Huomenna taas mennään!

16930994_10202540301345427_684011434_oViime yö meni ihan lekkeriksi, kun heräsin siihen, että jalkoja jomotti. Ja saman tien, kun silmät aukesivat, korvissa alkoi soida meidän tämän sunnuntain cha cha cha musiikki.

Lopulta lämmitin viljapussin ja laiton sen jalkojen päälle ja nukahdin vielä tunniksi.

Aamulla oli harjoitukset ihan tyhjällä salilla, jonne tullessamme tapasimme siivoojan. On ihanaa, kun harjoitusaleissa on aina puhdasta. Tilanne oli vähän kuin elokuvasta.

16931200_10202540301425429_1948114780_oTyhjä äänetön sali, jossa arkisin soi kymmenen eri musiikkia ja käy kova kuhina. Aamulla varhain siivooja tanssii pitkän hoikkavartisen moppinsa kanssa tyhjissä saleissa. Hän oli ihana ja hänellä oli kaunista sanottavaa. Halattiin monta kertaa!

Harjoituksista ajoin hierojalle ja yllätyin. Kroppani ei ollut niin jumissa kuin edellisellä kerralla viikko sitten. Eli liike liike liike! Oi se tekee vain hyvää ihmiselle.

(Paitsi se hankausliike, joka yhdistää varpaat ja lattarikenkien remmit. Se liike aiheuttaa rakkoja.)

Nyt olen harjoitellut tanssia mielikuvissani ja pakannut huomiset kamat:

Hiukset

Kengät

Särkylääke

Treenivaatteet

Vita liberata

Varvasteippi

Pumpuli

sakset

Gefilus shotteja

 

Miltä kuulosaa? Periaatteessa hiukset ovat päässä, mutta viimesunnuntaina päässä oli myös kampaamon lainahiuksia ja ne täytyy palauttaa. Tanssikenkien on syytä olla mukana, särkylääkettä saattaa tarvita, toivottavasti ei, treenivaatteita tarvitsen aamulla, kun harjoitellaan ja lämmitellään vielä viimeisen kerran. Vita Liberata on itseruskettava mousse, jolla koetan lähestyä latinonaisten upeaa hipiän väriä. Varvasteipillä koetan suojata jalkoja lisärakoilta yhdessä pumpulin kanssa ja siihen hommaan tarvitaan sakset. Gefilus shoteilla pidän nälän poissa ja pysyn terveenä.

Lisäksi pakkaan mukaan iloa ja hupimieltä!

P.S.

Viimeviikolla Minna Kuukka ja Aki Linnanahde yllättivät mut ja Samin harjoituksissa. He pamahtivat sisään Tuija Pehkosen ja kameroiden kanssa, sillä olin saanut Radio Novan Tsemppari-palkinnon! Jättiläiskiitos Novan kuuntelioille! Ja kaikki ihanat nyt äänestäkää, sillä seuraavana mun olis mahdollista oppia tangoa!

Näin äänestät mua ja Samia: lähetä numero 10 tekstiviestinä numeroon 17225 tai soita numeroon 070079010 . Voit äänestää myös netissä. Ohjeet löydät täältä  

Hanna

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

  1. Sari 27.02.2017

    Kiitos viihdyttävästä kokemuksesta kun saa seurata tanssimatkaasi! Olet todella rohkea, ja annat uskoa meille ikätovereillesi myös sitä kautta, että aiemmin oli melkein lannistunut olo kun kerroit tekemisiäsi. Nyt on lähes huojentunut olo; et olekaan kaikessa hyvä eikä myöskään se fustra näköjään vaikutakaan kehon hallintaan, tai ainakaan rytmitajuttomuuteen tai sulavuuden puutteeseen. Asenteesi on mahtava, hyväksyt upeasti sen että tanssiparina olosi on lähinnä lampsimista Risto-Matti Ratian tyyliin, mutta iloa riittää. Lahjakkuutenne on muualla ja mukavuusalueen ulkopuolelle uskaltautuminen ei ole tosiaankaan helppoa. Jatka samaan tyyliin, pää pystyssä, epätäydellisyys ja -onnistuminen on kiinnostavaa.

    Vastaa
  2. Sari 27.02.2017

    P.s. Tyylikkään näköinen olit ja huikeat puvut sekä meikki! Oma mukavuusalueen ulkopuolelle menoni oli tehokkaan moottoripyörän osto, olin haaveillut siitä teinitytöstä asti ja hankin sen 40-vuotislahjaksi itselle. Ei onnistunut. Näytin varmaan huvittavalta ajaessani selkä jäykkänä kaunista menopeliäni, en vain koskaan oppinut olemaan pelkäämättä, vaihdin hurmasta nauttimisen sijaan muistin vain jokaisen uhan…niinpä pyörä sai mennä. Aina siis ei lykästä, ri edes joka kerta!

    Vastaa