkia ja vihanneksia pikku pihalla ruukuissa.
  Varmaan vois olla talo Kreikassakin ja Unkarissa pustalla oma viinitila ja …..
  Ja akupunktioneuloja säännöllisesti kasvoissa ja muualla kehossa ( …tästä aiheesta lisää uusimmassa postauksessasi ) . Sori pitkä kirjoitus……

  Vastaa
 21. Coziness 17.05.2016

  Hei. Ikääntymisessä parasta on seurata lasten elämää, onnellisena jo lapsenlapsistakin. Olen juuri täyttänyt 50vuotta ja tunnen olevani sama epävarma etsijä kuin parikymppisenäkin, ehkä jotenkin vain osaan hallita tilanteet paremmin nyt iäkkäämpänä niin saattaa tulla vaikutelma varmasta ja viisaasta viiskymppisestä kuten tässä iässä kaiketi kuuluisikin olla:)
  Jos oli rahaa ja aikaa rajattomasti niin luultavasti antaisin lapsille ja perheelle niin paljon kuin vain voisin, kumpaakin. Mies kaiketi ja onneksi, voisi hieman pidätellä jotta voisi itseäänkin hemmotella ja nauttia vaan. Juurikin tulin kolmannesta kasvohoidosta, ikinä, ja näitäkin käyntejä pitänee lisätä.
  Kiitos blogistasi, uskon siihen kun kirjoitit ettet valehtele näistä tuotetestauksista.

  Vastaa
 22. Anneli 17.05.2017

  Hei! Ikääntymisessä parasta on sinuiksi tuleminen itsensä kanssa ja sitä kautta armollisempi suhtautuminen sekä itseen että muihin. Kauneutta voi ihailla tuntematta kateutta, ja voi että esteetikkona janoankin kaikkea kaunista! Jos rahaa olisi rajattomasti käytössä, muuttaisin ainakin talviksi lempeämpään ilmanalaan, koko kroppani janoaa lämpöä ja aurinkoa! Hoidattaisin itseäni säännöllisesti erilaisilla hoidoilla ja hieronnoilla. Ah että tuleekin ikävä Goan-matkoja… Kiitos ihanasta postauksesta, olen jo pitkään aikonut kokeilla noita Age Perfect -tuotteita, ja nyt kun seerumini ja voiteeni alkavat vedellä viimeisiään, aion se tehdä! Lämpenevää kevättä ja ihanaa kesää!

  Vastaa
 23. hanna sumari 17.05.2017

  Hei Anneli!
  kiitos palautteestasi – tuli kivaan hetkeen, koska juuri nyt mä en ole yhtään armollinen itselleni. Muille kyllä. On muuten totta että on hauskaa ihailla nuoria kauniita ihmisiä. Ne hupsut kun ei ymmärrä ollenkaan kuinka upeita ovat. Ja vanhoja myös.
  Suukkoja
  Hanna

  Vastaa
 24. Anneli Niskanen 03.05.2019

  Parasta ikääntymisessä on elämänkokemus ja sen tuoma tietty varmuus. Ja rohkeus olla oma itsensä. Ei tarvitse yrittää miellyttää ketään.
  Jos olisi rajattomasti aikaa ja rahaa, matkusteleisin ja tekisin asioita, joita olen aina halunnut oppia. Esim. kielten opiskelu, maalaus, valokuvaus, kokkaus jne.
  Kyllä edesmennyt mäkilegenda tiesi sanoessaan, että elämä on ihmisen parasta aikaa.

  Vastaa