Vihanneksia ja hedelmiä koronakaranteeniin

Terkut meiltä! Tässä kirjoitin tän just!

Haloo haloo niin rauhallista ja hiljaista täällä meidän hoodeilla! Rakastan tällaista sunnuntaipäivän rauhaa. Saattaapi olla, että sitä voi rakastaa ja siitä nauttia myös maanantaina! Mutta eilispäiväkin oli kiva, vietiin mm. vihanneksia ja hedelmiä koronakaranteeniin.

Eilen oli kiva päivä! Me päätettiin Jarpan kanssa lähteä vähän pullakuskin hommiin. Tosin pullat oli tällä kertaa Vihannespörssin vihanneksia, hedelmiä ja marjoja. Vitsi että oli kivaa.

Ajettiin siis Tukkutorille, jossa on Vihannespörssin myymälä, josta normaalisti toimitetaan raaka-aineita ravintoloille. No nyt on kokkien kauhat vähän jäissä, mutta varastot täynnä herkkuja, jotka ovat vaarassa joutua Molokin kitaan ja Vihannespörssi on alkanut myydä valmiiksi koottuja vihanneslaatikoita, hedelmälaatikoita ja marjoja yksityisasiakkaille. Me vietiin kaikkien kolmen tyttären kotiin boksit ja myös mun Ritva-siskolle, joka on karanteenissa himassa miehensä kanssa.

Oli nastaa pölöttää kaikkien kanssa, vaikka etäältä ja kaikille tuli niin hyvä mieli niistä. Ritu sanoi että alkoi heti keksiä mitä herkkuja lootan sisällöstä alkaa vääntää. Kaikissa laatikoissa ei ole ihan sama sisältö, mutta meidän omassa boksissa on mm. myskikurpitsa, salaatteja, ruohosipulia, porkkanoita bataattia, pottuja, erilaisia tomaatteija jne. Hedelmä boksissa eniten ilahduttaa meloonit. Aion puolittaa illalla hunajameloonin ja laittaa sisälle marjoja ja ehkä vähän kreikkalaista jugurttia ja ottaa sen tellun ääreen, kun tulee The Voice of Finland.

Namskis!

No mutta eiliseen vielä. Lähdin sitten vielä pitkälle kävelylle keskimmäisen tyttären kanssa, joka tuli ulos nilkat paljaina kuin joku teini! Arrrghhh! No murisin, mutta käveltiin silti. On nastaa kävellä välillä jossain muualla, kuin omilla huudeilla. Ja siis kaikkihan kävelevät nyt! Nuuksiossa kävellään ruuhkaksi asti, mutta muitakin hienoja paikkoja on – niitä voi katsella, vaikka täältä. Luontokeskukset on suljettu, mutta metsää ja kivoja reittejä piisaa.

Kun me olimme aamupäiväkävelyllä, näimme pienen perheen istumassa isolla kivellä kävelytien vieressä juomassa mehua ja syömässä eväitä. Perheen poika oli varmaan 3 vuotias ja oli saapunut paikalle potkupyörällä! Niin söpöä!

Eilinen ilta sujui meillä tellun äärellä, katsottiin Netflixistä Blacklist –sarjaa. Ollaan siihen koukussa ja siis jaksot ei ihan heti lopu! Mikä on oikein hyvä, koska tässä tovi menee, ennen kuin ollaan taas illat pitkät liikkeellä.

Kohta aloitan banaanikakun leipomisen Instalivessä (klo 17.00) tule mukaan, jos ehdit. Instasta ja Facebookista löytyy luettelot tarvikkeista  ja tarveaineista.

Pysytään kotona – pysytään terveinä!

Iloa ystävät!

P.S. ai joo piti vielä sanoa, että olen puhunut tosi monen ystävän kanssa puhelimessa. Se on ihan mun suosikki harrastus, joka on jäänyt vähemmälle, koska kaikki vaan kirjoittavat viestejä. Lapsena mun toinen unelma-ammatti oli ilmeisesti rikkaan miehen kotirouva, koska unelmana oli maata suuressa pehmeässä sängyssä, syödä suklaata ja puhua puhelimessa! (toimis kyl vieläkin vähän aikaa!)

Ai entä toinen? No se oli arkkitehti. En tiedä miksi en opiskellut – tai tiedän. En uskonut itseeni. Paska juttu, tai sitten ei. Mulla on ollut oikein hyvä elämä 💚

Suukkoja

Hanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *