Parhaat paketointi-ideat!

Lahja peittyi kääröihin, ukset kiinni pantihin, vaan on hauska sentään!

dsc00793

Joululahjojen pakkaaminen on kivaa, varsinkin jos on siihen hyvät välineet ja kauniita koristeita.

Minä pakkasin jo muutaman lahjan vaikka yleensä olen asian kanssa ihan viime tipassa, mikä on ärsyttävää, koska en pidä kiireestä. Kun tekee rauhassa, pakkaaminen on nautinto.

Käytin paketeissa apuna Eskimon paistovuokia, kakkupapereita ja LOOK by Eskimo paistopusseja. Aika kivoja juttuja! Jos tuotteet kiinnostavat, voit tilata niitä Eskimon verkkokaupasta -15% alennuksella. Alennus annetaan ostosten loppusummasta ja  saat sen käyttämällä etukoodia: JOULUMIELI. Etu on voimassa joulukuun 2016 loppuun asti ja edun saavat rekisteröityneet käyttäjät.

Eskimon kartongista valmistettu paistovuoka on vallattoman kätevä moneen käyttöön. Siinä voi paistaa leivän, kakun tai bostonpullan lahjaksi. Paiston jälkeen on kiva vaihtaa jäähtynyt leivonnainen uuteen puhtaaseen paistovuokaan, jossa sen voi antaa lahjaksi. Leipomuksen alle voi sujauttaa kauniin kakkupaperin ja kietoa sen reunat kauniisti leivonnaisen päälle. Lopuksi koko komeus työnnetään paistopussiin ja suu solmitaan kauniilla nauhalla. LOOK by Eskimo Isopussi on juuri sopivan kokoinen vuualle.

Bostonkakku ja pikkuleivät on pakattu Eskimo paistovuokaan.
Bostonkakku ja pikkuleivät on pakattu Eskimo paistovuokaan.
Suljin pakkauksen sitomalla kakkupaperin kiinni punaisella rusetilla
Suljin pakkauksen sitomalla kakkupaperin kiinni punaisella rusetilla
Lopuksi laitoin kakun Look by Eskimo paistopussiin. Piparkakut pysyvät hienosta ehjänä ja kauniisti rivissä paistovuuassa.
Lopuksi laitoin kakun Look by Eskimo paistopussiin.
Piparkakut pysyvät hienosta ehjänä ja kauniisti rivissä paistovuuassa.
Kakkupapereita on vaikka minkä kokoisia. Yhdessä paakkauksessa on neljä paistovuokaa.
Kakkupapereita on vaikka minkä kokoisia. Yhdessä paakkauksessa on kolme paistovuokaa.

Jos on lahjojen kanssa aikaisessa, voi leipomuksen myös pakastaa Eskimo paistovuuassa tai jos lahjan saajalla on jo pöydät täynnä herkkuja hän voi työntää lahjansa pakkaseen niine hyvineen.

Paistovuokaa voi käyttää muuhunkin pakkaamiseen. Itsetehdyt pikkuleivät ja tietysti piparkakut voi pakata kauniisti kakkupaperin kanssa vuokaan. Käytin suorakulmaista Eskimo kakkupaperia ja kiinnitin sen punaisella rusetilla. Lopputulos on jotenkin ihanan vanhanaikaisen näköinen.

dsc00787
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Käärin kakkupaperista truutan ja työnsin sinne havuja. Jos paketissa olisi keittokirja, voisi havut vaihtaa yrtteihin – vaikka rosmariiniin.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hyvää joulua!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tavalliset paketit pakataan nyt trendikkäästi ruskeaan paperiin. Kakkupaperilla voi leikitellä pakettien koristelussa monella tavalla. Värejä on kolme – valkoinen, kulta ja hopea. Kokoja on lukematon määrä ja muotojakin kaksi, pyöreä ja suorakulmainen. Tein pakettikorttejakin. Leikkasin tapettinäytteistä kortin ja liimasin siihen paloja kakkupaperista. Tyhjään kulmaan voi kirjoittaa tervehdyksen tai piirtää kuvan. Peura olisi trendikäs kuva, mutta olen toivoton piirtäjä, joten jätän pilaamatta kortit omilla piirroksillani.

Onnellista joulunaikaa. Toivottavasti ehdit nauttia lahjojen pakkaamisesta.

Hanna

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *