Anti age -hoidot testissä – kuusi erilaista tapaa nuorentaa ihoa

Anti age –hoidot jarruttavat ihon vanhenemisen merkkejä, mutta minkä kymmenistä anti age –hoidoista kannattaisi valita? Ikääntyvän ihon hoitovalikoima laaja. Konsteja löytyy kotihoitolaitteista aina leikkauksiin saakka. Nyt on anti age -hoidot testissä, kun testasin kuusi erilaista tapaa virkistää vanhenevaa ihoa sekä kotilaitteilla että kosmetologin luona. Hoidot tarjottiin minulle veloituksetta.

 

Iho veltostuu, kun ikää karttuu, poskipäihin tulee cuperoosaa, rypyt lisääntyvät ja juonteet syvenevät. Olisi kivaa näyttää niin hyvältä kuin se on mahdollista. Hoitaa itseään hyvin. Mutta hoitoloiden valikoimat ovat todella laajat ja valinta on vaikeaa. En halua mitään niin radikaalia kuin leikkaukset ovat. Täyteaineetkaan eivät innosta, vaikka ne kyllä myös vähän houluttelevat. Seison peilin edessä ja nostelen ihoani. Vain pieni kohotus ja hups – juonteet katoavat. Mutta totuushan se ei ole. Nuoruus ei tule takaisin ja se suotakoon nuorille, meillä on jotain muuta. Mutta se ei estä sitä, etteikö siitä mitä on, kannattaisi pitää parasta mahdollista huolta. Päätin lähteä kokeilemaan erilaisia ulkoisia hoitoja ja ryhdyin käyttämään säännöllisesti myös sisäisesti nautittavia ravintolisiä, joiden luvataan tekevän hyvää iholle, hiuksille ja kynsille.

Elämäntapani on omasta mielestäni hyvin terve. En käytä juurikaan alkoholia, ulkoilen, juon paljon vettä, syön paljon vihanneksia, en käytä paljon voita, mutta syön hyviä rasvoja. Sokeri on haaste. Elin neljä vuotta todella vähällä sokerilla, mutta rakkauteni leivontaan ja leivonnaisiin pistää välillä suun makeaksi. Karkkia en kuitenkaan syö enkä juo sokereita.

Kokeilin kahta koneella hoitolassa tehtävää anti age- hoitoa, kahta naamioihin, kuorintaan ja hierontoihin perustuvaa anti age -hoitoa ja kahta kotikäyttöön tarkoitettua hoitolaitetta.

KOTILAITTEET

Kotona käytettävät laitteet ovat toimintaperiaatteiltaan samat, kuin jotkut ammattikäyttöön tarkoitetut laitteet, mutta teho on huomattavasti vähäisempi, mikä on selvää, koska koko ja hinta ovat vain murto-osa ammattilaitteista. Etuna on helppokäyttöisyys. Voit käyttää pieniä näppäriä laitteita joka päivä, ne ovat niin pieniä, että mahtuvat matkalle ja mökille mukaan. Omalla kohdallani ongelmana olisi se, että en tulisi käyttäneeksi niitä. Kosmetologin tekemään hoitoon verrattuna jää myös ihana hemmottelun osuus pois. Se on kuitenkin osassa hoitoija tärkeä lisäarvo. Kun on aina kiire, tuntuu hyvältä ottaa hetki rauhallisesti ja nauttia hoidettavana olosta.

Kävin kokeilemassa kahta laitetta niitä myyvien edustajien kotona. Laitteet myydään kotimyyntinä ja esittelyn voi tilata omaan kotiin ja kutsua paikalle ystäviä.

BYAS

BYAS facelifter
BYAS hoitolaite imeyttää hoitotuotteet ihon syvempiin kerroksiin. Kokeilin laitetta Tarja Kahman luona, joka myy BYAS-hoitolaitteita.

 

BYAS -laite ja muutama hoitotuote.

Byas –laite imeyttää ihoon mm. hyaluronihappoa iontoforeesin, sähköisen lihasstimulaation, mikrovärinän ja radioaaltojen avulla. Laite imeyttää hoitotuotteet syvälle ihon alempiin kerroksiin. Hyvin kosteutettu iho ei rypisty ja jo syntyneet pienet rypyt voivat hävitä. Hoito vie 3-6 minuuttia ja se voidaan tehdä vaikka joka päivä, mutta suositus on vähintään kolme kertaa viikossa. Hoitotuotteina käytetään saman yrityksen omia, laitteen kanssa käytettäväksi suunniteltuja tuotteita. Hoitolupaus on että kolmen kuukauden käytön jälkeen iho näyttää jopa 10 vuotta nuoremmalta. Edullisimman tuotepaketin hinta on n. 400 €

KOKEMUKSET

Laitetta on helppo käyttää ja se tuntuu hiukan samanlaiselta kuin laitehoidot, joita olen ottanut joskus kosmetologilla. Hoito tehtiin toiselle puolelle kasvojani ja esittelijä näki kasvojen hoidetussa puolessa huomattavan eron hoitamattomaan nähden. Itse en eroa huomannut. Kun olen lukenut laitetta testanneiden huomioita, aikaa muutokseen menee useita kuukausia, mikä on ymmärrettävää. Tuloksien saamiseksi vaaditaan siis pitkäjänteisyyttä. Iho tuntui hyvältä ja miellyttävältä hoidon jälkeen.

NU SKIN

Tässä käytän Galvanic Spa -hoitolaitetta. Kokeilin sitä Jenni Stubben kotona, joka myy Nu Skin -tuotteita
Nu Skin Galvanic Spa -hoitolaite ja hoitoaineampulli.

 

Nu Skin Galvanic Spa –laite Imeyttää ihoon oman Nu Skin –sarjan tuotteet galvaanisen virran avulla. Galvaaninen virtaus perustuu vastakkaisiin napohin eli polariteetteihin. Eli siihen, että saman merkkiset (miinukset tai plussat) ionit hylkivät toisiaan ja siten työntyvät syvemmälle ihoon. Tuotteen luvataankin imeyttävän hoitotuotteet syvälle ihoon. Mitään muita varsinaisia lupauksia ei anneta, mutta laitteen yhteydessä puhutaan nuorekkaasta ja säteilevästä ihosta. Laitetta voi käyttää päivittäin mutta mielellään vähintään muutamia kertoja viikossa. Yhteen hoitokertaan menee alle kymmenen minuuttia. Laitteen kanssa käytetään sen omia Nu Skin puhdistus ja hoitotuotteita ja ampulleja. Laitteen aloituspaketin hinta on noin 400 €

KOKEMUKSET

Kun minulle tehtiin hoito laitteella, tunsin amalgaanipaikkojen maun suussani, kuten silloinkin, kun vastaavia hoitoloiden laitteita on käytetty hoitolakäynneilläni. Se ei ole vaarallista, vaan minusta enemmänkin kertoo siitä, että laite toimii. Laite oli helppokäyttöinen ja iho tuntui erittäin napakalta koko päivän iltaan saakka. Hoitotuotteet tuntuivat myös iholla hyviltä ja miellyttäviltä.

KOSMETOLOGIN TUOTTEILLA TEKEMÄT KASVOHOIDOT

SnowAnna-Kasvohoito

Kasvohoito Lumiannassa tehdään vegaanisilla tuotteilla.

Annika Hampaala-Pussinen on kehittänyt hienon kotimaisen luonnonkosmetiikkasarjan, jonka nimi on SnowAnna. SnowAnnan tuotteissa hyödynnetään ravinnerikkaita marjoja, koivunmahlaa, kansanperinteestä tuttuja rohdoskasveja, pienten luomu- ja lähitilojen raaka-aineita, kuten kauraa, hunajaa ja rypsiä. Raaka-aineiden kotimaisuusaste on tuotteesta riippuen 75-95%. Suurimmalla osalla tuotteista on FI-Natura sertifikaatti ja tuotteet ovat vegaanisia lukuun ottamatta HONEY-kuorintanaamiota ja CLOUDBERRY-kasvovoidetta, jotka sisältävät Suomessa tuotettua lähihunajaa. Annika tekee hoitoja omassa hoitolassaan Lumiannassa Helsngissä. SnowAnna –kasvohoito kestää 45 min ja maksaa 88 €

KOKEMUKSET

Hoitokokemus oli erittäin miellyttävä ja rentouttava. Vakuutuin SnowAnna -tuotteiden sisällöstä ja Annikan paneutumisesta asiaan. Hän on ollut erittäin tarkka siinä mitä ja miksi tuotteet sisältävät. En ole uskonut vahvasti luonnonkosmetiikkaan, mutta hormonigeelin käytön myötä olen tajunnut, että ihon kautta tuotteet todella menevät verenkiertoon asti, joten luonnonkosmetiikka on kiinnostava vaihtoehto. Hoito käsitti alkupuhdistuksen, hunaja-tyrni kuorintanaamion, erikoisseerumin ja marjaöljyseerumilla kasvolihaksia rentouttavan hieronnan, jossa on vaikutteita perinnehoidoista.

Kasvoni reagoivat voimakkaasti hoitoon ja tuotteisiin ja iho punoitti koko päivän. Koin sen hyvänä asiana ja todistuksena tehosta. Punoitus ei ollut niin voimakasta, etteikö se olisi peittynyt meikillä. Seuraavana päivänä iho oli kirkas, hyvin kosteutettu ja freessi. Kotihoitotuotteet tukevat lopputulosta.

PRESTIGE22 Anti age -hoito

Prestige22 tuotteilla tehdyssä hoidossa naamiossa on käytetty mm. kahvipavunkuoria.

 

Prestige22 Hoitolupauksena on ryppyjen välitön täyttyminen, ikääntymisen hidastuminen, ihon nuorekkuuden palautus ja ylläpitäminen sekä kollageenin muodostuminen. Myös ihon elastisuutta luvataan lisää. Hoitolassa tehtävä anti age -hoito kestää noin tunnin. Hinta n. 125€ paikkakunnasta riippuen.

KOKEMUKSET

Kokonaan käsin tehty Prestige22 anti age -hoito tuntui todella miellyttävältä. Retinol naamiossa A-vitamiinin lisäksi on käytetty arabialaisen kahvipavun kuorta ja savinaamiossa on mm. vihreää savea ja soijaproteiinia. Hoitaja osaa kertoa paljon tuotteiden sisältämistä peptideistä, jotka vahvistavat ja napakoittavat ihoa. Hämmästyn lopputulosta, koska ihoni oikeasti näyttää sileämmältä. Vaikutuksen luvataan kestävän noin kaksi viikkoa. Kotihoitoon on saatavana omat tuotteet. Ylläpitäviä hoitoja suositellaan otettavaksi 4-6 viikon välein.

NANNIC RADIOFREKVENSSIHOITO

Nannic radiofrekvenssihoitolaite

 

Tällaisella hoitopäällä radiofrekvenssihoidossa käsitellään kasvoja. Hoito on kivutonta.
Nannic hoito-ohjlmaan kuuluu myös hoitotuotteet. Seerumit aamuun, iltaan ja kosteutukseen.

 

Nannic Radiofrekvenssihoidossa elektromagneettinen lämpöenergia aktivoi ihon solutoimintaa. Tavoitteena on lisätä ja virkistää kollageenia. Hoitolupauksena on luonnollinen facelift. Mm. silmäpussien tasoittuminen, leukalinjan nouseminen, hamsteripussien kohoaminen, ryppyjen ja juonteiden väheneminen tai madaltuminen sekä apu cuperoosaan. Hoitoa suositellaan otettavaksi viiden kerran sarjassa. Kokeiluhoito maksaa Mandarin Spassa 125 € Hoitosarja maksaa 148 €/kerta

KOKEMUKSET

Kävin Nannic radiofrekvenssihoidossa Mandarin Spassa, Sini Linnavirran käsittelyssä. Hoito oli erittäin miellyttävä eikä lainkaan kivulias. Hoitopäällä ikään kuin ammutaan lämpöä ihoon. Hoito kestää noin 1,5 h ja siihen kuuluu myös entsyymikuorinta ja kiinteyttävä naamio. Naamion aikana nukuin ja muutenkin hoito oli rentouttava. Hoidon jälkeen iho oli heti kaunis eikä siinä näkynyt mitään punoitusta tms. Pidin siitä, että myös kaula, silmänaluset ja decolte-alue käsiteltiin. Hoidon jälkeen iho tuntui napakalta ja hyvältä.

DERMAPEN MIKRONEULAUS + DMK ENTSYYMITERAPIA

Jessica Delst hoitaa ihoani mikroneulauskynällä.

 

DMK-naamio kuivuu ja tekee kasvot aika villin näköisiksi!

 

Dermapen mikroneulausta käytetään yksinään hoitamaan monia ihon eri ongelmia. Hoidolla luvataan saavutettavaksi erinomaisia tuloksia arpihoidossa, anti-age hoidoissa ja esim ruusufinnin hoidossa. Apua luvataan myös laajentuneisiin ihohuokosiin.

Neulaus lisää ihon kollageeni tuotantoa aktivoimalla kollageenisynteesiä, joka hidastuu merkittävästi ihon ikääntyessä. Sarjahoidolla tulokset ovat pysyviä.

DMK Entsyymiterapia on All-in-one hoito joka aktivoi kaikkia ihon toimintoja solutasolla. Se tapahtuu välittäjäentsyymien avulla jotka viestivät ihon omille entsyymeille aktivoitumista.

Nämä kaksi hoitoa tukevat toisiaan. Mikroneulaus kasvot ja kaula 200 € DMK entsyymiterapia 159 €

KOKEMUS

Kävin hoidossa REBEL Helsinki -hoitolassa. Mikroneulaus jännitti minua erittäin paljon. Pelkään kipua ja olen kipuherkkä. Olen myös nähnyt kuvia, jotka on otettu juuri hoidon jälkeen ja ne lisäsivät jännitystäni. Puuduttavaa ainetta ei haluta käyttää, koska se vie tehoa hoidolta. Yllätyin, sillä en tuntenut lainkaan kipua. Neulaus ei tuntunut edes epämiellyttävältä. Myös kaula neulattiin. Sen jälkeen kasvoille levitettiin DMK entsyyminaamio, joka kuivuu kasvoille.

Hoidon jälkeen iho oli turvoksissa ja punoitti kolme päivää. Heti hoidon jälkeen en olisi voinut esiintyä. Iho myös kuumotti. Sen jälkeen se alkoi kuoriutua ja uudistua ja kaipasi runsaasti kosteutta, johon käytin ostamiani DMK-tuotteita. Hoito oli erittäin tehokas. Tehokkain ja tietysti myös rajuin kaikista kokeilemistani. Selkeä ja helposti havaittava ero oli kaulassani, joka on ollut erittäin kirjava. Asia on kiusannut minua ja ilahduin suuresti, kun sen väri tasoittui huomattavasti.

Matkakokoiset DMK hoitotuotteet ovat riittoisia ja kosteuttivat ihoa hyvin.

 

YHTEENVETO

En ottanut yhtään ennen-jälkeen -kuvaa, koska en usko niihin itse. Kuvat olisi otettava täsmälleen samassa valossa ja millilleen samassa paikassa, että ne toimisivat. Kuvia on myös niin helppoa muokata, että sellaisten kuvien näyttäminen on minusta epäuskottavaa. Joudutte siis luottamaan sanaani. Iho kaunistuu kun sitä hoitaa hyvin ja kuta rankempi hoito, sitä näkyvämmät ja pitkäaikaisemmat ovat myös tulokset.

Kaikki hoidot olivat toimivia eri tavoin. Kotihoitolaitteet toimivat hyvänä tukena ihonhoidossa varsinkin erittäin kiireisillä ihmisillä. On sitten luonnekysymys, tuleeko laitetta käytettyä. Lempeät ja pehmeät hoidot ravitsevat ja kosteuttavat ihoa ja niistä saa myös ihanaa rauhaa ja rentoutusta. Hyvin kosteutettu iho rypistyy vähemmän. Kuta vanhemmaksi tulee, sitä tehokkaampia menetelmiä tarvitsee, jos haluaa taistella ihon veltostumista vastaan.

Sisäisesti käytettäviä anti-age -tuotteita eli kauneusravintolisiä.

Ihon kotona tehtävää perushoitoa ei pidä unohtaa. Tehokkaat ihonhoitotuotteet oikeasti toimivat ja usein on niin, että hinta korreloi laatua. Mutta on myös tärkeää miettiä mitä syö ja kuinka elää. Kaikki näkyy ihosta. Olen käyttänyt myös kahta kauneusravintolisää. Heleinin Anti Aging Premium –kapseleita sekä  Super Lemonin Skin Colagen jauhetta, jota lisään  aamupuurooni. Heleinin kapselit toimivat ja hyvin nopeasti näkee eron hiusten ja kynsien kasvunopeudessa.Se pitää myös ihon ja limakalvot joustavina. Skin Collagen vaikuttaa  nimenomaan ihon joustavuuteen.

♥️

Hanna

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Anja 23.04.2018

  Hei Hanna,
  Kiitos ihanasta blogista ja hyvistä kirjoituksistasi. Haluaisin tuoda myös toisen näkökannan anti age aiheeseen. Kerroit, että BYAS hoidoissa pääsee alkuun noin 400 eurolla. Muistiko BYAS myyjä kertoa kuitenkaan oikeita ja lopullisia kustannuksia? Itselleni halvin aloituspakkaus tuli kustantamaan noin 700 euroa. Eli hinta nousi lähes kaksinkertaiseksi. Muistiko BYAS myyjä kertoa tapaamisessa, että näihin tuotteisiin/sopimuksiin ei sovelleta kuluttajasuojalainsäädäntöä? Ideanahan on, että tuotepaketin ostaja ryhtyy myös markkinoimaan näitä tuotteita, ja BYAS-kauppiaan kanssa tehty sopimus katsotaankin elinkeinonharjoittajien väliseksi sopimukseksi. Riita- ja reklamaatiotilanteisissa ongelmat ratkaistaan ainoastaan käräjäoikeudessa, kuluttajansuojaviranomainen ei näissä tapauksissa voi auttaa,.

  Itselläni kävi myös niin, että laitteeseen tuli vika. Olin paikalliseen myyjään useita kertoja yhteydessä huonolla menestyksellä. Tästä seurasi se, että jouduin olemaan yhteydessä BYASin toimistoon Saksaan. Itselleni tämä ei ole ongelma, koska osaan englantia. Joillekin se voi olla este yrittäessä selvittää BYAS laitteeseen tai sopimukseen liittyviä asioita.

  Näin jälkikäteen voin kyllä todeta, että ei olisi kannattanut lähteä mukaan. Rahat olisin paljon mieluummin käyttänyt paikallisen kosmetologin hoitoihin.

  Vastaa
  • hannasumari 29.04.2018

   Anja,
   Ohhoh! Tämäpä kiinostavaa tietoa jota esittelijä ei todellakaan muistanut kertoa. Tuntuupa ikävältä. Kiitos kommentistasi!
   Hanna

   Vastaa
 2. Jaana Koskivaara-Coniel 24.04.2018

  Hei Hanna, olen 55v. ja käyttänyt NuSkin Galvanic Spata noin 5 vuotta. Yritän käyttää sitä kaksi kertaa viikossa ja käytän vain puolet ampullista. Kokonainen ampulli minun kasvoille on aivan liikaa. Olen todella tyytyväinen tähän tuotteeseen ja olen myös hankkinut heidän uuden laitteen, jota käytän kasvojen pesuun päivittäin. Silmien turvotus on vähentynyt. Voin suositella muillekin. Galvanic Span käyttö vuosien aikana en ole käynyt ihonhoidossa kertaakaan ja ennen kävin ainaki 3 kertaa vuodessa. Lisäksi laite on saanut iän myötä suurenevat ihohuokoset kuriin.

  Vastaa
  • hannasumari 29.04.2018

   Hei Jaana,
   Ihana kuulla että toimii! Ehkä mun on myös hankittava tuo laite! (ja mä inhoan niitä suurenevia ihohukuosia!)
   Hauskaa ja kaunista vappua!
   Hanna

   Vastaa