Terveisiä maailman ihanimmalta työ- ja kokoustuolilta!

Työtuolina pallero
Työtuolina pallero

Hip hei ja terkut kotitoimistosta! Kattokaas millä työtuolilla mä istun! Eikö ole aivan huippu! Tän tyypin nimi on Rollo. Sen halkaisija on 65 cm ja päällikankaan materiaali on 100% villaa. Sisällä on kuminen pallo.

Rollon on suunnitellut palkittu muotoilja Katarzyna Okinczyc ja lähetän hänelle lämpimät terveiset olohuoneestani suoraan Rollolta. Olen niin rakastunut tähän ettei rajaa.

Palleroa saa tilauksesta, koska sitä myydään Suomessa tällä hetkellä julkitiloihin. Ajatelkaa kokoushuonetta, joka on täynnä Rolloja! Ja kokoustajia jotka Rolloilee palloilla.

DSC02993 DSC02994

 

 

 

DSC02996

Välillä täytyy miettiä ja taivuttaa rankaa…ei oo rankkaa!

DSC02998

 

DSC03001
Rollon pohjassa on paino ja liukueste
Kangas on kiinnitetty vetoketjulla erittäin kauniisti
Kangas on kiinnitetty vetoketjulla erittäin kauniisti
Onhan se nyt nätti!
Onhan se nyt nätti!

Mutta jos ihan asiallisesti puhun (mikä on vaikeaa, koska tällä on niin hupaisaa istua) niin liike on tarpeellinen ja auttaa ajattelemaan. Pallolla istuminen pitää syvät lihakset liikkeessä ja auttaa olemaan terve siinä mielessä. Koska tämä ihanuus on kaunis se voi pyöriä pitkin poikin kotia ihan rauhassa. Ja sillä on sama ominaisuuskuin keinutuoleilla – kaikki haluavat istua sillä heti kun näkevät.

Rollo löytyy täältä jos sellaisen haluaa. Ei mul muuta nyt. Jatkan töitä pyörylän päältä!

Ja tiedoksi ettei tämä ole maksettu mainos, sain kokeilla tätä viikon, koska ruikutin että saisin. Itken kun se viedään pois. Luulen että maailma  ja jopa presidentti DT olisi parempi ihminen, jos hän istuisi tällaisella pallerolla.

Heippa

⚽️

Hanna

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. pipsa 12.09.2017

  Eikö ollutkaan hyvä istua kun et ostanut sitä.Kiinnostaapa itsekkin kokeilla…

  Vastaa
  • hannasumari 12.09.2017

   Oli oli oli! Ehdottoman hyvä ja ihana, mutta on tilaustuote ja sain kokeilla mallikappaletta!
   Hanna

   Vastaa
 2. Ode 15.09.2017

  Mikä muu kuin päällinen ja paino (sekä tietysti varmasti tuntuva hinta) erottaa tavallisesta jumppapallosta? 65 cm:n korkeus on muuten lyhyille ihmisille liikaa, ei pysty istumaan päällä vaan sivussa, että jalat vielä yltävät kunnolla maahan ja polvet koukkuun. Pienempi pallo taas ei riittäisi työpöydän kanssa, koska pöytää ei voi laskea riittävän alas. Vielä on tuotekehittelyä jäljellä.

  Vastaa
  • hannasumari 16.09.2017

   Päällinen ja paino ovat todellakin se juttu. Kutenhuomaat, päällisen räätälöiminen pallon päälle ei olekaan aivan yksinkertainen asia. Että se istuu hyvin, tarvitaan paljon ompelutyötä. 100% villa on hieno materiaali ja pallo on toki erittäin kaunis.
   Työtuolina se ei ole lopulta kovin ergonominen ratkaisu, mutta minulle se on hyvä, koska kirjoitan paljon ja on huonoa istu asamassa paikassa kokoa ajan. Minun on hyvä vaihtaa asentoa. Pallo on hyvä tv-tuoli ja juuri neuvotteluhuoneisiin erittäin hyvä kaluste. Terv Hanna

   Vastaa