Näkemiin kuivien silmien kiusa!

”I love your eyes, but I love my eyes more.

Because without mine, I can’t see yours”

Yhdessä vaiheessa aloin epäillä, että nukun silmät auki. Aamuisin, kun heräsin, silmiä kirveli ja ne olivat aivan kuivat. Meni aika pitkä tovi, ennen kuin sain räpyteltyä niin paljon, että kirvely loppui.

Silmät kuivuvat iän myötä, kuten kaikki limakalvot, mutta kuivuuteen vaikuttavat myös muut tekijät kuten lämmin ja kuiva sisäilma talvella ja toisaalta ilmastointi, joka on nykyään silmien riesana melkein kaikkialla sisätiloissa sekä autoissa, lentokoneissa ja laivoissa. Myös helteinen aurinko, tuuli ja pöly voivat kiusata silmiä.

Tietokoneen näytön tuijottaminen rasittaa ja kuivattaa silmiä.
Tietokoneen näytön tuijottaminen rasittaa ja kuivattaa silmiä.
IMG_8880

Silmäni kuivuvat myös tämän läppärin äärellä. Se on inhottavaa, koska kuivuus kirvelyn lisäksi sumentaa näköä ja kuivat silmät myös vuotavat helposti. Olen saanut avun silmien kuivumiseen BioDrop MD spraystä, joka sisältää sekä tyrniöljyä että hyaluronaania, mutta ilokseni ei sisällä lainkaan säilöntäaineita eikä alkoholia. Kotimainen BioDrop MD Spary on pakattu pieneen ja kätevään spraypulloon ja se suihkutetaan yhdellä painalluksella suljetulle silmälle 25 cm:n päästä silmästä. Temppu on helppo, sen oppii kerralla. Etu on myös ettei käytössä tarvitse olla peiliä. Pullon mäntä painetaan ensin puoleen väliin ja sitten pohjaan. Suihke leviää luomelle ja silmän ympärille ja sitä kautta silmän pinnalle, eikä se sotke meikkiä, mikä on iloinen ihme. Kokeilin sitä kuvauksissa ja olin varma, että pian saan maskeeraajalta huutia, kun mustat norot valuvat pitkin poskiani. Mutta sitä ei tapahtunut. Lisäksi tyrni ja hualuronaani kostetuttavat silmänympärysihoa.

Aurinko, tuuli ja pöly aiheuttavat silmien kuivumista.
BioDrop MD Spray on maailman ensimmäinen silmäsuihke, jonka teho perustuu tyrniöljyn ja hyaluronaanin tutkittuihin kosteuttaviin ominaisuuksiin.

Suomen rannikoillakin kasvava supermarja tyrni, on metka marja. Se kätkeytyy terävien piikkien suojaan, sen C-vitamiinipitoisuus on suurempi, kuin appelsiinin, mutta sen varsinainen aarre on hankalasti rikkoutuvien, kovakuoristen siemenien sisällä lymyävä öljy, joka sisältää omega-7 -rasvahappoa. Tyrniöljyn terveysvaikutuksia on tutkittu laajasti ja sillä on tutkitusti kuivasilmäisyyden oireita helpottavia ominaisuuksia.

Haastattelin silmätautien erikoislääkäriä, lääketieteen tohtori Minna Sandberg-Lallia kuivasilmäisyydestä. Hän kertoi, että paikallisesti otettuna omega-7 -rasvahappo tukee, korjaa ja vahvistaa kyynelnesteen lipidikalvoa ja ehkäisee veden liiallista haihtumista silmän pinnalta. Suihke leviää myös kosteuttamaan silmänympärysihoa, mikä on loistava lisäilo. Mutta korostan vielä – se ei sotke meikkiä – eli sitä voi suihkutella sitä pitkin päivää.

BioDrop MD spray sisältää tyrnistä saatavaa omega -7 rasvahappoa - tehokasta silmien kosteuttajaa.
BioDrop MD spray sisältää tyrnistä saatavaa omega -7 rasvahappoa – tehokasta silmien kosteuttajaa.

BioDrop MD Spraytä voi käyttää myös yhdessä piilolinssien kanssa ja sen käyttö lisää linssien käyttöikää. BioDrop on hyvä tuote myös niiden kolmen kuukauden aikana, jolloin silmiä on kosteutettava silmien laserleikkauksen jälkeen.

Testattuani tuotetta olen todella tyytyväinen. Hyviä juttuja on myös pullon pieni koko, se mahtuu hyvin käsilaukkuun eikä aiheuta ongelmaa lentomatkoilla. Ja vaikka koko on pieni, tulee yhdestä pullollisesta n. 300 suihkausta. Pullo myös toimii kaikissa asennoissa, siitä on hyötyä silloin, kun sillä hoitaa vaikkapa vuoteessa lepäävän vanhuksen silmiä tai pötköttää itse vuoteessa.

Jos haluat kokeilla BioDrop MD spraytä, kommentoi tämän blogin kommenttikenttään tähän alle, milloin tunnet erityisesti silmiesi kuivuvan ja voit voittaa yhden pullollisen BioDroppia. Arvon vastanneiden kesken viisi tuotetta. Arvonta-aika on yksi viikko, eli arvonta tapahtuu tiistaina 25.04.2017

Tässä vielä linkki jälleenmyyjiin paikkakunnittain

Onnea arvontaan!

Hanna

♥️

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

83 kommenttia

 1. Anna-Liisa Jeskanen-Aarnipuro 18.04.2017

  Silmät kuivuvat – olen tullut ikään, jossa ne kuivuvat, ärsyyntyvät, vuotavat, kutisevat…Tekstissäsi oli hyvä kohta se, jossa luulit nukkuvasi silmät auki – niin luulin/luulen minäkin, sillä aamulla silmät ovat erityisen ärhäkät. Joskus niitä särkee kovasti. Toki tuijotan älypuhelinta ja tietsikkaakin joskus ihan kiitettävästi.

  Vastaa
 2. Pirjo Takala 18.04.2017

  Läppärin äärellä oltuani vähänkään kauemmin, alkaa tuntea kutinaa ja kun olisi hiekkaa silmissä. Silloin tietää, että jotain kosteutta tarvitaan. Kaikki silmätipat eivät juurikaan auta. Muutama joukosta löytyy josta on apua. Tätä täytyy kokeilla, vaikuttaa helpolta laittaa. Muut käyttämäni silmätipat ovat vähän hankalia, kun yrittää tähdätä että osuu oikeaan paikkaan, eikä poskille 🙂

  Vastaa
 3. Sirja Blixt 18.04.2017

  Kärsin vaivasta koko ajan, mutta etenkin iltaisin lukiessa ja telkkaria katsoessa huomaan silmien kuivuuden. Silmätippojen kanssa suhraaminen on tylsää, yli valuva kuivuu ripsiin ja silmän ympärille. Voi rähmä!

  Vastaa
 4. Mirkka Tulokas 18.04.2017

  Hei Hanna! Hienoa, että kuiviin silmiin löytyy apua ja varsinkin tähän aikaan vuodesta sille on erityistä tarvetta. Mutta asiasta kolmanteen, en nimittäin voi olla kommentoimatta tuota Saarenmaan(?) makuuhuonettasi. Nyt on tämä nainen rakastunut: Huone on oikea aarreaitta, kauniita yksityiskohtia pullollaan – yksinkertaisesti vaan IHANA!

  Vastaa
 5. Tatjana Pusa 18.04.2017

  Näin keväällä…lun on siitepölykausi!

  Vastaa
 6. Rosengård 18.04.2017

  Heippa Hanna! Aamuisin erityisen paljon:) terkkuja Marica

  Vastaa
 7. Ani Kellomäki 18.04.2017

  Tulipas tämä kuin täsmätilauksesta! 🙂 Ah tämä ruudun ainainen kyteksiminen! Hassua, että kuivat silmät aiheuttavat silmien vuotamista, mutta niin se mulla ainakin just menee. Suihke kuulostaa tosi kiinnostavalta. Ilmeisesti se ei jätä myöskään mitään rasvatunnelmia?

  Vastaa
  • hannasumari 27.04.2017

   Hei! Joo ei jätä rasvatunnelmia! (mikä loistava ilmaus!)
   Hanna

   Vastaa
 8. Tuire Järvinen 18.04.2017

  Öisin pahinta, täytyy usein laittaa tippoja myös keskellä yötä kerran tai pari.

  Vastaa
 9. Susu Pikkarainen 18.04.2017

  Hiphei, jospa tämä oisi helpotus kutiseville kuiville silmille. En osaa sanoa, koska ne on pahimmat, kun nyt keväällä varsinkin tuntuvat koko ajan olevan hiukan ärsyytyneet, siis silmät. Mistä näitä saa ostaa, jos arpa ei osumaan kohdalle?

  Vastaa
 10. paula lane 18.04.2017

  Jatkuvasti silmiä.kutittaa ja kirvelee aamuisin niin kuivat,että tuntuu , etteivät edes aukea.

  Vastaa
 11. Eevaliisa Juka 18.04.2017

  Silmälääkäri teki minulle hoidon. Hän sanoi että silmäkanavat alkaa iän myötä tukkeutumaan ja se tuo kuivuutta ja roskan tunnetta.
  Ulkonurkasta sisänurkaan päin painellaan, aika tuntuvastikin. Mielellään saunan jälkeen. Minulla on auttanut.
  Suihkeetkin on toki ihania☺

  Vastaa
 12. M-L Immonen 18.04.2017

  Heti ulosmentyä alkaasilmät vuotaa.Kokeilisin tätä tosi mielelläni

  Vastaa
 13. Maija Paasonen 18.04.2017

  Lähes kaikki kostutusaineet olen kokeillut, paitsi tätä! Olisipa ihanaa päästä testaamaan ❤

  Vastaa
 14. Carita Blom 18.04.2017

  Töissä olen jatkuvasti tietokoneen äärellä, joten silmät ovat todella kuivat työpäivän jälkeen. Kotona telkkaria, läppäriä tai kirjaa lukiessa silmät ovat väsyneen ja kuivan tuntuiset, kuin hiekkaa olisi silmissä. Aamuisin herätessä myöskin, räpyttelen silmiä jotta saisin edes jonkunlaista kosteutta. Ulkona viimassa silmät vuotaa herkästi. Mielelläni haluaisin kokeilla tätä tuotetta, josko vihdoin löytyisi apu minullekin 🙂

  Vastaa
 15. Hanna Kaikkonen 18.04.2017

  Hei Hanna, tämä blogikirjoitus tuli kuin tilauksesta. Kiitän, ja kipinän heti ostamaan

  Vastaa
 16. Mervi Herola 18.04.2017

  No nyt tuli oikeaan aikaan kun iltaisin silmät on alkaneet entisestään tuntua eniistä ärtyneemmiltä ja kuivilta. Lukeminen on hankalaa

  Vastaa
 17. Katja 18.04.2017

  Niin tuttua! Aamuisin on Saharan autiomaa silmissä – punoittaa, kirvelee, vetistää. Apteekin tipat on kokeiltu, ei apua. Eli tämä tuote todellakin tulisi tarpeeseen näille räpsyttimille!!

  Vastaa
 18. Kirsti 18.04.2017

  Hei Hanna ja kiitos vinkistä ja muutenkin erinomaisesta blogista! Mulla silmät tuntuvat olevan kuivat nykyisin ihan vuorokauden ympäri. Näkö sumenee iltapäivällä kun olen ahkeroinut tietokoneella kotikonttorissa ja jatkuu silmien kirvelyllä iltaan kun vihdoinkin pääsen jokailtaisen kirjan kimppuun. Nykyisin sekin hoituu lukulaitteella enimmäkseen. Kirjaimet hyppivät kun muutenkin jo väsyttää… Ulkona silmät valuvat kuin viimeistä päivää ja on turha haaveilla siististä meikistä. Auton ilmastointi on myrkkyä varsinkin vähän pitemmillä matkoilla. Ehkä tämä tuote voisi auttaa!

  Vastaa
 19. Merja 18.04.2017

  Aamuin, illoin ja siinä välissä!

  Vastaa
 20. Anneli 18.04.2017

  Erityisesti aamuisin silmät tuntuvat tosi kuivilta, mutta myös ulkoillessa tuulisella säällä, tietokonetta tuijottaessa, televisiota katsoessa ja lukiessa ihan mitä tahansa. Myös hotellihuoneiden ilmastointi ärsyttää ihan hurjasti, teet mitä hyvänsä ilmastoinnin kanssa, aamulla viimeistään silmät ovat kurjassa kunnossa, kutinaa ja kirvelyä piisaa. Olisi kiva kokeilla esittelemääsi tuotetta, auttaisiko se tähän ongelmaan! Olen lukenut omega-7 rasvahapoista ja kiinnostuin, josko siitä saisi apua.

  Vastaa
 21. Annika C 18.04.2017

  Silmät vuotavat kuivuuttaan kaiken päivää aamusta alkaen. Olen vuosia käyttänyt Visine-silmätippoja, jota esim Tallinnan apteekeissa myydään kolme kertaa isommissa puteleissa, kuin Suomessa.
  Kiitos siis vinkistä, osui arpaonni tai ei, suuntaan tänään silmäsuihkeostoksille. Tuo Visinen kanssa lotraaminen on ollut hankalaa jo pitkään.

  Aurinkoista kevättä 🙂

  Vastaa
 22. Anna 18.04.2017

  Tuulisella säällä ja katuhiekan pöllytessä.

  Vastaa
 23. Lumikallion Outi 18.04.2017

  Silmät kutisevat ja kuivuvat, kun työskentelee paljon koneella. Mielenkiintoinen uutuus tämä silmäsuihke, kiitos vinkistä. 🙂 Pakko myös kommentoida tuota makkaria, ihana!

  Vastaa
 24. Maria Schulgin 18.04.2017

  Kaiken aikaa kuivina, kaikkea kokeiltu. Josko tämä olisi se juttu?

  Vastaa
 25. Maria Schulgin 18.04.2017

  Kaiken aikaa kuivina ja kaikkea on todellakin kokeiltu. Josko tämä olisi se pelastava juttu?

  Vastaa
 26. Tiita 18.04.2017

  Toivottavasti hyvä vinkki,aion kokeilla ja osallistun arvontaan.

  Vastaa
 27. Nina 18.04.2017

  Kyllä, kuivuu!

  By the way, ihana tunnelma siellä Saarenmaan makkarissa! <3

  Nina

  Vastaa
 28. Ulpu 18.04.2017

  Varsinkin aurinkoisella säällä ja ulkona skyyneleet vuotavat.
  Iän mukanaan tuomaa – niinpä niin…

  Vastaa
  • Rita Kajo 18.04.2017

   Nayttopaatteen edessa ollessa, kotona (tehty seinaremontti 9 kk ajan),ulkona tuulisena paivana: kirvelya, hienkantunnetta jopa kipua silmassa. Hankaan silmiani, joten vain pahemmaksi menee. Kokeiltu vaikka mita tippoja ja geeleja. Ei apua loytynyt.

   Vastaa
 29. AnnaI 18.04.2017

  Kuivuu! Erityisesti töissä. Hyvin ilmastoitu, tuulettuva tähystyshuone poliklinikalla on silmien vihollinen. Työpäivän jälkeen näytän huonoa elämää viettäneet.

  Vastaa
 30. TuulaK 18.04.2017

  Kuivasilmäinen ikätoverisi on ”hiekkasilmäinen” töissä tietokoneen äärellä.
  Nykyajan työt ovat ruutuun tuijottamista päivästä toiseen. Silmät rasittuvat, mutta niin myös istumisesta koko kroppa.

  Vastaa
 31. Ulpu 18.04.2017

  Mielenkiintoinen tuote, yksi suihkeena oleva kostuttaja ainakin onkin jo olemassa. Olen miettinyt, että miten tuote oikeasti menee sinne limakalvolle luomien päälta… Siksi olen skeptinen ja halukas kokeilemaan tätä. Lähes kaikki silmätipat olen tainnut kokeilla, joten apu olisi ihana juttu. 🙂

  Vastaa
 32. plussaa 18.04.2017

  Minen saa kunnolla selvää tekstistä. Tarpeeksi lasien kanssa venkslattua ja vielä todettua, että uusillakaan laseilla ei lukeminen suju, hoksasi optikko, että silmätipat saattaisivat auttaa tilanteeseen. Ja niinhän ne tekivätkin. En vain aiemmin ollut tajunnut kärsiväni kuivista silmistä. Mielenkiinnolla kokeiluun menisi tämä 🙂

  Vastaa
 33. Anu Gould 18.04.2017

  Kiinnostava tuote;silmät kutisee ja näkö sumenee lukiessa ja tietokoneen ääressä.T.Anu

  Vastaa
 34. Maarit 18.04.2017

  Periaatteessa reumaatikkona mun pitäisi käyttää kostutustippoja,koska silmäni kuivuvat herkästi ja ovat usein illalla väsyneet ja karhean oloiset. Mut mut…niitten tippijen laittamin eon pirun hankalaa. Tähan tuotteeseen ois kiva tutustua vaikka onkin aika mystistä,että silmät kiinni ja suihkaus ja avot…Ilman muuta kiinnostaa 🙂

  Vastaa
 35. Leena Lätti 18.04.2017

  Kiitokset! Monia kokeillut. Olen ollut pitkään ilman mitään tippoja, kun niistä ei ole apua. Haluan kokeilla tätä!

  Vastaa
 36. Tuula 18.04.2017

  Heippa Hanna! Kiva taas lukea blogiasi. Olen ostellut erilaisia kosteuttavia pipettejä, joita sitten jätän avattuna enkä muista onko ne avattu 12 tuntia sitten vai edellisenä päivänä. Tietokone kuivattaa, mutta kun se on päätyö, niin ei voi mitään. Lisäksi tulee vielä iltaisin istuttua koneelle ja usein jämähdän pariksikin tunniksi. Ulkona hiekka lentää ja siitepölyäkin alkaa jo olla. Koiran kanssa kävellään joka päivä yli tunti. Ikäkin tekee tehtävänsä, kosteus katoaa myös silmistä. Harmittaa kun silmät näyttävät punaisilta kuin olisin itkenyt tai krapulassa, mutta kun niitä vielä kirveltääkin. Luin jostain aiemmin kostutussuihkeesta, mutta sitten se unohtui. Olisi ihanaa kokeilla, se varmaan säilyy avattuna hieman pidempäänkin? Hyvät aineet tuotteessa olisi.

  Vastaa
 37. Riitta Fränti 18.04.2017

  Aamulla herätessä kuten sinullakin. Olisi mukava kokeilla tätä uutta tuotetta.
  Erikoista, että suihkutetaan suljettuihin luomiin.
  Samalla siis tulee hoidettua ihoakin.Näkisin sitten paremmin Tanssii tähtien kanssa finaalin!

  Vastaa
 38. Seija Järvinen 18.04.2017

  Erityisesti silloin kun on vetoa/ilmastointia.Se on erityisen ärsyttävää, kun menet teatteriin tms. tilaisuuteen ja haluis olla edukseen niin silloin on kuin vanhan kuolleen kalan silmät eli tosi punaiset. No, silloin on vaikeaa tippoja tiputella ellei halua silmämeikkejä poskelle. Eli tämä on helppo siinä suhteessa plus helppo laittaa

  Vastaa
 39. Erja Kuukkanen 18.04.2017

  Minulla on allerginen nuha ja silmät ovat aina kuivat. Erityisesti ne kirvelevät lukiessa, tietokoneen tai älypuhelimen ääressä, aamulla, illalla, siitepölyaikana, ja milloin vaan .

  Vastaa
 40. Sirpa 18.04.2017

  Näin se on. Ikääntyminen, ympäristön ärsykkeet ja laitteiden ”tuijotus” ainakin ovat itselläni aiheuttaneet kuivasilmäisyyttä, mitä en ole nuorempana havainnut. Kiitos tuotevinkistä! Hyvää kevättä!

  Vastaa
 41. Marja Nyholm 18.04.2017

  Hei!
  Silmäni ovat varsinkin viime päivinä, kun välillä on kuivaa, vuotaneet erityisesti ulkosalla. Myös nenäni vuotaa. Minulla ei pitäisi olla allergioita, eli syy on varmaan niissä kuivissa silmissä. Sisälläkin ne ovat ärtyneen tuntuiset.

  Vastaa
 42. Hannele 18.04.2017

  Kiitos kivasta blogistasi, olen saanut monia hyviä vinkkejä niistä. Nämä tipat ovat loistava juttu, että voi suoraan luomelle suihkuttaa? Olen kokeillut niin monia tuotteita, meiltä ja Virosta saatavia. Eivät auta, ei. Parhaiten auttavat geelimuotoiset, jos saa ne pullosta ulos ja osuu silmään, 😕 Toivonpa arpa onnea 🙂
  Aurinkolasit on nyt jos koskaan tosi tärkeät!

  Vastaa
 43. Marjo niemelä 18.04.2017

  Kaiken aikaa eri syistä -ikä ja olosuhteet

  Vastaa
 44. Päivi Törmänen 18.04.2017

  Koko ajan kuivuu…ja olo tuntuu kuin olis väsynny ja tekis mieli laittaa silmät kiinni. Vaan se tuntuu jopa kipeeltä..oon kokeillu sellaisia pipettisilmänkosteuttajia,mutta ne ovat tosi hankalia.Ja upeaa olisi kokeilla tyrnivalmistetta, jospa siitä olisi apu. Kuivuus on alkanut haittaan työntekoaki, tarkkuutta vaativissa tehtävissä, kun käytän laseja…

  Vastaa
 45. Mari 18.04.2017

  Iän myötä näkö on heikentynyt ja useasti katson maailmaa harmaan sumean verkon läpi. Silmien kuivuus tuntuu erityisesti tuijottaessani töissä pitkään tietokonetta. Silmät väsyvät ja tuntuvat hiekkaisilta. Harmittaa suunnattomasti, että näkeminen on välillä tuskaa. Useat kokeilemani silmätipat eivät tuo tähän helpotusta. Kiitos vinkistäsi, tätä täytyy testata!

  Vastaa
 46. Pirjo Jokinen 18.04.2017

  Olen käyttänyt vuosia Omega 7 tyrniöljykapseleita.Nyt kun luin blogiasi,ilahduin tyrnivalmisteesta tuossa muodossa.
  Ihan taatusti hyvä tuote,kaikille meille kuivasilmäisille.

  Vastaa
 47. AnuK 18.04.2017

  Lämmityskausi, pakkanen ja tuuli. Nämä kaikki erikseen ja yhdessä saavat silmäni kuivumaan. Siihen päälle työ tietokoneella ja tehokas ilmastointi. Vedenkestävä ripsari ja rajauskynä, luomivärin köytön olen voinut unohtaa jo kauan sitten. Kokeilisin ilolla uutta tuotetta tähön viheliäiseen vaivaan!

  Vastaa
 48. Tarja Simpanen 18.04.2017

  Silmät kuivuu pajiten öisin.

  Vastaa
 49. Jaana Makkonen 18.04.2017

  Silmäni kuivuvat ja vuotavat ulkona joskus hyvinkin pienessä tuulessa ja varsinkin pyöräillessä.

  Vastaa
 50. sirpa koivula 18.04.2017

  Mulla on nettikuivuvat silmät.. vähän aikaa koneella, niin silmät kutisee ja uotaa

  Vastaa
 51. Carola 18.04.2017

  Yli vuoden jo ollut niin kuivat silmät että repii sarveiskalvoon haavan! Rasvaista salvaa yöksi ja useita kertoja päivässä rasvaisia, reseptillä, tippoja. Aikamoista voin kertoa! Jos tuo suihke vaan jotenkin helpottaisi niin hyvä, vaikea uskoa.

  Vastaa
 52. Carola 18.04.2017

  Silmieni tilanne on todella hankala. Yli vuoden jo ollut niin kuivat silmät että repii sarveiskalvoon haavan! Haava sarveiskalvolle on todella tuskallinen ja kivulias. Rasvaista salvaa yöksi ja useita kertoja päivässä rasvaisia, reseptillä, tippoja. Aikamoista voin kertoa! Jos tuo suihke vaan jotenkin helpottaisi niin hyvä, vaikea uskoa.

  Vastaa
 53. Tanja 18.04.2017

  Teen yötyötä. Ja jos työhön on sisältynyt vuoron aikana paljon koneen tuijottelua-ovat silmät ärsyttävän kuivat. Kevään katupöly ja siitepölyaila pahentavat silmieni tilaa entisestään.

  Vastaa
 54. Nina 18.04.2017

  Työpäivän jälkeen tuntuvat kuivilta, kun joutuu 8 tuntia tujottamaan näyttöruutua. Kokeilisin noita tippoja mielellään..

  Vastaa
 55. Heidi Lithenius 19.04.2017

  Kuivat kaikenaikaa. Aamulla peilistä katsovat todella punakat, ärsyyntyneet silmät. Monia tippoja ja geeliä olen kokeillut. Ihanaa, jos markkinoille on tullut suomalainen, luonnollinen ja helppokäyttöinen suihkautettava tuote. Voi, niin onnellinen olisin, jos tuote löytyisi minun laukustani.

  Vastaa
 56. Tarja Havastila 19.04.2017

  Ensimmäinen tuote, josta olen saanut avun, loistava apu ikääntyville silmille (73v)

  Vastaa
 57. Heljä Vasara 19.04.2017

  Silmiä tekee mieli hieroa liian usein. Se johtuu varmaan juuri kuivuudesta. Tätä tuotetta olisi kiva kokeilla. Paljonko tuote maksaa, jos arpaonni ei suosi?

  Vastaa
 58. Tarja Valkeinen 19.04.2017

  Silmät kuivuvat erityisesti kun tuulee tai pidän piilolinssejä toimistolla, jossa joudun tuijottamaan läppärin ruutua lähes kokoajan.
  Sama vaikutus on erittäin aurinkoisella säällä.

  Käytän normaalisti kosteuttavia tippoja, mutta ne sotkevat meikin ja tuntuu siltä, ettei niiden kosteuttava vaikutus kestä kovin kauaa.

  Vastaa
 59. maarit leiding 19.04.2017

  tätä on pakko kokeilla jos tästä olisi apua kuiviin silmiin terv maarit

  Vastaa
 60. Irmeli 19.04.2017

  Teen töitä tietokoneella joten kuivat silmät on tuttu vaiva. Olen käyttänyt tippoja pienissä kertakäyttöisissä pipeteissä mutta niillä onnistun sotkemaan meikit ja koen tippojen laittamisen vaikeaksi vaikka vuosia olen niitä käyttänyt. Kiva olisi kokeilla tätä, koska yritän aina kun mahdollista suosia kotimaisia tuotteita ja kuullostaa oikeasti ihan uskomattomalta ettei sotke meikkiä.. Too good to be true??

  Vastaa
 61. Marianne Solin 19.04.2017

  Kuivasilmäisyys on tullut riesakseni ihan hiljattain enkä ole yhtään sinut sen kanssa saati osaa hoitaa tuota ärsyttävää vaivaa! Olisipa kiva voittaa tuo tuote, jospa se auttaisi! T. Marianne

  Vastaa
 62. HeliA 19.04.2017

  Ei pysty uskomaan ennen kuin kokeilee että tuollainen tuote voisi toimia mikä suihkutetaan kiinni olevaan silmään!! Inhoan silmätippoja, mutta kuivien silmien takia niitä on pakko käyttää päivittäin. Olen kokeillut varmasti kaikki kotimaiset ja reissussa ollessa kaikki ulkomaisetkin valmisteet. Aivan epätoivoista kun mikään ei auta 🙁

  Vastaa
 63. Mervi 19.04.2017

  Olisipa kiva päästä kokeilemaan tätä tuotetta.
  Toivottavasti onnistaa!

  Vastaa
 64. Eveliina 19.04.2017

  Silmäleikkauksen jälkeen silmäni ovat olleet huomattavasti kuivemmat kuin aiemmin. Ei sillä, että katuisin hetkeäkään leikkausta, mutta eron kyllä huomaa. Erityisesti toimistossa tietokonetta tuijottaessa ja ilmastoinnin pauhatessa! Myös pitkät ajomatkat autossa kuivattavat silmiä ikävästi.

  Vastaa
 65. Anu 19.04.2017

  Sjögrenin syndrooman yksi oire on kuivat silmät. Tätä täytyy kokeilla.

  Vastaa
 66. Saara Heikkinen 19.04.2017

  Nyt vaihdevuosien kourissa silmäni ovat alkaneet kuivua ja eniten sen huomaa iltaisin ja yllätys yllätys, aamuisin myös. Peilissä katsoo kaksi punertavaa silmää kuin olisi koko yön valvonut. Joskus en ole siitä niin varma. Tämä ikä tekee omat juttunsa. Olisi todella mukava kokeilla kyseistä tuotetta ja saada silmät kuntoon ja yksi vaiva pois.

  Vastaa
 67. Kirsi 19.04.2017

  Kärsin vuotavista silmistä ja silmän paineenikin on vähän koholla, lääkitystä ei vielä ole.Käytän yöksi voidetta ja aamuisin tippoja.Molemmat ovat hankalat käyttää. Tuote mitä esittelit tuntui aika miellyttävältä.

  Vastaa
 68. Tarja Kurenkunnas 20.04.2017

  Silmäni vuotavat ulkona. Varsinkin toinen silmä. Juuri viikonloppuna sain vasta diagnoosin, että silmäni kuivuvat. Työ päätetyötä, joten ei ihme.
  Topukka

  Vastaa
 69. Päivi oksanen 20.04.2017

  Heips……sama juttu täällä eli kun työskentelen lääkärillä…tuntuu kuin silmät olisivat täynnä hiekkaa…vesi valuu silmistä ja ne karvastelee….

  Vastaa
 70. Tuuli Bernard 20.04.2017

  Hei Hanna,
  Joka aamu kun herään kopeloin tyynyn alta silmätipat, että saan unihiekat pois. Silmien kuivuus pahenee talvisin varmaankin lämmityksen takia. Tämä tuote tuntuu mielenkiintoiselta, koska sen voi suihkuttaa silmille; tippojen tähtääminen silmiin ilman laseja on hankalaa. Aion ehdottomasti kokeilla!
  t. Tuuli

  Vastaa
 71. Anu 21.04.2017

  Heippa Kaikenlaisia suihkeita kokeillut. Tämäpä kiinnostaa.
  Mukavaa kevättä Sinulle

  Vastaa
 72. Pirjo Hurme 21.04.2017

  Menin suurin toivein Tapiolan silmäasemalle, mutta eipä ollut vielä heillä saatavilla. Kyllä tulisi tarpeeseen, varsinkin nyt kun alkoi tällä viikolla fillarointi töihin. Katupöly tuntuu erityisen ikävältä silmissä ja tämä tietokoneella työskentely ei paranna asiaa yhtään. Tätä olisi kiva kokeilla, kun voisi vaan suihkia menemään!

  Vastaa
 73. vintagentti 22.04.2017

  Sängyssä illalla lukiessa tulee monasti silmiin kuiva tunne, varsinkin kun vielä samanaikaisesti tuijottelee vuoroin televisiota. Mielenkiintoinen tuote kun voi suljetuin silmin suihkauttaa, käyttömukavuus huippua siis.

  Vastaa
 74. Muru 22.04.2017

  Viimeiset kolme viikkoa ovat olleet aika ikäviä. Silmat kuin santapaperilla hangatut. Eli kuivat ja alkavat punoittaa päivän aikana. Tällainen päivän aikana helposti ilman peilin apuan suihkautettava tuote olisi kiva.

  Vastaa
 75. maria johansson 22.04.2017

  Todellakin haluaisin kokeilla. Olen kokeillut varmaankin kaikkia markkinoilla olevia, nyt on Tearsagain mutta se kirvelee alussa kun olen suihkauttanut.

  Vastaa
 76. Siru 23.04.2017

  Iltapäivästä silmät alkavat tuntua kuivilta. Olen syyttänyt liian vähäistä veden juontia, mutta voipa olla iästäkin johtuvaa

  Vastaa
 77. Marjaana 23.04.2017

  Hei
  En ollut aiemmin lukenut mistään juttuja silmien kuivumisesta. Kiitos kun kirjoitit siitä. Minulla on usein kuivat silmät öisin/aamuisin. On epämiellyttävää tai joskus hetkellisesti jopa pelottavaa herätä niin, että on vaikea saada silmiä auki. Silmäluomeni ovat juuttuneet silmiin ja tosiaan hieman tuskallisesti muutaman räpyttelykerran jälkeen aukeavat. Sen jälkeen näkö on jonkin aikaa hieman sumentanut. En ole kuitenkaan sen kummemmin ajatellut asiaa. Ihanaa, että nyt satuin lukemaan kirjoituksesi ja että vaivaan on olemassa luonnonläheinen Aine ja konsti. Asun Lapissa ja luonto on kaikin puolin minulle tärkeä. Valoisaa kevättä sinulle!

  Vastaa
 78. Tiina 23.04.2017

  Silmät on todella kuivat, näkö hämärtyy ja ovat ärtyneet, sekä punaiset.

  Vastaa
 79. Salli 23.04.2017

  Silmät kuivuu erityisesti kun joutuu pitkät ajat koneella olemaan ja kuiva huoneilma myös minun silmiä kuivaa.

  Vastaa
 80. Brita Ahola 24.04.2017

  Minulla tuntuu aamulla silmissä siltä kuin olisi lasivillaa käsitellyt – kirvelee ja pistelee vaikka kuinka räpyttelisi.

  Vastaa
 81. Hilkka 11.05.2018

  Minulla silmät alkavat vuotaa talvella pakkasella jos käy vähänkin tuuli.

  Vastaa