Mistä sinkku löytää seuraa? Jos haluaa muutosta, jotain on tehtävä toisin

Kuinka usein yksinäinen on kuullut että kukaan ei tule sinua kotoa hakemaan? Ei toivottu yksinäisyys on kamalaa. Se ontto tunne ja suru, jonka yksinäisyys tuo, ei jalosta ketään ihmistä. Yksinäisyys on raskasta, jokainen ihminen kaipaa toista ihmistä, hyväksyntää, kosketusta ja yhteenkuuluvaisuuden tunnetta. Kukaan ei tule  kotoa hakemaan, mutta mistä sinkku löytää seuraa?

Mistä sinkku löytää seuraa?

 

Sosiaalisessa mediassa ihmiset kertovat elämästään sen huippukohtia. Laitetaan kuvia, kuinka ollaan ystävien, perheen tai puolison kanssa ravintolassa, matkoilla, rannalla ja ylipäätään tehdään hauskoja asioita. Kuva vääristää tilannetta, Facebookin uutisvirta ei ole oikea ja ainoa totuus.

Yksinäisten ihmisten määrä maailmassa kasvaa jatkuvasti. Englannissa arvellaan olevan noin yhdeksän miljoonaa (mieletön luku!!) yksinäisyydestä kärsivää ihmistä. Tilanne on niin huolestuttava, että siellä on nimitetty vastuuministeri ratkomaan yksinäisyydestä johtuvia ongelmia. Suomessa yksinäiseksi itsensä tuntevia on lähes puoli miljoonaa (valtava määrä!!). Joten yksinäinen – et ole yksin! Miksi et siis tekisi kaikkeasi löytääksesi ystävän tai rakkaan? Joku odottaa juuri sinua jossain ja yhdessä voisi olla hauskaa.

Mistä sinkku löytää seuraa

Sain kerran ihanan viestin yksinäisyydestä kirjoittamaani blogiin. Eräs mies oivalsi oleellisen, hän kirjoitti minulle näin: Toinen yksinäinenhän voi olla ihan tuossa nurkan takana, vaikka naapurissa! Eli ei pidä istua kotona omissa oloissaan, vaan on tehtävä itsensä näkyväksi, jotta joku voi tehdä elämänsä löydön! Monet ovat löytäneet elämänsä rakkauden netistä. E-kontaki.fi –deittipalvelussa sinkut lähettävät kuukausittain jopa miljoona viestiä, siellä tapahtuu!

Nuorille nettideittailu on arkipäivää, normaali käytäntö, mutta vanhemmille ihmisille ensimmäinen askel profiilin luomiseen deittisivustolla voi olla haastavampaa. Ensimmäinen askel on aina vähän jännä. Ja ensimmäiset treffit myös. Mutta sen tiedän, että ikä ei haalista tunteen voimaa, eikä rakastumisella ole ikärajaa tai parasta ennen –päivää.

Jospa siis värkkäämään profiilia treffisivustolle? E-kontakti.fi on luotettava ja turvallinen kotimainen treffipalsta. Sillä on peräti Avainlippu-tunnus suomalaisen työn tukemisesta. Kaikkien profiilien aitous tarkistetaan asiakaspalvelun toimesta, eikä treffipalsta ole mitenkään vaarallinen asia. Siellä pätevät samanlaiset käytännön säännöt kuin muuallakin elämässä. Monelle on helpompaa kohdata ihminen ensin pienten viestien merkeissä, kun alkaa jutella tuntemattomalle kaupan kassalla. Ja kaikkihan ovat netissä, sinäkin juuri nyt! Se vain on niin. Suomessa ainoastaan kesällä ollaan enemmän jossain ihmisten ilmoilla, voisipa olla kivaa sitten tulevan kesänä vähän treffailla aurinkoisilla rannoilla yhdessä!

rakastavaiset halaavat

Pointti on siinä, että jos haluaa muutoksen johonkin, on tehtävä jotain eri tavoin kuin ennen. Jos ei ole koskaan kokeillut nettideittailua, kannattaa hypätä ja kokeilla. Jos on kokeillut, mutta ei ole tärpännyt, kannattaa kokeilla uudelleen. Ehkä muuttaa hiukan profiilia, kertoa itsestään rehellisesti. Siis todella kertoa jotakin siitä millainen ja kuka on, sekä ottaa hyviä kuvia itsestään. Jos on tullut torjutuksi, se on inhottavaa, mutta ei se ole maailman loppu. Ottaa tovin, että siitä toipuu ja sitten vain uutta matoa koukkuun! On super tärkeää olla oma itsensä, eikä esittää mitään, mitä ei oikeasti ole. Jokainen kuitenkin kaipaa rakkautta, ystävyyttä ja yhteisiä iloja. Huolten jakaminenkin on tärkeää, mutta on myös muistettava, että ystävä tai rakastettu ei voi olla terapeutti. Jos tuntuu, että on paljon huolia kerrottavana aina kohdattaessa, se voi olla vastaanottajalle kovin raskasta. Suurten hankalien asioiden purkamiselle on muita väyliä ja pienistä ei kannata natista.

Haastattelin ystävääni Mia Halosta, Suomen tunnetuinta deittausvalmentajaa, nettideittailun saloista asiantuntijan ominaisuudessa. Näet haastattelun täältä.

Onni on yhtä yllättävä asia kuin epäonni. Onni voi tosiaan luurata nurkan takana ihan, vaikka siinä naapurissa.  Tai toisessa kaupungissa ja siitäpä alkaakin ihan toisenlainen seikkailu. Kevät on kiinnostavaa aikaa – voi tapahtua vaikka mitä ihanaa!

Eloa ja iloa jokaiseen päivään!

♥️

Hanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Ode 13.04.2018

  Mistä muuten sinä, Hanna, löysit tämän pärinäpoikasi? 🙂

  Vastaa
  • hannasumari 13.04.2018

   Mistäkö minä löysin hänet? Oi oi – hänhän se minut löysi!
   Hanna

   Vastaa
 2. Nipa64 16.04.2018

  Ongelmahan tässä on vain se etten hae ketään kuka käyttäisi e-kontakti-tyylisiä palveluita 😀

  Vastaa
  • hannasumari 17.04.2018

   Nipa64
   Oletko varma? Oletko käynyt katsomassa ja tutustumassa palveluun? Mielestäni ihmisiä ei voi niputtaa sellaisiin jotka käyttävät ja niihin jotka eivät käytä. Monet nuoret ovat tuupanneet vanhempiaan käyttämään palvelua ja kuinka ollakaan – siitä on syntynyt ihania asioita. Kokeile – ei ole mitään hävittävää, mutta kenties voitettavaa!
   Hanna

   Vastaa
 3. Raija Mikama 18.04.2018

  Inkeri 66
  Ja ota itsestäsi ihania kuvia. Ei kovinkaan helppoa.

  Vastaa
  • hannasumari 22.04.2018

   Ihanat kuvat – niin sillä tarkoitan, että hymyile kuvassa! Ei sen kummempaa. Jokainen on ihana kuitenkin, mutta mörköilme ei ole se paras 😀

   ♥️Kiitos viestistä!
   Hanna

   Vastaa