Tavoitteena kuulas iho ja luonnollinen meikki

Ihanat valoa heijastavat Sensai-tuotteet Kuva: Jari Mutikanien
Ihanat valoa heijastavat Sensai-tuotteet
Kuva: Jari Mutikanien

Kun aloitin TV-esiintyjänä Joka kodin asuntomarkkinoissa v. 1993 meillä ei ollut maskeeraajaa, vaan tein meikkini itse. Huippumaskeeraaja Pirjo Leinolle annettiin tehtäväksi opettaa minulle, kuinka TV-meikki tehdään. Hän teki meikin ja selosti samalla. Lähtiessäni sain häneltä meikkipussin, jossa oli kaikki mitä tarvitsin siveltimiä myöten, sekä piirros johon kaikki oli merkitty.

Rohkeasti kävin puuhaan käsiksi ensimmäisenä kuvauspäivänä. Lopputulos oli hirveä. Hankasin naamani punaiseksi ja itkin silmäni samaan sävyyn. Ja sitten sama uusiksi. Mutta kyllä se lopulta alkoi sujua. Vaikeinta oli saada lopputuloksesta luonnollinen.

Sensai_Värivoide

Luonnollinen lopputulos on minusta edelleen kaikkein tärkeintä meikissä. Juhlissa ja kuvauksissa silmät voivat olla kuinka voimakkaasti ehostetut tahansa, mutta haluaisin että ihoni näyttäisi aina kuulaalta ja tasaiselta. Kuta enemmän ikää tulee lisää, sitä haastavampaa se on. Käytän värivoidetta lähes aina. Se tasoittaa ihon värin kasvoissa ja kaulalla. Mutta en halua mitään paksua maskia, joka lopulta puuroutuu juonteisiin. Värivoiteen täytyy olla ohutta. Oikeastaan näkymätöntä.

Sensai-tuotteissa on Koishimaru-silkkiä jonka valoa heijastavat ominaisuudet, kosteus ja silkkisyys on tuotu uusiin värivoiteisiin, pohjustustuotteiseen, korostusvoiteeseen ja puuteriin. Tuotteita on helppoa käyttää ja lopputuloksesta tulee luonnollinen mutta peittävä.

Pohjustus tasoittaa, korjaa ihon väriä ja antaa iholle hehkua.
Pohjustus tasoittaa, korjaa ihon väriä ja antaa iholle hehkua.

Paras lopputulos syntyy, kun käyttää ensin valoa heijastavaa Sensai Glowing Base pohjustusta. Se tasoittaa ihon väriä ja poistaa harmautta ja punaisuutta.

Ihanan ohut ja kevyen tuntuinen värivoide Luminous Sheer Foundation.
Ihanan ohut ja kevyen tuntuinen värivoide Luminous Sheer Foundation.

Luminous Sheer Foundation on erittäin ohut värivoide. Tämä tuote on kuin taikaa. Seitin ohut kerros riittää normaalisti. Jos iho kaipaa enemmän peittävyyttä, sitä voi lisätä kerroksittain kasvoille, mutta se ei koskaan näytä paksulta tai tukkoiselta. Silti jo yksi ohut kerros riittää tasoittamaan esimerkiksi kirjavan kaulani. Ja mikä parasta se ei tunnu kasvoilla lainkaan. On kuin kasvoilla ei olisi mitään. Tätä tuotetta rakastan!

Tästä hehkua kasvojen korkeimpiin kohtiin. hehkua voi lisätä päivän mittaan - kaunis pieni rasia mahtuu aina mukaan.
Tästä hehkua kasvojen korkeimpiin kohtiin. hehkua voi lisätä päivän mittaan – kaunis pieni rasia mahtuu aina mukaan.

Meikkaamisen niksit oppii kokeilemalla, mutta on myös ihanaa, kun ammattilainen neuvoo miten tuotteita käytetään. Tällä viikolla 4.-9.9. vietetään Kutsu kauneuteen –tapahtumaa Sokoksissa ja Emotioneissa. Sensai on mukana tapahtumassa. Käy rohkeasti kysymässä tuotteista ja niiden käytöstä henkilökohtaisesti.

Valoa leuankärkeen!
Valoa leuankärkeen!

Korostustuotteella kasvoille saa lisää hehkua ja valoa. Pehmeää helposti levittyvää Supreme Illuminator korostusvoidetta voi sipaista poskipäihin, otsaan, kulmakarvojen alapuolelle, nenänselkään ja leuankärkeen. Jos katsoo lehtien kansikuvia, niissä näkee hyvin, kuinka korostustuotetta on käytetty. Kasvojen korkeimmilla kohdilla on valoa. Kannattaa kokeilla – valolla on huikea vaikutus.

Värivoiteen saa kauniisti iholle siveltimellä levittämällä. Paina lopuksi kämmenet kasvoille niin lopputulos on tasainen ja kaunis.
Värivoiteen saa kauniisti iholle siveltimellä levittämällä. Paina lopuksi kämmenet kasvoille niin lopputulos on tasainen ja kaunis.

Sensai Flawless Satin Foundation värivoide on peittävämpää kuin Luminos Sheer värivoide. Sen levittämiseen suositellaan käyttämään sivellintä ja lopuksi painamaan kädet pehmeästi kasvoille. Lopputulos viimeistellään ohuella valoa heijastavalla Sensai Translucent Loose Powder –puuterilla.

Värivoide on helppo levittää siveltimellä.
Värivoide on helppo levittää siveltimellä.
Koshimaru-silkkiä sisältävä puuteri kiinnittää meikin .
Koshimaru-silkkiä sisältävä puuteri kiinnittää meikin .

Sensain tuotteet tuntuvat sulavan kasvoille. On kuin meikkiä ei olisi olenkaan. On vain kaunis lopputulos. Se on ihanaa. Iho ei tunnu tukkoiselta vaan hehkuu raikkaana. Juonteet katoavat, kun varjoon tulee valoa, siksi on ihanaa, kun koko sarja on valoa heijastavaa.

 

Ei siis tukkoisesti peittävä vaan kevyt ja valoa heijastava meikki! Tyttömäinen, raikas ja kuulas iho vaikka ikä olis mikä – eikö vaan!

Blogin kuvat otti Jari Mutikainen

Kaunista viikkoa

♥️

Hanna

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

  1. […] Ammattilaisilta olen oppinut laittamaan meikkivoiteen viimeiseksi. Sensain meikkivoiteet ja valoa tuovat korostustuotteet esittelin jo aiemmin syksyllä täällä […]

    Vastaa
  2. Hanni Marttila 10.11.2017

    Hirveän mielenkiintoisilta kuulostavia tuotteita..kiinnostukseni todella heräsi!

    Vastaa