Mun parhaat kosmetiikkatuotteet just nyt

Tässä minun kosmetiikkavinkkini talven kalvakalle iholle ja kuiville hiuksille sekä kotona pakkasissa, että etelän auringossa. Pikkujouluaikaan on joskus myös kivaa olla aavistuksen ruskea. En paneudu tässä aurinkosuojiin, jotka on toki aina matkoilla mukana enkä meikkeihin, vaan pariin pieneen toisenlaiseen juttuun, joista tykkään.

dsc00485

Kun olin Espanjassa pari viikkoa sitten siristelin ensimmäisen päivän silmiäni ja toisena päivänä vasta näin kunnolla. Olin myyrä, joka oli joutunut pois pimeästä kolostaan (Kaamoksesta). Siinä kun silmiäni availin havaitsin että selkäni jatkeena olevat kaksi jalkaa hohtivat auringossa kilpaa kylpyhuoneen valkoisen marmorin kanssa. Eihän sillä mitään väliä ole. Ihan ok sellaiset kalvakat broilerinkoivet on. Paitsi ettei todellakaan ole. Alkoi ahdistaa.

Välittömään ruskettumisen tarpeeseen ostin Clarinsin itseruskettavan voiteen. Tukevan purkin sisällä on helposti levitettävä kuohkea mousse. Voide toimi hyvin. Jalat ja käsivarret olivat muutaman tunnin kuluttua kauniin ruskeat. Tuoksu on perinteinen itseruskettavan tuotteen vähän ikävä tuoksu, joka säilyy iholla ensimmäiseen suihkuun asti.

vasemmalla itseruskettava mousse ja oikealla näppäärät tipat, joilla saa kauniin ihon värin sekoittamalla tippoja omaan bodylotioniin.
vasemmalla itseruskettava mousse ja oikealla näppäärät tipat, joilla saa kauniin ihon värin sekoittamalla tippoja omaan bodylotioniin.

Ostin sieltä myös saman sarjan rusketustipat. Tätä tuotetta olen käyttänyt koko kesän, mutta lähtiessäni matkalle purkin pohjalla oli jäljellä vain muutama tippa. Radiance-Plus Golden Glow Boosteria käytetään yhdessä oman bodylotionin kanssa. Käyttö on helppoa. Laitan kämmenelle omaa bodylotionia, juuri nyt käytän Biothremin dubaduuta, ja tiputan joukkoon 5-6 tippaa rusketustippoja. Levitän voidetta sääriin, käsivarsiin ja dekolteelle. Koko kropankin voisi käsitellä, mutta selkään en sitä itse saa ja talviaikaan vatsan ruskeus ei ole niin tärkeää. Tipat eivät myöskään tuoksu millekään ja lopputulos näyttää terveeltä päivetykseltä. Eli liidun valkoinen, ellei peräti vaalean vihreä, ihon sävy muuttuu lämpimäksi, niin että kehtaa olla hihattomassa paidassa.

Kun tarvitsen kunnon rusketuksen käytän Vita Liberata Tinted Self Tan Moussea. Se on pikapelastanut minut kesken keväisten kuvausten, joissa leikitään jo kesää. Kun moussen levittää mukana tulevalla kintaalla, se värjää ihon heti ruskeaksi. Rusketus syvenee 5-24 tunnin aikana ja sen jälkeen otetaan suihku, ilman saippuaa. Jos käsittely uusitaan rusketus syvenee entisestään. Vita Liberata ei ensimmäisen suihkun jälkeen tahri vaatteita ja jos joutuu käyttämään vaalita vaatteita heti käsittelyn jälkeen, väri lähtee vaatteista pesussa pois. Rusketus säilyy 2-3 viikkoa ja se haipuu kauniisti pois.

Vita Liberata on kuin ruiskurusketus. Se ei tuoksu millenkkään ja tulos kestää 2-3 viikkoa. rusketus lähtee kauniisti pois.
Vita Liberata on kuin ruiskurusketus. Se ei tuoksu millenkkään ja tulos kestää 2-3 viikkoa. rusketus lähtee kauniisti pois.

Ruksetuksen lisäksi minulle on matkalla tärkeää käyttää omaa shamppoota ja hoitoainetta jotka on luonnonkiharien hiuksieni takuutuotteet. Paul Mitchellin kostetuttava shampoo ja hoitoaine ovat must tuotteet, joita olen käyttänyt niin kauan etten muusta muista. Olisiko 10 vuotta? Joskäytän muuta tukka suuttuu ja suoristuu. Tukka hyvin kaikki hyvin. Isoja pulloja en halua kuitenkaan raahata mukanani lisäämässä matkalaukun painoa. Olen ostanut Partio-aitasta ihan loistavat täytettävät matkapullot jotka ovat pehmeää silikonia. Niiden kyljissä on vielä imukupit joilla pullot voi kiinnittää hotellin suihkutilan seinään, jolloin neste valuu kivasti alas. Pullot on helpot täyttää ja käyttää koska ne ovat pehmeät. Paksu hoitoainekin on helppoa puristaa tuubista ulos.

Mun luotto hiustuotteet ja superkätevät matkapullot retkeilykaupasta.
Mun luotto hiustuotteet ja superkätevät matkapullot retkeilykaupasta.

 

matkatuubit seinässä. Kätevää!
matkatuubit seinässä. Kätevää!

Meikinpuhdistukseen matkoilla (ja kotonakin) käytän meikinpuhdistukseen tarkoitettuja kosteuspyyhkeitä. Niitä on montaa merkkiä, mutta kaikki eivät tee meikistä selvää. Sen huomaa kun pyyhkii kasvonsa hotellin valkoiseen pyyhkeeseen…Inhoa jättää siihen ripsiväritahroja. Hyviä ovat ainakin

Näillä lähtee meikki pois hyvin.
Näillä lähtee meikki pois hyvin.

MAC wipesit, joita saa myös pienemmässä, matkoille sopivassa pakkauksessa. Ne ovat hyviä myös, jos matkustaa vain käsimatkatavaroiden kanssa, koska eivät ole nestettä.

Viimeinen vinkki on huulivoide, joka pelastaa koko talven, oli sitten auringossa tai pakkasessa. Sensain Total Lip Treatment hoitaa huulet nukkuessa ympäri vuoden. Ihan huipputuote. Hyvin voi levittää pehmeille huulille tummaa tai kirkasta punaa, kun huulet on pehmeät.

Pusuhuulet suukon saavat - eikun hymyhuulethan se oli!
Pusuhuulet suukon saavat – eikun hymyhuulethan se oli!

Ihanaa reissua kaikille, jotka ovat lähdössä aurinkoon ja kaunista talvea myös kaikille, jotka nauttivat kotona olosta.

Hanna

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *