Anti-Age -ihonhoitoa ikääntyvän ihon parhaaksi

Ikääntyvän ihon paras anti-age ihonhoito on huolellinen puhdistus ja kosteutus. Siihen tarvitaan kuitenkin enemmän kuin kaksi tuotetta. Päivä- ja yövoiteella on omat tehtävänsä, seerumi antaa lisätehoja ja herkkä silmänympärysiho tarvitsee oman, aivan ohuen tuotteensa. Testasin Nivean Cellular anti-age -tuotteita kotona ja Espanjan auringossa.

Nivean upeat kasvojen hoitotuoteet kiinteyttävät 40+ vuotiaan ihoa
n. 40+ vuotiaille tarkoitettu NIVEA CELLULAR ANTI-AGE –kasvojenhoitosarja kiinteyttää ihoa.

On niin hassua, että vaikka vuodet karttuvat , niin pään sisäpuolella asuu aina vaan nuori minä. Mutta voi apua, kun yllättäen näkee kasvonsa peilistä ilman peili-ilmettä, niin totuus paljastuu itsellekin. Mutta ihon hoito on ihanaa ja kun hoitaa omaa ihoaan rakastaen, saa jo hoitamisesta paljon iloa. Toinen ilonaihe on terve, heleä ja joustava iho, jonka ennenaikaista vanhenemista voi ehkäistä hyvällä hoidolla.

Helppokäyttöiset, uudistuneet NIVEA MicellAIR-misellivedet puhdistavat kevyen meikin eikä kasvovettä tarvita viimeistelemään. Uudistuneet misellivedet eivät jätä iholle kalvomaista tunnetta – ne antavat ihon hengittää. Misellivesiä löytyy sekä normallille iholle, kuivalle iholle että herkälle iholle. Minulle sopii kuivan ihon vesi.

KAIKKI ALKAA PUHDISTUKSESTA

Kaikkein tärkeintä ihonhoidossa on huolellinen puhdistus. Syy siihen on yksinkertainen – jos ihon pinnassa on meikkiä, pölyä, nokea, liikenteen aiheuttamia epäpuhtauksia tai ihon omia kuona-aineita kuten hikeä, hoitavat voiteet ja seerumit eivät pysty imeytymään ihoon, vaan rahat sekä tuotteet menevät hukkaan.

Nivean näppärä MicellAIR ihonpuhdistusvesi on raikas ja ihana tuote, jolla lähtee kevyt meikki helposti pois kasvoilta, silmistä ja huulilta. On kivaa, että yksi puhdistustuote hoitaa koko homman, eikä esimerkiksi silmämeikin puhdistukseen tarvita omaa tuotetta. (Paitsi jos käyttää vedenpitävää ripsiväriä) Pyyhin MicellAIRilla kasvot puhtaiksi illalla ja raikastan ne uudelleen aamulla ennen hoitotuotteiden laittamista.MicellAIR on kiva ottaa myös treenikassiin mukaan, sillä tykkään treenata kasvot meikittöminä. Hiki ja meikki ei ole kiva eikä raikas yhdistelmä.

MicellAIR on raikas eikä se kuivata ikävästi ihon pintaa, vaan tekee sen ainoastaan vastaanottavaiseksi hoitotuotteille. MicellAIRia on kolmelle eri ihotyypille kuivalle, herkälle sekä normaalille iholle.

 

Kuvausmaisemat olivat huikeat, kuten tuotteetkin!

 

Nivean Cellular Anti-Age –sarja on ikääntyvän 40+ ikäisen naisen ihonhoitosarja, jossa vaikuttavia aineita on kolme.

  • Hylaruonihappo, joka tasoittaa tehokkaasti pintaryppyjä ja  parantaa ihon kosteustasapainoa.
  • Magnoliankukka -uute, joka nopeuttaa ihosolujen uusiutumista
  • Kreatiini joka parantaa ihosolujen energiatasoa.

Yhdessä nämä aktiiviaineet stimuloivat ihon omaa kollageeni-elastiinisäikeistöä, ja iho kiinteytyy ja napakoituu. Ja sitähän minä ainakin toivon. Joustavaa kauniin väristä ihoa! Voiteet tuntuvat tosi hyvältä iholla ja imeytyvät nopeasti. Niistä ei myöskään jää ihon pinnalle kalvoa tai tahmeutta, vaan iho tuntuu heti joustavalta ja hyvältä.

Minulle on ihon hoitoon muodostunut tietyt rutiinit. Nautin niistä, sillä se pieni hetki, jonka käytän ihoni hoitoon, on hetki itselleni ja se pysäyttää päivän illalla ja aloittaa päivän aamulla omassa rauhassani, vaikka aikaa ei kulu kuin muutama minuutti. Nivean Cellular-sarjan tuotteita on ihanaa käyttää. Purkit, pumppupullot ja silmänympärysvoiteen tuubi, ovat kaikki helppokäyttöisiä. Voidetta on helppoa annostella ja etu on sekin, että päivävoiteen ja yövoiteen erottaa toisistaan ilman silmälaseja, pelkän värin perusteella. Miedot raikkaat tuoksut voiteissa ilahduttavat myös.

äOlen huomannut, että nautin eniten käyttäessäni saman sarjan tuotteita. Silloin tiedän, että ne täydentävät toisiaan ja yllensä saman sarjan kaikki tuotteet myös sopivat iholleni hyvin.

SEERUMIT OVAT IHONHOIDON TEHOAINEITA

Puhdistuksen jälkeen laitan aina iholleni seerumin. Siinä on tiivistetyssä muodossa tehoaineet ihoni hyväksi. Nivea Cellular Anti-Age Cell Renewal Serum on hygieenisessä pumppupullossa, eikä sitä vahingossa annostele liikaa. Se imeytyy heti ja tekee ihosta heleän. Pidän seerumin miedosta ja raikkaasta tuoksusta.

Nivean 50 + ikäisille tarkoitettuun Nivea Cellular Volume Filling –sarjan helmiseerumi koostuu pienistä tehoainepalleroista, jotka sekoittuvat geelimäiseen koostumukseen jokaisella pumppupullon painalluksella. Raikas tehoseerumi sisältää runsaasti hyaluronihappoa ja se tasoittaa ryppyjä ja napakoittaa ihoa. Tätä seerumia voi käyttää tehokuurina tai jatkuvasti edellisen kevytseerumin sijasta.

Nivean sarja on edullinen - hinnat vain 15-20€
Seerumissa on tiivistettynä hurja määrä ihon tehoaineita!

 

Levitän seerumin aina kasvoille, kaulalleni ja dekoltee alueelle, joka on saanut aikanaan liikaa aurinkoa ja kaipaa tehokasta hoitoa. Dekoltee aluetta ei tosiaan pidä unohtaa! Se kannattaa jo keväällä suojata hyvin auringolta, joka on ihon pahin vanhentaja.

SILMÄNYMPÄRYSIHO TARVITSEE OHUEN HOITOTUOTTEEN

Silmänympärysiho tarvitsee ohuen hoitotuotteen. Paksu rasva ei sovellu ohuelle silmänympärysiholle. Voiteen täytyy olla ohutta, ettei se turvota – se nyt on viimeinen asia, jota silmänympärysvoiteelta haluan! Nivea Cell Reneval Eye Care on valmistettu silmälääkärien valvonnassa ja se on tuoksuton. Taputtele voide hellästi herkälle iholle ja laita voidetta laajalle alueelle silmäkulmiin. Sinne saakka jonne naururypyt ylettyvät.

HOITOVOIDE VIIMEISTELEE KAIKEN

Päivä- ja yövoiteen levitän viimeisenä enkä missään tapauksessa unohda kaulaa enkä dekolteeta. Mutta laitan rasvaa sopivasti, en liikaa, vaan niin että se imeytyy eikä siirry tyynyliinaani. Meikkikään ei onnistu, jos iholla on paksu kerros päivävoidetta. Nivea Night Care on koostumukseltaan päivävoidetta täyteläisempi, mutta ei paksu. Se imeytyy hyvin ja tuoksuu vain miedosti raikkaalta, mikä sopii minulle erinomaisesti. Nivea Cellular anti-Age Day voiteessa on kevyt sk 15 aurinkosuoja. Se ei yksin riitä, jos on taipumusta saada helposti maksaläiskiä. Silloin päivävoiteen päälle kannattaa laitaa Nivea Sun UV Face aurinkosuojavoidetta, jota täytyy muistaa käyttää myös pilvisellä säällä.

Koostumus on tärkein mutta mieto tuoksu miellyttää myös.

 

Nivea Cellular Anti-Age Day Cream SPF 15

Kaikki tuotteet toimivat erittäin hyvin meikin alla, kosteuttavat ihoa lupauksensa mukaan ja mukavaa, että kohtuuhintaiset tuotteet (15-20 €) ovat pakkauksissa, jotka on helppoa ottaa matkalle mukaan. Ne eivät vie paljon tilaa, pakkaukset eivät ole painavia ja ne pysyvät hyvin kiinni.

 

Uskon että moni äiti ja mummi ilahtuisi näistä tuotteista!

Hanna

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *