Suomen kauneinta kotia etsiessä menee muisti!

Hei ja terkkuja Vaasasta Suomen kaunein koti-ohjeleman kuvauksista! Istun hotellin sängyllä ja katson ihanaa merimaisemaa ikkunasta ja samalla meitin, että mikä viikonpäivä mahtaa olla menossa. (Meinas muuten tulla tohon hauska kirjoitusvirhe – kirjoitin enossa. No Enossa on sama päivä kuin täällä, mutta enossa ei ehkä ole viikonpäiviä..?!)

Sini Rainio, Hanna ja Tero Pennanen
Me saatiin näin hienot mukit, joista voidaan juoda kaffet kuvaustauolla. Ja sitä kahvia juodaan aina samalla kun mietitään mitä pisteitä annetaan.

Okei, ollaan kesäturneella, eli kuvaamassa Suomen kaunein koti –ohjelmaa ja kuulkaa nää päivät lentää kreisillä tavalla niin, että jos lääkäriin joutuisin ja joku kysyisi päivää ja ehkä jopa vuotta, niin lääkitykselle joutuisin yksin tein, koska ei mitään käryä päivästä.

Sini Rainio, Hanna ja Tero Pennanen
Tollero-tötteröhuulet ja kaunis Sini!

Se on ihme homma, kuinka sitä eristyy kaikesta. Perheeksi muodostuu kuvausryhmä, jossa on ainoat ihmiset joihin pitää jotain yhteyttä. Rytmi on joka päivä about sama. Aamulla kuvausryhmä lähtee kuvaamaan kotia, eli kohdetta ja me tuomarit ja maskeeraaja jäädään hotelliin. Maski alkaa puolen päivän huudeilla ja minua ja Siniä tällätään tunnin verran kumpaakin. Ajatelkaa sitä! Niin kauan siihen menee. Se on vähän pitkästyttävää välillä. Ei jaksaisi istua paikallaan niin kauan! Mutta lopputulos on ihana tietysti. Onhan se nastaa. Ja meidän maskeeraaja on ihana Hanna Vähäpassi, joka mm. antaa alkuun kasvohieronnan. Hyvä Luoja se se on luksusta. Hiuksetkin vievät siitä ajasta oman siivunsa. Mun pörröpää on välillä oikukas ja Sinin kauniisiin pitkiin hiuksiin voi tehdä huimia lettikampauksia.

Sini Raino
Oispa ihanaa kun olis pitkät hiukset! Sinin tukka on ihana!

Maskin jälkeen me sitten ajetaan sinne kuvauskohteeseen ja siellä menee meiltä 3-4 tuntia ja sitten ajetaan jonnekin hotelliin ja syömään ja nukkumaan. Eilen oltiin hotellilla joskus yhdeksän aikaan illalla. Eipä siinä sitten paljon muuta kuin meikit pois ja unta palloon. Niin, se tunnin työ huuhtoutuu lavuaarista alas! Onneksi se on taltioituna pikseleihin ja näette sen syksyllä tellusta :D.

Aamulla sama uudelleen.

Tänä aamuna kävin aamiaisella jo seiskan aikaan ja kohta lähden joko uimaan, lenkille, fillaroimaan tai kuntosalille. Tai sitten mietin näiden äksönien välillä niin kauan, jotta mitä tehdä, etten ehdi tehdä mitään. Tukka täytyy kuitenkin pestä.

Suomen kaunein koti -tuomarit Hanna ja Sini
Omenapuiden katveessa eilen – oli ihana päivä ja ihana koti!

Hei ihanaa keskiviikkoa, sillä sekin on nyt selvinnyt, että keskiviikossa mennään. Ja muistakaa syödä jätskiä, koska on kesä ja käydä uimassa samasta syystä!

Hanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

 1. Elvira 16.06.2018

  Noissa huulitörötyskuvissa pitäisi olla joku ikäraja.

  Vastaa
  • hannasumari 16.06.2018

   Joo!
   Sen pitäis olla nolla!

   Hanna

   Vastaa