Kauneutta luonnosta

Lumene_klassikko_2

En muista, että äitini olisi kieltänyt minulta meikkaamista, kun aloitin sen joskus ollessani 12-vuotias. Luultavasti äiti oli väsynyt siihen taisteluun, olinhan neljästä tyttärestä nuorin. Kieltojen sijaan äiti keskittyi neuvoihin, joista ehdoton ykkönen oli ohje puhdistaa iho aina ennen nukkumaan menoa. En aio valehdella, että olisin noudattanut sitä sataprosenttisesti. Nukahdan joskus meikit naamalla ja herään ihon tuntuessa kengänpohjalta, kuivalta mutta tahmealta korpulta. Se on hirveää. Siksi haluankin, että puhdistus hoituu helposti, sujuvasti ja tehokkaasti. Parhaita ovat tuotteet joilla lähtevät sekä meikki että ripsiväri pois. Lumenen Klassikko-sarjan, kaikille ihotyypeille sopiva syväpuhdistava puhdistusgeeli toimii kuin nestemäinen saippua ja sillä saan kaiken pois helposti. Virkistävä kasvovesi viimeistelee puhdistuksen ja vie viimeisetkin meikinrippeet mennessään. Se myös auttaa hoitovoiteita ja seerumia imeytymään ihoon ja siksi sillä kannattaa pyyhkiä iho myös aamuisin.

lumene_klassikko_3 Lumene_klassikko_5

Lumene on luonut Klassikko-sarjan Suomen satavuotiaan itsenäisyyden kunniaksi. Sata vuotta sitten kauneuden hoitoon haettiin apuja luonnossa kasvavista yrteistä ja niin tehdään edelleen. Nyt vain teollisesti ja tieteellisen tarkasti. Lumene on valinnut herkän ja vahvan tupasvillan sekä raikkaan ja puhtaan lähdeveden Klassikko-sarjansa ainesosiksi.

Lumene_klassikko_7
Lumene on käyttänyt ihanaa pehmeää tupasvillaa uusissa Klassikko-tuotteissa.
Lumene on käyttänyt ihanaa pehmeää tupasvillaa uusissa Klassikko-tuotteissa.

Klassikko on laaja sarja. Siihen kuuluu eri ihotyypeille sopivat päivä- ja yövoiteet, seerumi ja puhdistustuotteet ja vartalon hoitotuotteet, joista olen kertonut jo aiemmin täällä.

Lumene_Klassikko_suihku
Lumene Klassikko suihkugeelit, vartalovoiteet ja käsivoiteet.

Lähes kaikki kasvojenhoitotuotteet ovat alle 100ml pakkauksia, joka helpottaa niiden ottamista mukaan lentomatkoille. Ainoastaan puhdistusgeeli ja kasvovesi ovat suuremmissa pakkauksissa, mutta matkalle mukaan kannattaakin pakata meikin puhdistusliinat (2,90€). Niillä saa muuten puhdistettua myös tahroja vaatteista. Esimerkiksi jos puseron kaula-aukkoon (aaarrgghh – käsityönopettajani kielsi käyttämästä tuota sanaa – se on pääntie!) jää meikkiä, kun kiskaisee puseron pään yli, niin kannattaa kokeilla tahroihin meikinpuhdistusliinan tehoa.

Lumene_Klassikko_10

Lumene Klassikko-pakkaukset ovat siinäkin mielessä kivoja, että ne saa tyhjäksi viimeistä tippaa myöten. Tuubin saa helposti tyhjäksi ja kun unohtaa ostaa uuden voiteen, voi vielä leikata tuubin pään auki ja kaivaa viimeisetkin pisarat käyttöön! Lisäksi tuubit ovat hygieenisiä.

Lumenet eivät rasita pahasti lompakkoa ja tykkäänkin pitää saunassa, suihkussa ja treenikasissa omat vartalonhoitotuotteensa. Ei tarvitse stressata ovatko ne mukana vai eivät. Klassikko vartalonhoitotuotteet maksavat 2,90 €-3,90 € ja kasvojen hoitotuotteet 4,90 € – 12,90 €

Kokeilin kaikkia voiteita ja ne kaikki imeytyivät hyvin, eivätkä jääneet ihon pinnalle pyörimään tai tuntuneet rasvaisilta tai tahmeilta. Lumenen klassikot tuoksuvat vain miedosti. Tuoksu on kuitenkin kiva, koska tuoksuttomat tuotteet ovat kuin lääkkeitä ja kyllä kauneudenhoidossa saa olla ripaus ylellisyyttä ja nautintoa, kun miellyttävän tuntuinen voide hellii ihoa. Herkälle iholle Klassikko-sarjassa on myös hajusteeton, rauhoittava pitkävaikutteinen kosteusvoide.

Kosteutta kaikille ihotyypeille.
Kosteutta kaikille ihotyypeille.
Herkän ihon hajusteettomat 24h voide ja silmänympärysvoide
Herkän ihon hajusteettomat 24h voide ja silmänympärysvoide

Omalle iholleni sopivat parhaiten sarjan suojaava päivävoide ja tasoittava yövoide, jotka ovatkin tarkoitettu ikääntyvälle iholle. Saman linjan seerumi ja tasoittava silmänympärysvoide tuntuvat myös hyviltä. Kaikki toimivat erittäin hyvin meikin alla. Kaikissa edellämainituissa on myös hyaluronihappoa, joka tasoittaa juonteita.

Ikääntyvän ihon tarpeisiin.
Ikääntyvän ihon tarpeisiin.

Säännöllisyys on ihonhoidossa tärkeää. Kun asioista muodostuu rutiineja hommat hoituvat kuin itsestään. Luonto on suomalaiselle tärkeä sekä sisäisesti että ulkoisesti.

Neitoperhonen kävi tervehtimässä minua ♥️
Neitoperhonen kävi tervehtimässä minua <3

Kaunista loppukesää ja alkusyksyä

♥️

Hanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *