Voide vai puukko juonteeseen?

Kaupallinen yhteistyö: Naturelle.fi

IMG_6901

Kasvojen kohotus on aina askarruttanut minua. On niin jännittävää katsella naisia, joiden kasvoille on tehty leikkauksia. Sellaiset kasvot vetävät minua lähes hypnoottisesti puoleensa. Haluaisin koskea niitä ja tarkastella aivan läheltä. Mietin myös, kuinka he oppivat olemaan ihan erinäköisiä ja tuoko leikkaukset onnea ja mielihyvää vai shokin. Sillä minusta lopputulokset ovat usein shokeeraavia. Mutta toisaalta, ehkä on niin, että onnistuneista leikkauksista eivät muut tiedä mitään. Toisaalta haluaisin kuumeisesti silottaa juonteitani kirurgin avulla, toisaalta en ikinä uskaltaisi. Lisäksi olen huomannut, että säännöllisellä ihon hoidolla ja terveillä elintavoilla pääsee pitkälle. Haluaisin lopulta olla kauniisti itseni näköinen, vanhenen sitten miten vanhenen.

Elämäntavoilla on minulle suuri merkitys kauneuden hoidossa ja huomaan ihostani heti, jos syön roskaruokaa, runsaasti sokeria tai suolaa, käytän alkoholia tai en ulkoile ja juo vettä. Mutta huomaan myös heti, jos en käytä hyviä voiteita ja kosteuta ihoani säännöllisesti.

Työni takia käytän paljon meikkiä, enkä osaa oikein olla meikittä vaikka ei olisi kuvauksiakaan ja kasvojen puhdistaminen on siksi erityisen tärkeää. Vaikka meikit ovat hoitavia, ne kuivattavat ihoani. Sen täytyy saada hengittää ja hengähtää puhtaana. Ongelmani hoitotuotteiden käytössä on ollut valinnan vaikeus ja eri sarjojen sekalainen yhdistäminen. Olen ihonhoidossa myös jotenkin holtiton. Laitan mitä kaapista löytyy – vähän samoin kuin ruokaa tehdessä…

Nyt sain testattavakseni Juice Beautyn tuotteita ja innostuin monesta jutusta. Sain luotua ihonhoidosta säännöllistä rutiinia, koska kylppärin pöydällä on koko setti somasti vieretysten. Puhdistustuote, seerumi, kosteusvoide, silmänympärystuote ja kaulavoide! Kaulavoide booooom! Mahtavaa. Kuinka helppoa se onkaan, kun kaikki sopii yhteen ja tuotteet seisovat vierekkäin odottamassa käyttöä. Minusta tuli täsmällinen ja huolellinen ihonhoitaja.

Juicy Beauty Stem Cellular Cleansing Oil –puhdistusöljy on sirossa pumppupullossa, josta yhdellä painalluksella saa sopivan annoksen öljyä. Hieron sitä sormenpäilläni iholle. Sitten kostutan sormet vedellä ja teen saman uudelleen jolloin öljy emulgoituu. Lopuksi huuhdon kasvot vedellä ja taputtelen kuivaksi. Öljyn käyttö oli miellyttävällä tavalla yllätys. Huomasin nauttivani siitä, kun hieroin kasvojani sormenpäilläni, se oli jotenkin meditatiivista ja tunsin ystävyyttä itseäni kohtaan – hauska tunne, se sopii illan rutiineihin ja tekee hyvää. Samalla tuntui, että meikki lähti tarkasti pois. Sormet pyörivät kaikkialla ja irrottivat meikin yhdessä öljyn kanssa. Öljy puhdisti myös silmämeikin.

Puhdistuksen jälkeen käytin niinikään pumppupullossa olevaa Juice Beauty Stem Cellular Booster -seerumia. Ihoni imaisi sen sisäänsä saman tien. Jäljelle jäi vain miellyttävä mieto sitruunan tuoksu. Seerumi sisältääkin sitruunan kantasoluja (kuten myös omenan ja viinirypäleen) Tätäkin riittää yksi painallus, mutta usein pumppasin vahingossa kaksi.

Seerumia suositellaan käytettäväksi Sarjan kosteusvoiteen kanssa. Juice Stem Cellular Moisturizer kosteusvoide on miellyttävän ohut koostumukseltaan ja kun levitän sen kasvoilleni, tapahtuu ihmeellinen juttu. Puhdistuksen jälkeen iholle jää aina pieni öljyisyys, tosiaankin minimaallinen, ei lainkaan raskas. Kosteusvoiteen levittämisen jälkeen iho napakoituu ja tuntuu super raikkaalta. Aluksi pelkäsin, että öljyn jälkeen iholla ei pysy meikki. Sitten epäilin, että kosteusvoiteen jälkeen iho onkin jotenkin liian kuiva. Olin totaalisen väärässä. Asia on aivan päinvastoin, loistava meikkipohja. Iho tuntuu kimmoisalta ja hyvin kosteutetulta. Meikki levittyy tasaisesti ja helposti ja kestää koko päivän hyvänä.

Voide tuoksuu myös sitruunalta, itse asiassa se tuo mieleeni ihanasti sitruunajälkiruoan! Pakkaus on myös ihana, sillä en tykkää pistää sormeani voidepurkkeihin. Tuntuu että sinne menee aina likaa. Pumppupurkki on hygieeninen ja tuote säilyy hyvin kun purkkia ei avata lainkaan.

Juice Beauty Stem Cellular Eye Mask -silmänaamiota käytetään kaatamalla hoitotiiviste kuitukankaisiin naamioihin. Helppoa ottaa matkalle mukaan muutama pakkaus! Tehokas tuote oli hyvä apu erittäin kuiville silmänalusilleni. On myös mukavaa että naamiot ovat aika suuria. Minun silmänaluseni tuntuvat valuvan välillä todella kauas silmistä…

IMG_6909

Viimeisenä tuotteena sivelin nyt päivittäin kaulalleni ihka oikeaa kaulalle tarkoitettua kaulavoidetta. . Huomasin myös olevani sen tarpeessa sillä kaulani ihon väri on ikävän epätasainen ja nyt sen väri tasoittui ja iho pehmeni. Myös kaulavoide Stem Cellular Lifting Neck Cream on pumppupullossa.

Näyttökuva 2015-11-27 kello 23.12.18

Tykkään näistä tuotteista paljon. Selkeät systeemit, pumpattavat pakkaukset, miellyttävä puhdas tuoksu ja lopputuloksena hyvin voiva, kirkas iho.

Tuotteet tuntuivat muuten hyviltä myös rikki niistetyn nenän iholla, ne eivät kirvelleet lainkaan, kun käytin niitä potiessani flunssaa.

Sarja on luonnonkosmetiikkaa ja sitä myy suomalainen Naturelle.fi –sivusto. Surffailin sivuilla ja voin suositella niitä lämpimästi kaikille, joita kiinnostaa luonnonkosmetiikka. Sivuilla on selvitetty yksikertaisesti ja tyhjentävästi mitä luonnonkosmetiikka on, kerrottu raaka-aineista ja selvitetty mitä eri sertifikaatit tarkoittavat. Teksti on kirjoitettu suomalisille, eikä ole ikävää käännöskieltä, jonka kiemuroissa fiksumpikin sekoaa. Kannattaa tutustua sivuihin ja tilaaminenkin on helppoa, jotenkin helppoa ja turvallisemman tuntuista, kuin ulkomaisilta nettisivuilta tilaaminen ja tuotteetkin tulevat nopeasti perille. Ja nyt kannattaa tietysti tilata, koska lukijani (te ihanat  ♡ ) saatte käyttöönne alennuskoodin. Koodilla saa -15% alennus koskee kaikkia normaalihintaisia tuotteita, poislukien May Lindstrom -tuotteet ja on voimassa vuoden 2015 loppuun saakka.

Alennuskoodi: HANNA15

Voimassa 31.12.2015 saakka

 

Lämmöllä

Hanna

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *