Yövoide vie zen-tilaan

Kaupallinen yhteistyö: Vichy Laboratories

Onkohan ihmiset joko aamuihmisiä tai iltaihmisiä? Tavallaan minä olen kokopäiväihminen. Herään aikaisin ja olen heti herättyäni toimintakykyinen. Nautin aikaisista aamuista. Sitten touhuan koko päivän ja kun tulee ilta jaksan siihen asti kuin jaksan ja sitten se on zip. Mutta missään tapauksessa en ole iltakukkuja. Kun lapset olivat pieniä ja luin heille iltasatuja saatoin nukahtaa pisteen kohdalle keskellä satua ja sitten taas jatkaa. Se oli mikro uni. Kuulostaa mahdottomalta – tiedän. Mutta totta se on.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tiedän varmaan aivan kaiken siitä mitä zen-ihmisen tulisi tehdä iltaisin, että uni olisi hyvää ja syvää. Tiedättehän, pehmeitä rutiineja, ei telkkarin eikä tietokoneen katselua viimeiseksi illalla. Rauhallinen kävely ulkona kenties. Kauniita ajatuksia. Rauhoittavaa teetä ja rutiineja flow-tilassa ja lopuksi pikku tovi hyvän kirjan parissa. En tee mitään sellaista. Roikun tietokoneella viimeiseen saakka nojatuolissa istuen, kunnes menen sänkyyn jonne otan usein vielä puhelimen mukaan. Ja kuuntelenko ehkä rauhallista musiikkia sieltä puhelimesta? En! Katson viestejä ja selaan Instagramia samalla kun katson sängyssä telkkaria tai tietokoneelta Netflix-sarjoja. Katsonko ehkä jotain rauhoittavaa, juoden samalla kamomillateetä? En todellakaan!! Kuta jännittävämpää ja vauhdikkaampaa ohjelmaa on tarjolla, sen parempi. Iltapalana on kaksi näkkäriä ja lasi maitoa. Aivan oikein, siellä sängyssä… Eli kyllä kyllä – näkkarin murut saattavat nipistellä minua aamulla kun herään. Joskin olen kehittänyt hyvän systeemin välttyäkseni nipisteleviltä murusilta, että ei niitä juuri sänkyyn enää eksy. Harjoitus tekee mestarin. Tekniikkana on puraisu ja imaisu!

Ainoa rutiini näiden huonojen tapojen lisäksi (ovatko tapani sitten muka huonoja? Minähän rakastan niitä!) on että pesen hampaat, puhdistan meikit ja laitan kasvoille seerumin ja yövoiteen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuta vanhemmaksi tulen sen tärkeämpi asia yövoiteen ja seerumin yhdistelmästä on tullut. Jos jätän kosteuttamatta ihon illalla, herään aamulla kasvot kireinä. Ja sitten saattaa koko rouva olla hiukan kireänä. Olen nyt käyttänyt vajaan kuukauden verran Vichyn Neovadiol Compensating Complex –hoitovoiteita ja seerumia. Iltaisin käytän yhdessä seerumin kanssa Neovadiol Compensating Complex Night -yövoidetta. Ensimmäinen asia jonka ilokseni huomasin tästä tuotteesta, kun sain sen käteeni ensi kerran, oli purkin väri! Oi että olen onnellinen, siitä että purkki on tummansininen – kuin yö. Kiitollisuudella ajattelen joka ilta henkilöä, joka on tajunnut, että yli viisikymppisellä ihmisellä on toden näköisesti ikänäkö. Minulla ainakin on. Ei toivoakaan, että näkisin mitään pientä tekstiä ja joskus se aiheuttaa nimenomaan kylppärissä suurta tuskaa. (Tyyliin vitamiinia särkylääkkeen sijaan, päällyslakkaa kynsinauhaöljyn sijaan ja hiuslakkaa suihkutettavan hoitoaineen sijaan. I hate that!) Nyt vain ojennan käteni kohti yönsinistä purkkia ja booom kädessäni on yövoide. Suudelma sinulle, joka olet tämän ymmärtänyt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vichy on hypoallerginen sarja, jota myydään vain apteekeissa ja ilokseni siihen on lisätty rauhoittavaa Vichy Thermal Spa -lähdevettä. Ilokseni, koska nyt voin sanoa, että jotain rauhoittavaa kuuluu iltarutiineihini ja kuulun ikään kuin zen-ihmisiin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Neovadiol Compensating Complex Night -koostumuksen takana on 15 vuotta tutkimusta ja 16 patenttia. Voide sisältää Pro-xylanea, hyaluronihappoa, HEPESiä, hedionea ja glyseriiniä, jotka auttavat häivyttämään ikääntymisen aikaansaamia muutoksia iholla. Olen huomannut että ihoni on alkanut kuivua jotenkin jyrkemmin viimeisen vuoden aikana ja se on alkanut tuntua helpommin ja useammin kireältä. Tuo kireyden tunne on epämiellyttävä. Kuivassa ihossa myös rypyt näkyvät selvästi ja iho näyttää joskus harmaalta ja ankealta. Yön aikana ihossa ja koko elimistössä tapahtuu uusiutumista ja lepo on muutenkin tärkeää. Yövoiteen koostumus, jossa on mm. eperuliinia ja kofeiinia auttavaa ihoa ja saa sen näyttämään aamulla levänneemmältä ja raikkaammalta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Neovadiol Compensating Complex Night –yövoidetta on miellyttävää levittää. Se tuntuu aavistuksen viileältä, mistä pidän erityisesti, koska viileys ja raikas tuoksu tuo tunteen puhtaudesta. Pidän tästä puhtauden ja raikkauden tunteesta erityisesti. Vasta, kun luin tuotteesta enemmän, opin että voide hyödyntää Aquakeep-teknologiaa, josta tämä raikkauden tunne johtuu. Se vähentää iholta myös talia ja hikeä. Minä en tunne ihollani iän mukana tullutta kuumotusta, mutta voin kuvitella, että heille jotka sitä tuntevat tämä viileys on myös siitä syystä miellyttävää.

Hyvin hoidettu iho tuntuu kiinteältä ja pehmeältä. Nautin siitä! Vanhenemista ei voi pysäyttää, eikä tarvitsekaan, mutta sen voi tehdä hyvin hoidettuna.

Lisätietoa Vichy Neovadiol -sarjasta + lähimmät sarjaa myyvät apteekit löydät täältä

Iloa päivään ja zen-hetkiä iltaan

Hanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

  1. Sari 10.03.2016

    Hei, hyvä kirjoitus ikuiselle täydellisen yövoiteen etsijälle, kiitos! Käytätkö saman sarjan seerumia vai jotain muuta?

    Vastaa