Päivän ruusu TV-ohjelmalle

Olen aivan koukussa Teemu ja supertähdet -ohjelmaan. Olen nyt kahtena päivänä kotona töitä tehdessäni pitänyt tunnin lounastauon ja katsonut kaksi jo esitettyä jaksoa siitä. Jo alkutunnari on musta ihan huippu! Niin hauskasti toteutettu.

On nastaa päästä kuulemaan näiden urheilun supertähtien elämästä ja nähdä vähän millaisia he ovat rentoina. Ja kuulla siitä maailmasta, joka on mulle niin vieras. Ja vieras se tuntuu olevan urheilutoimittajillekin!! Monta kertaa siellä on sanottu: Olipa hyvä kysymys, miksi toimittajat eivät ikinä kysy tuota!

Jo nyt Mika Häkkisestä on paljastunut ihan uusia puolia ja Kiira Korpi kysyy muilta paljon siitä miltä kilpaurheilun lopettaminen tuntuu ja kuinka siitä selviää – enkä tietysti ihmettele miksi. Varsin viehättävä neito kyllä. Jännää nähdä seuraava jakso, jossa vietetään hänen päiväänsä.

Sitä paitsi ohjelma on hauska. Eilen nauroin vatsa vääränä sitä katsoessani. Toki siellä on herkkiäkin hetkiä, mutta ohjelma ei mässäile eikä ole imelä. Urheilussa on kuitenkin suuria tunteita. Itsellänikin vierähtää monesti kyynel, kun joku voittaa, vaikka istun tukevasti kotisohvalla.

Päivän ruusu siis koko ohjelmalle. Kaikille supertähdille rohkeudesta lähteä mukaan ja ohjelman toteuttajille panostuksesta. Ohjelma näyttää siltä, ettei sitä ole yritetty tehdä mahdollisimman halvalla, mikä on harvinaista tämän hetken ohjelmatarjonnassa minun mielestäni.

Hanna

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

 1. Tuija 20.04.2016

  Niin samaa mieltä kanssasi. Ensin ajattelin, että ei! Ei taas tällaista Vain elämää -matkimista, mutta tämä on kyllä kaikista paras. Ehkä juuri sen takia, että nuo supertähdet ovat jääneet enemmän vieraaksi itselle. Heistä ei ole ollut lehdissä tämän tästä turhia juttuja, niinkuin vahvasti kotimaan kamaralla viihtyvistä viihdeartisteista.

  Vastaa
  • hannasumari 21.04.2016

   Eikö olekkin! Kuinka ikinäjaksan odottaa sunnuntaihin, että näen seuraavan jakson?

   Terv
   Hanna

   Vastaa