Sisustusostoksilla Fuengirolassa

Vuosi sitten, kun kävin Espanjan Costa del Solilla piipahdimme ylhäällä vuoren rinteellä nököttävässä Benalmadenan kylässä. Koetimme syödä siellä ja kaikki meni aivan pieleen. Kirjoitin siitä blogiin sillä seurauksella, että sain viehättävän viestin puhelimeeni Benalmadenassa asuvalta Johanna Weckströmiltä. Hän pyysi minua ja tytärtäni kylään kotiinsa ja samalla tutustumaan kylään vähän paremmin – jospa vaikka muuttaisin mieltäni tuosta pikku kylästä.

dsc00557

Vastasin tietysti OK! Ja niin tutustuimme ihaniin Johanna ja Jan Weckströmiin ja heidän upeaan marokkolais-tyyliseen kotiinsa. Olemme viettäneet sen jälkeen monta hauskaa hetkeä yhdessä ja mm. seikkailleet juosten keskellä jättimäistä pääsiäiskulkuetta pitkin Malagan katuja. Olemme myös syöneet monta hyvää ateriaa ja unohtumattoman aamiaisen Benalmadenan kylässä. Mielipide siis muuttui. Kaikkien hyvien herkkujen ja ehkä rannikon kauneimman hotellin lisäksi sieltä avautuvat huikeat näkymät kauas merelle ja pitkin vuoren rinteitä alas Fuengirolaan ja sen ympäristöön.

terassilta avautuvaa maisemaa voi tuijottaa loputtomiin
terassilta avautuvaa maisemaa voi tuijottaa loputtomiin
Ah aamiasta voisi aina nauttia näissä maisemissa...!
Ah aamiasta voisi aina nauttia näissä maisemissa…!

Muuttaessaan nelisen vuotta sitten pysyvästi Espanjaan Weckströmit perustivat trendikkäitä marokkolaisia sisustustavaroita myyvän nettikaupan Zoco Homen. Johanna käy Marokossa itse valitsemassa kaikki tuotteet liikkeeseen Marokosta.  Muutama viikko sitten he avasivat Zoco Home boutiquen pieneen viehättävään Centro Idea -ostoskeskukseen, muutaman minuutin ajomatkan päähän Fuengirolan rannasta. Kävimme tietenkin ihastelemassa uutta kauppaa ja shoppailemassa niitä tuotteita, joita ei ole nettikaupassa. Nyt juuri pakkasin ne matkalaukkuun ja päätin laittaa koneeseen päälleni kaksi takkia päällekkäin….

Centro Ideassa on mm. hyvä ravintola, luonnonkosmettiikkaa, vaatteita ja suomalaisten omistama Zoco Home sisustusliike
Johanna mä!
Johanna ja mä!
dsc00571 dsc00541 dsc00539 dsc00540
dsc00543
Tekis hirveesti mieleni ostaa tuo kallo!
dsc00532 dsc00577 dsc00534

 

Neliön sisällä on näyte kauniista marokkolaisista laatoista.
Neliön sisällä on näyte kauniista marokkolaisista laatoista.
dsc00537 dsc00581
dsc00583
Iloa uusista jutuista – minulle ja pukinkonttiin!

Centro Ideassa on myös erittäin hyvä italialainen ravintola Da Bruno. Osa pöydistä on ostoskeskuksen piazzalla oliivipuun ympärillä. Siinä oli ihanaa istua ja unohtaa hetkeksi lumityöt ja kokkauskin. Kanasalaatti ja lasagne maistuivat.dsc00584

Siellä oli myös vaatekauppa jonka valikoimassa oli tanskalaisia laatumerkkejä joita ei myydä Suomessa. Pidin pintani siellä enkä ostanut mitään. Tuntuu, että on pudotettava pari kiloa ennen kuin ostan yhtän vaatekappaletta. Huh.

Nyt pidän peukkuja ettei laukku paina liikaa. Lähtö on haikea, ei huvittaisi yhtään lähteä auringosta ja meren ääreltä pois. Nyt on tuullut kovaa ja tyrskyt on lyöneet rantaan voimalla. Rakastan sitä. Ehkä lohduttaudun joulupuuhilla sitten kotona!

Hanna

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1 kommentti

  1. Ulpu 16.11.2016

    Oi mikä kauppa : )

    Vastaa