Pehmeän ihon ja kosteiden limakalvojen kapseli sekä tuotekisan voittaja

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt pääsi kyllä kauneudenhoitotuote yllättämään ihan täysin! Lämmin suositus Heleinille!

Aloin kuukausi sitten testata ihon hyvinvointiin vaikuttavaa kauneusravintolisää. Apteekissa myytävä Helein Anti-Aging Premiumin tuoteseloste ei sisällä mitään mystisiä ainesosia, vaan ihan tuttuja vitamiineja ja antioksidantteja. (A- ja E-vitamiineja, Ceramosides- ja vihreä tee -uutteita, hyaluronihappoa ja Q10 koentsyymiä)

Tuotteen lupaus on edistää ihon heleyttä, elastisuutta ja kosteuspitoisuutta. Lisäksi esitteessä kerrotaan, että tuotteen vaikutus on havaittavissa jopa kahdessa viikossa, mutta vaikutus voimistuu ajan myötä.

Jos olen ihan rehellinen, en hirveästi uskonut mihinkään muutoksiin. Olen kauneudenhoitotuotteiden suhteen aika skeptinen. Monien tuotteiden yhteydessä käytetään paljon ylisanoja ja markkinoinnissa käytettävät kuvat ovat niin kovin käsiteltyjä, että kerrottuihin hyötyihin ei oikein jaksa edes perehtyä. Sitä vaan käyttää tuotteita, jotka tuntuvat hyvältä iholla. Mutta nyt mentiin siis ihon alle. Yksi kaunis helmiäisen hohtoinen kapseli päivässä. Ravintolisällä halutaan vaikuttaa ihon alempiin kerroksiin, jonne voiteet eivät imeydy. Ja tulosten pitäisi näkyä ihon pinnalla.

Olen huono syömään vitamiineja. Purkkeja on kaapit pullollaan ja tiedän mitä tarvitsisin varsinkin talviaikaan, mutta kun en muista. (Olisko siihen joku pilleri?) Nyt oli pakko muistaa ottaa kapseli ihan joka päivä, koska tein testiä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja mitä tapahtuikaan! Tapahtui oikeasti muutos. Ihoni on selvästi pehmentynyt. Sekä vartalon että kasvojen iho on pehmeämpi ja voi selkeästi paremmin, kuin ennen kuurin aloittamista. Siitä ei ole epäilystäkään. Se on ihanaa mutta tiedättekö mikä on aivan parasta? Heleinin vaikutukset limakalvoihin. Tajusin yhtäkkiä, että on tapahtunut varsin toivottava parannus. Vaihdevuosien yksi harmi on limakalvojen oheneminen, estrogeenin vähetessä. En kestä sitä olenkaan. Limakalvojen kuivuus voi aiheuttaa inhottavia tulehduksia kaiken kutinan, kirvelyn ja haavojen lisäksi. Puhumattakaan kuivuuden vaikutuksia seksielämän ihanuuksiin. Ja kaikenmaailman rasvojen käyttämien intiimialueilla on minusta inhottavaa. Se jotenkin halvaannuttaa minut.

Olen ihan sikailoinen tästä asiasta, sillä se vapauttaa energiaa, jota on kulunut ärsyyntymiseen. Ensin limakalvojen ja sitten minun.

Eikä se nyt todellakaan haitannut, kun puoliso eilen silitti minua ja sanoi, sulla on sitten ihanan pehmeä iho…. Zadaaa! Happy!

Vaikka tuotteen nimessä on maagiset sanat Anti-Age niin se sopii myös nuorille, joilla on kuiva iho.

Heleinillä on kaksi muutakin kauneusravintolisää ja niitä voi myös käyttää yhdessä Anti-Age -tuotteen kanssa. Helein Biotin+ on ravintolisä hiuksille ja kynsille, voit lukea siitä Virve Vee ostolakossa -blogista. Helein Skin, hair & nails on ravintolisä iholle, huksille ja kynsille. Ida Jokikunnas ihastui tuotteen tehoon, voit lukea Idan jutun täältä.

Blogissani jossa kerroin yksinäisten päivien kauneudenhoitorutiineista julkistin arvonnan, jossa arvottiin yhdelle lukijalle kahden kuukauden kuuri Helein Anti-Age Premiuma. Arvonnassa onnetar suosi Teijaa! Onneksi olkoon, saat sähköpostia antamaasi sähköpostiosoitteeseen pian.

Onnellista viikonloppua kaikille – minä saan olla tämän viikonlopun ihanien sukulasiteni ja oman kullan kanssa. Odotan sitä kovin.

Hanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

  1. […] myynnissä on myös erityisesti ikääntyvää ihoa ravitsevia kapseleita (joihin niitä testannut Hanna Sumari näytti ihastuneen kovasti)  sekä kynsiä, hiuksia ja ihoa hoitava versio (joihin puolestaan Ida […]

    Vastaa
  2. Teija H 11.11.2016

    Palkinto löysi perille, kiitoksia vielä tuhannesti!

    Vastaa