Positiivinen oravanpyörä pitää aktiivisena ja se taas iloisena

Kaupallinen yhteistyö: VitaeLab Suomi

Kaamosmasennus pysyy poissa, kun jaksaa olla aktiivinen ja liikkua

Tiukka ote positiivisesta oravanpyörästä – se on pelastanut minut kaamosajan apeudelta ja siltä pölyttyneeltä ja surkealta fiilikseltä, joka nappaa kiinni, kun valo katoaa. Tässä ajassa on vielä ollut sekin harmi, ettei ole voinut tavata ystäviä samalla tavalla, kuin aikana ilman koronaa.

Jähmetyn kaamosaikaan helposti paikoilleni, ei ole energiaa tehdä oikein mitään ylimääräistä töiden lisäksi. On niin helppoa jäädä sohvalle tuijottamaan telkkaria tai selaamaan mitään näkemättömin silmin somea. Mutta sehän ei käy ollenkaan laatuun.

Ulkoilu ja salitreenit ovat mulle parasta lääkettä hyvällä mielellä pysymiseen

Lumityöt on hyvää treeniä jolla pysyy aktiivisena kaamoksessa

Ulkoilu tarkoittaa lumitöitä ja kävelylenkkejä. Meillä on iso piha, jonka putsaaminen lumista vie pari tuntia ja jos ei ole kiire, se on mulle silkkaa terapiaa. (Kiireessähän nyt mikään ei ole kivaa) Lumitöissä yhdistyy niin mainiolla tavalla huvi ja hyöty. Askeleita kertyy ja lumihommissa tarvitaan myös lihasvoimaa. On myös nastaa moikkailla ohi kulkevia naapureita ja vaihtaa sananen heidän kanssaan. Sellainen aktiivisuus, jossa on joku hyötynäkökulma, on aina kaikkein parasta mun mielestä. Mulla on esimerkiksi sellainen päätös, että postiin täytyy aina kävellä. Voin mennä sinne autolla vain, jos kuljetettavana on liian painava paketti.

Pitkillä kävelylenkeillä kuuntelen usein podcasteja tai äänikirjoja. Korvissa kuuluu kahta lajia, hauskaa hupia tai itsensä kehittämiseen tähtääviä aiheita.

Kävelen joko todella reippaasti ja hengästyen sauvojen kanssa tai jos kaipaan mindfulnessia, rauhallisesti itseäni ja ympäristöä kuunnellen.

Salitreenejä teen kaksi kertaa viikossa yhdessä valmentajan kanssa. Personal trainerin kanssa suoritus on aina tehokkaampi, kuin itsekseen tehty treeni, mutta olen silti koettanut opettaa itseäni siihen ajatukseen, että kaikki mitä teen, on parempi, kuin etten tekisi mitään. Ja välillä treenaan kotona myös käsipainojen kanssa tai joogaan. Kotona treenaaminen on kyllä lajeista haastavin.

Positiivinen oravanpyörä

Liikunta on synnyttänyt ihanan positiivisen oravanpyörän. Tulee hyvä mieli, kun liikkuu ja reippailee ja kun liikkuu, siitä tulee hyvä fiilis ja onnellinen olo. Tällaisessa oravanpyörässä on pelkkää positiivista. En tiedä yhtään sellaista kertaa, jolloin ulkoilu tai liikunta olisi jälkikäteen harmittanut. Joka kerran on voittajafiilis. Hyvä olo on kropassa ja päässä. Matala mieli ei ole tänä pimeänä aikana päässyt pääni sisään ja siitä kiitän tätä positiivista oravanpyörää, joka on pitänyt hyvällä tavalla liikkeessä.

Aktiivisena pysymistä taas olen tukenut syömällä säännöllisesti VitaeProta. Se yhdessä liikunnan kanssa on hyvä ja toimiva yhdistelmä.

Rutiineja

Napsin ravintolisät aina aamiaisella. Kun katan aamiaisen pöytään, laitan kapselit aina siihen viereen. Siitä tuli rituaalinomainen tapa, jota en ole sen kummemmin ajatellut.

VitaePro tukee aktiivisuutta kaamoksessa

VitaePro on ravintolisä, joka sisältää yhdistelmän ainesosia, jotka tukevat erityisesti lihasten ja nivelten toimintaa ja vastustuskykyä, sekä vähentää väsymystä ja uupumusta. Kun kroppa voi hyvin, on helpompi pysyä liikkeessä, aktiivisena ja sen seurauksena ihanasti hyvällä mielellä ja sitten jaksaa taas lähteä liikkeelle. Eli kyseessä on selkeästi hyvän oravanpyörä!

Tekstin lopussa on alennuskoodi, jolla pääset kokeilemaan Vitaeprota huimalla 60% alennuksella. Hyvän oravanpyörää voi kyllä suositella!

Mitä VitaePro ravintolisä kapselit pitävät sisällään ja kuinka ne toimivat?

Antioksidantit seleeni, C- ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä. (Hapettuminen on kehossa osana luonnollista aineenvaihduntaa tapahtuva reaktio, jota antioksidantit tasapainoittavat.)

C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten, eli ylläpitää ruston kuntoa nivelissä.

C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, eli tukee vastustuskykyä.

B12-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, eli tukee vastustuskykyä.

C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta

B12-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta

D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, eli tukee vastustuskykyä.

D-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä

Seleeni edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, eli tukee vastustuskykyä.

Omega-3 –rasvahapot EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa *

Oliiviöljyn polyfenolit edistävät veren rasva-aineiden suojaamista hapettumisstressiltä, mikä voi edistää veren virtaamista ja auttaa verisuonia toimimaan normaalisti. **

Boswellia serrata auttaa pitämään nivelissä viileän ja miellyttävän tunteen, eli ylläpitää nivelten hyvinvointia.

Summa sumarum

Nämä ainesosat siis tukevat lihasten ja nivelten normaalia toimintaa

Tukevat vastustuskykyä

Auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta

Toimivat antioksidantteina, jotka suojaavat soluja  

Tukevat sydämen ja verenkierron normaalia toimintaa

Kaamos ei siis kaatanut minua tänä vuonna, olen ollut hyvän oravanpyörässä. Lenkit ja leikit lapsenlapsen kanssa jatkuvat ulkona ja sisällä ja oikein kaipaan niitä. Tällä hetkellä pulkkamäki on kovassa huudossa lapsenlapsen kanssa ja kotona taas lumityöt on aivan parasta tekemistä.

Treeneissä ollaan valmentajani kanssa keskitytty kyykkyjen tekemiseen, ryhtiin, vahvaan keskivartaloon ja niska-hartiaseudun liikkuvuuteen ja olen jopa treenannut näitä juttuja myös kotona.

VitaePro tulee kätevästi suoraan kotiin

VitaeProta ei tarvitse lähteä hakemaan apteekista tai muista kapoista, vaan se saapuu kirjeenä suoraan kotiin omasta postiluukusta sisään, mikä on todella mukavaa ja helppoa. Yhdessä lähetyksessä on aina kuuden viikon annos eli 44 kapselia ja seuraava lähetys tulee perille taas kuuden viikon sisällä, eli kapselit eivät pääse loppumaan.

Pidän siitä, että VitaePro tilauksen voi lopettaa tai laittaa tauolle, kun haluaa eli ei ole mitään pakollista aikaa tai määrää, johon tulee sitoutua. Siitä tulee turvallinen olo ja minulle se ainakin kertoo luotettavasta toiminnasta. Samoin kuin siitä, että VitaePron asiakaspalvelu on Suomessa ja asiakaspalvelun puhelimeen myös vastataan.

Supertarjous ja alennuskoodi

Voin lämpimästi suositella VitaeProta omien kokemusteni kautta ja saan tarjota nyt lukijoilleni VitaePron ensimmäisen paketin poikkeuksellisella 60% alennuksella. Tarjouksen voi lunastaa VitaePro.fi sivulla, käyttämällä ostosta tehdessä koodia HANNA. Tarjous on voimassa 31.1.2021 saakka. Tämän lisäksi tilaajat saavat kaupan päälle ilmaisen Cal-Mag -ravintolisän.

Energiaa ja hyvää mieltä!

Terveisin Hanna

*hyödyllinen vaikutus saavutetaan nauttimalla vähintään 5 mg hydroksityrosolia, joka vastaa 20 g oliiviöljyä.

** Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia /vrk)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *