Jalkojen hoito on tärkeää hemmottelua

Jalat vievät meitä koko ajan paikasta toiseen. Mittaamme arjessa otettuja askeleita, valitsemme portaat hissin sijaan, menemme lenkille, juostaan bussiin, mennään kauppaan ja kannetaan ostoksia. Jalat tekevät työtä aamusta iltaan ja kohottavat kuntoamme. Myös ne tarvitsevat säännöllistä hoitoa ja hemmottelua osakseen. Pieniä pysähdyksiä ja huomionosoituksia ja joustavan, hyvin hoidetun jalkojen ihon, joka pysyy terveenä. Jalkojen hemmottelu on tärkeää ja ihanaa.

Kun upottaa jalat lämpimään tuoksuvaan kylpyyn, hyvä olo kiipeää jaloista koko kehoon saman tien. Hartiat rentoutuvat ja syke laskee. Ihana tunne. Koska olet viimeksi kokeillut, miten ihanaa se on? Jalkoja olisi hyvä kylvettää 1-2 kertaa viikossa. Lyön vetoa, että suurin osa ihmisistä ei tee sitä ainuttakaan kertaa koko talven aikana.

Olen erikseen opetellut tekemään asioita, jotka tuottavat rauhaa ja mielihyvää arkena. Se unohtuu helposti. Olen aikamoinen suorittaja ja jätän helposti itseni ihan viimeiseksi. Jalat märkinä ei ainakaan pääse lepoa karkuun!
Olen erikseen opetellut tekemään asioita, jotka tuottavat rauhaa ja mielihyvää arkena. Se unohtuu helposti. Olen aikamoinen suorittaja ja jätän helposti itseni ihan viimeiseksi. Jalat märkinä ei ainakaan pääse lepoa karkuun!

Jalkahoidosta voi tehdä ihanan hetken myös ystävän, puolison tai lapsen kanssa yhdessä. Me istuimme tyttäreni kanssa takkatulen äärelle ja teimme ihanat, hennosti laventelintuoksuiset CCS jalkakylvyt molemmille. Juotiin kaneli-inkivääriteetä ja luettiin ääneen kirjaa. Äänen lukeminen on muuten mielettömän rentouttavaa sekä kuulijalle että lukijalle. Sehän on laji, jota näkee enää vain vanhoissa elokuvissa. Kannattaa oikeasti kokeilla.

Lämmin vesi antaa energiaa ja voimaa. Kylpyveteen lisätty CCS jalkakylpy sisältää ihon kosteutta ylläpitävää ja ihoa pehmittävää vuorisuolaa. Jalat saavat nauttia vedestä viisitoista minuuttia ja sen jälkeen jalkojen ihoa voi tarvittaessa raspata varovasti.

Voi tuntua hassulta, että jalkojen kuivaukseenkin on ohjeita, mutta varpaiden välit on tosi tärkeää kuivata aina erittäin hyvin. Kosteus varpaiden väleissä voi aiheuttaa väleihin keljuja haavaumia.

CCS jalkakylpy tuoksuu vienosti laventelilta. Se sisältää kosteutta ylläpitävää ja ihoa pehmittävää vuorisuolaa.
CCS jalkakylpy tuoksuu vienosti laventelilta. Se sisältää kosteutta ylläpitävää ja ihoa pehmittävää vuorisuolaa.

 

Kylvyn jälkeen Ihanuus jatkuu puhtaiden jalkojen rasvaamisella. Jalat rakastavat, kun niitä rasvataan. Ja minun jalkani rakastavat, kun niitä lisäksi hierotaan hyvällä voiteella. Jalkavoiteen koostumus on tärkeä asia. Tavalliset vartalo- ja käsivoiteet ovat jalkojen hoitoon liian ohuita ja kevyitä. CCS jalkavoide on koostumukseltaan täyteläinen. Sen rasvapitoisuus on 28% ja se sisältää 10 % ihoa tehokkaasti pehmittävää ja kosteutta sitovaa karbamidia. Aavistus eukalyptusöljyä antaa hyvää tuoksua ja virkistää jalkoja. Käytän voidetta usein myös treenin jälkeen, kun jalat ovat saaneet kyytiä salilla.

CCS tuotteet myydään apteekissa ja ne sopivat erittäin hyvin myös diabeetikoiden vaativaan ja tärkeään jalkojen hoitoon. Diabeetikoilla jalkojen hoito jää usein tekemättä, vaikka se olisi itsehoidossa tosi tärkeä juttu.

Tänään 14.11. vietetään kansainvälistä maailman diabetespäivää. Sen kunniaksi CCS haluaa tarjota alennuskoodin verkkoapteekkiin, jolla CCS jalkavoiteesta ja CCS jalkakylvystä saa 15% alennuksen. Koodi ja linkki varkkoapteekkiin löytyvät tekstin lopusta.

CCS_Hanna_3

Jalkojen rasvaaminen on se hoidon paras hetki. Myös sääret voi rasvata, mutta varpaanvälit eivät rasvaa kaipaa. Jos rasvauksen yhteydessä saan jalkapohjahieronnan on onneni täydellistä. Rakastan jalkapohjien hierontaa yli kaiken. Katrilla on oikeat hierojan taikakädet. Ne olivat aikanaan hyvää valuuttaa, kun hän tarvitsi leffarahaa tai uusia vaatteita. Tietty määrä jalkapohjahierontaa ja kling – rahat kilahtivat tilille.

Taivas maan päällä olisi se, että heräisin jalkahierontaan joka aamu. Koska niin ei ole, teen itse pienen jalkajumpan, kun herään. Pyörittelen, ojentelen ja koukistelen nilkkojani ja jalkateriäni. Luultavasti se tulee tarpeeseen, sillä liikettä säestää kova naksuminen joka kuuluu nilkoista! Kai siinä luut menevät paikoilleen! Lisäksi pyörittelen pehmeäpiikkistä palloa jalkapohjien alla, kun keitän aamupuuroa.

Katrin vuoro saada kerrankin minulta jalkahierontaa.
Katrin vuoro saada kerrankin minulta jalkahierontaa.

Hieronnan jälkeen laitoimme jalkoihin lämpimät sukat ja nautimme takkatulesta ja rennosta hyvästä olosta. Noissa hetkissä on jotain ainutlaatuista. Ollaan hetkessä kiinni ja puhutaan tärkeistä asioista.

Käytän jalkavoidetta joka ilta puhtaisiin jalkoihin, en ainoastaan jalkakylvyn jälkeen. Putkilo on yöpöydälläni ja jalkojen rasvaamisesta on tullut hyvä rutiini. Sain sysäyksen siihen ystävältäni, kun olimme patikoimassa Alpeilla ja jalkojen hoito iltaisin nousi tärkeään arvoon. Silloin tutustuin myös CCS jalkavoiteeseen, jonka hyviä puolia on myös sen nopea imeytyminen ihoon. Kannattaa muistaa myös miesten jalat – saattaisi olla ihanaa viettää jalkakylpyhetki rakkaan kanssa yhdessä ja hieroa jalkoja vuorotellen. Nämä on myös sellaisia juttuja, jotka on kivaa opettaa omille lapsille. Sekä jalkojen hoito, että hemmottelu ja itsestään välittäminen ovat tärkeitä juttuja. Arjen luksusta, joka ei vaadi paljon.

CCS jalkavoide ja CCS jalkakylpy - ihanat tuotteet 💜
CCS jalkavoide ja CCS jalkakylpy – ihanat tuotteet 💜

CCS jalkakylvyn ja CCS jalkavoiteen voit tilata Täältä  15% alennuksella. Tarjous on voimassa 14.11.-28.11.2017 ja saat alennuksen, kun merkitset koodin CCS15 ”anna kuponkikoodi”  -kohtaan tilauksessasi.

 

Kepeitä askeleita, rauhaa ja hyggeilyä arjen keskelle!

👣

Hanna

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *