Saatko olla sellainen kuin olet? Mieletön video!

Sallin itselleni syntymäpäiväni kunniaksi suklaafondantin ja kasi palaa täytekakkua sekä kolme lasia samppanjaa. En jaksanut olla tiukkana.

Olette ennenkin ehkä lukeneet ulkonäköpaineistani. Ne ovat faktaa. Välillä olen tyytyväinen välillä en. Se on kuin istuisi keinulaudalla. Boing ylös – pam alas. Ja se on ihan hiton rasittavaa.

Törmäsin ystäväni FB-seinällä tähän videoon ja katsoin sen kuin nälissäni. Lopuksi itkin.

Kerrankin video, jonka naisten joukkoon voin laskea kuuluvani ihan sellaisena kuin olen. Ilman mitään tarvetta muuttua miksikään. Olla mitenkään tai millään tavalla erilainen, kuin olen.

Tunteen voimakkuutta saattaa lisätä se, että luin tänään yhden naisille suunnatun lehden, jonka aihepiiri käsittelee ulkonäköä ja liikuntaa. Lehteä lukiessani tuli aivan sairas olo. Tästä videosta tuli eheä olo. Suuri kiitos sen tekijöille.

Lehdet todella kykenevät ruokkimaan erittäin tehokkaasti vähänkään ulkonäöstään epävarman tai onnettoman ihmisen tuskaa. Kaikki ne täydellisten ihmisten esittämät liikuntakuvat ja kauneuskuvat. Oikeasti kaikki kuvat on retusoitu ja muokattu, ja sitähän peruslukija ei tiedä, tajua ja muista. Kaikki kauneusleikkauksista kertovat jutut, joissa oikeasti täysin toimivat ja kauniit ihmiset leikkaavat jonkun osan itsestään ”paremmaksi”. Se on ihan pimeetä touhua.

Hyvin lähellä sitä olen itsekin käynyt. Ajatuksenani oli leikkauttaa minulle litteä vatsa. Kävin konsultaatiossa. Leikkaus olisi maksanut n. 10.000 €. Napaa olisi siirretty, vähän rasvaa imetty ja löysä vatsanahka kiristetty. Hylkäsin ajatuksen. Mutta olisihan se kiva, jos – vai olisiko? Mikä muuttuisi elämässäni? Se, että olisin ehkä hiukan rennompana rannalla bikinessä? Voi Luoja!

Kiitos Kalevala Koru rohkeudesta – tämä on parasta pitkään aikaan!

Hanna

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

  1. Pia Kangas 11.05.2017

    Ihana täydellinen nainen, kiitos taas blogista Hanna 🙂

    Vastaa
  2. Ulpu 11.05.2017

    Mahtava hyvän mielen video !

    Vastaa