Näin tulet onnelliseksi – varma keino blogissa nyt

Ihmeellinen onni jotenkin laskeutui mun hartioille. Ja tiedättekö, kun hartiat rentoutuvat, niin koko olemus rentoutuu. Ihmettelin mistä tää onniolo johtui. Sitten päätin olla enempiä miettimättä asiaa, koska mitäs sitä analysoimaan – onni tuli amen. Kiitos.

Tosin olin tänään meikattavana ihanan Krista Stenbergin maskituolissa ja saattaa olla, että hän käyttää jotain onnenhippuja tupsutellessaan niitä puutereitaan mun kasvoille. Hän on sitä tyyppiä, jonka seurassa ilmassa on iloa.

Krista otti myös muutamia kuvia... tää oli vika kahdeksan kuvan sarjasta - miksihän tykkään tästä just eniten 😀
Krista otti myös muutamia kuvia… tää oli vika kahdeksan kuvan sarjasta – miksihän tykkään tästä just eniten 😀

Ei siis ollut mitään onnetonta oloa ennenkään, mutta tämä onnen harso vaan sattui nyt jotenkin kietomaan mut erityiseen vaippaansa. Siinä on sitten nastaa kelliskellä. Söin onnen kunniaksi kauden ensimmäisen joulutortun ja voi kuinka ihanalta se maistui! No olin toki itse sen leiponut, joten muuta ei sovi odottaakaan! Se oikein suli suussa. Ihan pikkuisen huono omatunto koetti kolkutella, että hei haloo – kuuluuko voitaikina ja sokeri sun ruokavalioon muka? Mutta en viitsi välittää. Sitä paitsi onnellisena syödyt asiat eivät lihota… Tämä on faktaa.

Faktasta tulikin mieleeni se tosiasia, että ihmiset kyllä uskovat ihan kaikenlaista ja että tämä medialukutaidottomuus on kyllä oikeasti aika vakava asia.

Eräs nainen vakuutti minulle eilen ihan vakavissaan, että eräs Suomessa myyntikiellossa oleva aine olisi oikeasti todella terveellistä. Sen vaikutukset terveydelle ovat niin huikeat, että se on siksi kielletty. Lääketeollisuus kaatuisi nimittäin, koska tämä huippuaine parantaa syövät ja kaiken mahdollisen. Kysyin häneltä, että uskotko tuon todella? Hän vastasi, että toki uskoo, koska netistä voi lukea siitä aineesta ihan kaiken. Ja siellä kerrotaan mihin kaikkeen aine tehoaa – kaikkeen.

Kysyin sitten, että tarkistitko lähteet ja tutkimukset. Hän ei ollut sitä tehnyt koska tekstit ovat niin vakuuttavia.

Sanoin hänelle hiukan epäileväni tätä lääketehtaiden ja valtion yhteistä salaliittoa kansakuntaa vastaan, koska luultavasti tulisi halvemmaksi juottaa tai peräti upottaa ihmiset hetkiseksi tähän ihmeaineeseen, kuin hoitaa erilaisia syöpiä miljoonia maksavilla hoidoilla ja leikkauksilla. Hän jäi miettimään asiaa. Ehkä. Ehkä hän palasi kaiken tietävän netin pariin.

Mutta juuri nyt tätä kirjoittaessani tajuan yhden asian. On joulukuun 13 päivä ja kolmetoista vuotta sitten 13.12.2004 mun suusta leikattiin pois syöpä. Se oli pelottavaa ja hirveää ja olen ikionnellinen, että leikkaus onnistui ja mä olen täällä heilumassa! Ja kas, niin onnettomasta asiasta nousi onni – ja ihan lääketieteen keinoilla. Onhan tässä syytäkin kiemurrella ja kylpeä onnen huumassa!

Töttöröö!
Töttöröö!

Suukkoja kaikille!

❤️

…. Ja vielä nettifaktaa: mene peilin eteen, sano ääneen ”olen onnellinen” ja hymyile niin leveästi kuin ikinä osaat. Takuulla toimii!…

❤️

Hanna

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *