Ihana superonnellinen olo!

Hellurei!

Mun pitäis just olla oikeastaan menossa Kööpenhaminan keskustaan kävelemään ja fiilistelemään kaikkea ihanaa, mutta on pakko kirjoittaa ensin muutama rivi.

Olen juuri tullut aamiaiselta, jossa notkuin reilut kaksi tuntia. Luoja kun siellä oli ihanat herkut, tuorepuuroa, hilloja, ihania erilaisia leipiä ja smoothieita ja niin hyvää suodatinkahvia, että joinkin siinä koko kannullisen nauttiessani vaan ihan yksinkertaisesti elämästä.

Olen siis Köpiksessä tosiaan ja tultiin tänne sisustustoimittajien kanssa torstaiaamuna. Koko elämä ennen sitä oli yhtä kiirettä ja aikatauluja. Pääsin pakkaamaan matkalaukkua keskiviikkoiltana kymmeneltä illalla ja torstain herätys oli 05.10

Päätin nukkua lentokoneessa, mutta ei siitä mitään tullut. Teinkin sitten duuneja. Täällä olemme tutustuneet upeisiin brändeihin kiivaalla aikataululla nyt kaksi päivää ja tänään on ensimmäinen vapaapäiväni pitkään aikaan. Ja myös huominen on vapaa. Ja seuraavalla viikolla on monta vapaata hetkeä! Viime kuukaudet ovat olleet niin aikataulutettuja, että välillä on tuntunut silti että vaan selviän päivästä toiseen – en elä. Mutta jokainen eteen tullut päivä ja tehtävä on silti ollut siinä hetkessä mieluinen. Iltaisin olen kaatunut sänkyyn lopen uupuneena ja välillä on kyllä käynyt mielessä, että kuinkahan tässä vielä käy!

Mutta hyvin kävi. Kaikki on hoidettu ja nyt eteenpäin tahti on rauhallisempi. Se mikä yllätti minut aivan täysin, on se kuinka loistofiiliksillä ja täynnä energiaa olen nyt! Ei mitään jälkiä mistään pelottavasta uupumisesta, vaan ihana super onnellinen olo. Olen jopa niin sekaisin, että katsoessani itseäni aamulla peillistä, totesin mielessäni, että – hitto – mähän näytän hyvältä! Huh huh – no sehän kertoo siitä että ihan kaikki palikat eivät ole entisillä paikoillaan, onko se sitten hyvä huono asia, siitä en tiedä mitään. Eniveis nyt on tosi siisti fiilis ja tekis mieli vain tanssia pitki Köpiksen katuja. Ehkä tanssinkin – kuka tieää!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=sMbbg0k4Xeo&w=560&h=315]

Wonderful, wonderful Copenhagen

Friendly old girl of a town

Nyt meen ja nautin tästä päivästä just niin kuin se on. Onnen päivää sulle myös!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1 kommenttia

  1. Jassu 28.09.2019

    Oi, laulavava Kööpenhamina, upea, upea Kööpenhamin….,, hyvä Hanna!

    Vastaa