Tehokas apu flunssaan – tämä on oikea flunssajarru!

Kaupallinen yhteistyö: APTEEKKI-tuotesarja

TV-työtä ei voi tehdä etänä. Jos flunssa iskee siitä täytyy yrittää päästä eroon nopeasti.

Tehokas apu flunssaan. Flunssan kestoa voi lyhentää ja sen oireita lieventää. Vanha väittämä että flunssa kestää kaksi viikkoa hoitamattomana ja 14 vuorokautta lääkkeiden kanssa ei enää pidä paikkaansa. FluAcute Zinc+ suusuihke on apteekkituote, joka sisältää sinkkiasetaattia ja jolla on tutkitusti flunssan kestoa lyhentävä vaikutus.

Onneksi mulla oli lääkekaapissa FluAcute Zink+ suusuihke valmiina

Minusta tämä on huippu juttu. Juuri sairastin flunssan ja käytin FluAcute Zinc+ suusuihketta kuuliaisesti ohjeen mukaan. Ja onneksi käytin, koska oli pakko saada ääni kuntoon ja tulla terveeksi nopeasti työni takia. Ja eihän nyt flunssassa kärvisteleminen muutenkaan mitään herkkua ole. Ja sairaudet rasittavat elimistöä tietenkin, joten mitä nopeammin pääsee moisesta kiusasta eroon, sen parempi.

FluAcute Zinc+ suusuihkeen käytön kannalta tärkeät jutut ovat ajoitus, annostelu ja paikallisuus

FluAcute Zinc+ suusuihkeen käyttö täytyy aloittaa heti, kun ensimmäiset oireet ilmaantuvat. Kun kaktus majoittuu kurkkuun ja on se fiilis, että aha – nyt se iski. Kun ensi oireet ilmaantuvat suihkautetaan neljä suihkausta neljästi nieluun ensimmäisen tunnin aikana. Tämän jälkeen suihkautetaan 4 suihkautusta joka toinen tunti, kunnes oireet helpottavat. Oikea annostelu takaa sen, että sinkkiä on riittävästi ja pitkäaikaisesti limakalvoilla.

Ahkera ja oikein ajoitettu suihkuttelu oli minulle hankalaa muistaa, joten laitoin puhelimen ajastimeen muistutuksen. Sitä uppoutuu niin helposti kuuntelemaan äänikirjaa tai katsomaan telkkaria, että suihkaukset saattavat unohtua. Ajastin oli hyvä muistuttaja. Onni on se, että FluAcute Zinc+ suihke maistuu tosi hyvältä joten sitä suihkauttaa mielellään. Makuja on neljä: anis, mustaherukka, sitruuna-inkivääri ja echina-piparminttu.

FluAcute Zinc+ on flunssajarru

Moni varmaan tietääkin, että sinkin on todettu auttavan flunssan oireisiin mutta on tärkeää, että sinkki viedään suoraan sinne missä virus on, nimenomaan paikallisuus. Sinkki suoraan kohteeseen eli nieluun. FluAcute Zinc+ suusuihkeen mekanismi perustuu siihen, että se pyrkii estämään viruksen leviämisen siellä nielussa. Kulku pyritään pysäyttämään.

Mun suosikkimaku on anis, josta tulee mieleen mun rakas Alli-mummi, jolla oli aina laukussa aniskarkkeja.
Neljästä mausta on helppoa valita oma suosikki. FluAcute Zink+ maistuu hyvältä!

Kun virus on päässyt nieluun, se haluaa kulkea ja levitä nielussa ja nenäontelossa ja jatkaa matkaansa edelleen, mutta aktiivinen ja ajoissa aloitettu hoito täsmäsuihkeella pyrkii torppaamaan sen etenemisen ja siten flunssan kesto lyhenee ja oireet helpottuvat. FluAcute Zinc+ on flunssajarru.

Sinkkiasetaatin lisäksi suihkeessa on B5-vitamiinia eli dekspantenolia, joka hoitaa nielun limakalvoja ja edistää ärtyneiden limakalvojen uudistumista. Kolmantena ominaisuutena FluAcute Zinc+ suusuihkeella on nielun turvotusta lieventävä vaikutus ja kuta vähemmän turvotusta sitä vähemmän nielussa on kipua ja aristusta – olo helpottuu.

Ennakoi – vain terveenä ostoksille

Koska FluAcute Zink+ suusuhketta täytyy alkaa käyttää heti ensioireiden ilmaannuttua, sitä kannattaa aina olla lääkekaapissa. Sairaana täytyy pysyä kotona.

Minulla oli matkassa se onni, että lääkekaapissa oli valmiiksi FluAcute Zinc+ suusuihketta, koska kipeänä ei passaa mennä apteekkiin eikä minnekään muuallekaan.

Koska hoito tulisi aloittaa 24 tunnin kuluessa ensioireista, kannattaa FluAcute Zinc+ tosiaan olla valmiiksi kotona lääkekaapissa, niin se on käsillä, kun sitä tarvitaan.

Se on kehitetty ja valmistettu Suomessa ja se on osa apteekkien omaa APTEEKKI-tuotesarjaa. Ja muuten – koska olet viimeksi tarkistanut lääkekaappisi sisällön? Minä siivosin pois vanhentuneet lääkkeet ja niitä olikin aika paljon. Apteekit ottavat ne vastaan ja se onkin ainoa oikea tapa hävittää vanhoja lääkkeitä.

Tässä ajassa, kun korona on yksi mahdollisuus, on tietenkin viranomaisohjeistuksen mukaisesti hakeuduttava myös koronatestiin, kun tuntee flunssan ensioireet. Minäkin menin. Onneksi se oli negatiivinen. Ja testi kävi nopeasti ja hellästi. Ei yhtään inhottavaa. Ja kuten korona, myös muut virustaudit tarttuvat helposti käsien kautta, joten hyvä käsihygienia olkoon loppuelämämme rutiini.

Pysytään terveinä ja jos sairastutaan, pysytään kotona

Blogia saa mielellään jakaa

🧡

Hanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

  1. Jaana Vepsäläinen 19.11.2021

    Hyvä teksti ja informoiva

    Vastaa