Uusia tuulia – blogi muuttaa!

Uusia tuulia ja uutisia – blogi muuttaa! Tämä kirjoitus on viimeinen, joka löytyy täältä Apu-lehden sivuilta. Huomisesta lähtien löydät minut omilta uusilta sivuiltani, osoitteesta www.hannasumari.fi

Viisi ja puoli vuotta

Maaliskuun viimeisenä päivänä vuonna 2015 eli viisi ja puoli vuotta sitten kirjoitin blogiini: ”Istun nyt olohuoneen isossa nojatuolissa ja koetan miettiä, kuinka valmistaisin teitä tulevaan.”

Se oli ensimmäinen blogikirjoitukseni tänne Apu-lehden sivuille, olin uuden edessä ja koetin kertoa millaisia aiheita tulisin käsittelemään blogissani. Eikä minulla todellakaan ollut siitä vähintäkään aavistusta.

Nyt istun tässä samassa tuolissa ja olen jälleen matkalla uusiin haasteisiin. Blogini muuttaa siis omille nettisivuilleni, jotka aukeavat huomenna. Jaan jatkossakin uudet postaukset Facebookissa ja Instagramissa ja tietenkin toivon, että tulette mukaan ja seuraatte kirjoituksiani edelleenkin. Kaikki vanhat kirjotukset seuraavat mukana muutossa. (Kauhea pakkaaminen on ollut käynnissä – perus muutto!)

Kirjoitin siinä ensimmäisessä blogissani myös, että kypsyn hitaasti ja sekin pitää edelleen paikkansa. Olen nyt kirjoittanut blogia nyt yhteensä 10 vuotta ja vasta nyt olen valmis itsenäistymään. Lehden suojissa ja hyvien palveluiden äärellä on ollut iloista helppoa olla ja viimeisten reilun viiden vuoden aikana olen saanut oppia valtavasti tästä ammatista. Nyt katsotaan mihin se vie.

Mutta lyhyesti (lyhyesti kirjoittaminen ei ole vieläkään vahvuuteni) Blogi muuttaa, mutta ei lopu.

Kuvia menneestä

Meikitön kuva aprillipäivänä 2015. Tämä riemastutti ihmisiä. Heh onhan se aika villi. Tältä mä suurin piirtein näytän joka aamu.
Lampaankäävät oli jättisuuria eikä niissä ollut matoja!
Tämä kuva on kaupallisesta yhteistyöstä Triumphin kanssa. Hienoimmat kuvat ikinä ja hieno kokemus. Kun 57-vuotiaana on alusvaatemallina niin onhan se jotakin! Kuva: Jouni Harala
Leipominen on intohimoni. Tässä testasin omenaruusuja.
Joulufiiksiä
Monta upeaa matkajuttua sain kirjoittaa – tässä olen Afrikassa.
Hiukan on kamera heilahtanut, mutta me melkein pussattiin Eero Aarnioin kanssa Habitaressa. Hän on niin hauska ihminen!
Kuvatekstissä luki: ”Halusin antaa äidille kukkakedon, kun hän täytti 89 vuotta. Kukkakauppiaani toteutti sen ihanalla tavalla viime keväänä.” Nyt äiti poimii kukkia paratiisin kedoilla.
Fustra on ollut mukana blogissa ja elämässä kaikki nämä vuodet ja ennen sitä ja on edellleen. Ai että tossa kuvassa on hyvä asento! Ja kunto.
Kappale kauneinta Suomea! Kuva on on otettu Suomen kaunein koti -kuvauksissa. Oli ihanaa ja lämmintä. Ainoa mikä harmitti oli ettei ikinä päässyt uimaan noihin ihaniin vesiin!
Arkea Saarenmaalla. Tuossa kirjoitan blogia.
Kaupallinen yhteistyö urheiluliiveistä.
Juontohommissa Habitaressa. Haastateltavana Riitta Ojala-Fors Topi-keittiöistä
Tein linnuille herkkuja. Ja mikä ihana talvi! Tuleeko näitä vielä?
Tanssii tähtien kanssa. Tästä tanssista syntyi alli kohu. Käsivarsieni ojentajat eivät kelvanneet muutamille ihmisille ja kirjoitin siitä.
Voittaja ainesta. Tämä on Suomi 100 valkosuklaa-mustikkapiiras joka voitti blogien välisen kilpailun parhaasta reseptistä! Olin onnellinen!
Jakamassa Kultainen Venla palkintoa yhdessä Remontti-Reiskan kanssa.
Ystävänpäiväkakku.
Kävin Alvar Aallon kotona Munkkiniemessä. Ihana paikka.
Juhlat ystäville ja notkuvat herkkupäydät.
Luennoimassa ja juontamassa. Aiheena oli juhlakattaukset jotka pääsivät tietenkin myös blogiin. Kuva: Milka Rantamo Photography
Kaupallinen yhteistyö aurinkolasien kanssa.
Suomen kauneimman kodin kuvauksiin pääsee aina myös blogin mukana. Kuvassa paras ja ihanin Sini Rainio – tuomarikavarini.
Kuva yhdestä niistä kymmenistä Viron matkajutuista joita olen tehnyt. Kuvaushetki oli maaginen.
Kaupallinen yhteistyö jossa aiheena oli liemifondien käyttö.
Joulu meillä kotona. Ai että rakastan jouluja.
Tärkeää hyväntekeväisyystyötä Afrikassa. Unohtumattomia kokemuksia, joita koetin jakaa myös blogissa.
Nyt lennän eteenpäin, uusiin seikkailuihin kiitollisena menneestä ja otan avosylin tulevan vastaan!

Nähdään uudessa www.hannasumari.fi  osoitteessa huomenna – kiitos kaikesta kaikille täällä!

Rakkaudella

<3

Hanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

 1. Katri Virta 06.10.2020

  Ihanaa, että sinulla on omat sivut! Aina niin mielenkiintoisia juttuja!

  Vastaa
  • Hanna 07.10.2020

   Hei Katri!
   Kiitos! Tulipa hyvä mieli! ❤️
   Hanna

   Vastaa