Mall of Tripla on kuin kaupunki kaupungin sisällä

Kaupallinen yhteistyö Mall of Tripla
Mall of Tripla on kuin kaupunki kaupungin sisällä. Vietin ihanan kesäisen staycationin Mall of Triplan Sokos Hotel Triplassa ystäväni Mian kanssa. Me vietimme Triplassa kokonaisen vuorokauden. Se oli superkiva pikku loma. Tripla on kuin pieni kaupunki kaupungin sisällä – elämyskeskus, jossa on oikeasti enemmän tekemistä ja elämyksiä, kuin jossain pikkukaupungissa. 

Hello!


Meidän staycation alkoi tietenkin majoittumisella hotelliin. Huoneesta oli upeat näkymät yli Helsingin. Näkymää olisi voinut jäädä tuijottamaan, vaikka kuinka pitkäksi aikaa, mutta meillä oli muita suunnitelmia. Downton Abbey elokuva Uusi aikakausi, meni BioRex Triplassa ja halusimme molemmat nähdä sen. Koska elokuva esitettiin juuri lounasaikaan, nautimme aivan loistavat tapakset ja tietty myös vähän karkkia leffaa katsoessamme.

Vuorokausi Triplassa – tässä olen just tullut ekaa kertaa Triplaan!
Mentiin Mian kanssa heti leffaan ja jippii! Siellä oli mahdollisuus syödä ihania tapaksia. Se oli hyvä juttu, koska leffa alkoi juuri lounasaikaan.


Elokuva oli ihana. Itkin ja nauroin ja ihailin Downton Abbeyn pukuloistoa. Elokuvien katsominen leffateatterissa on parasta, samaa fiilistä ei ikinä saa, kun katsoo elokuvia televisiosta, läppäristä puhumattakaan. Teatterissa siirtyy aina ihan toisiin maailmoihin hetkeksi – ai että, vieläkin sykähdyttää.


Oliko se elokuvan pukuloisto, joka sitten inspiroi vai mikä, mutta seuraavat pari tuntia kyllä vierähti iloisesti mekkoja ja hattuja sovitellessa ja matkaan tarttui useita hyviä ostoksia. Tykkäsin erityisesti vaateliikkeiden hyvästä palvelusta. Jäi tosi hyvä fiilis siitä. Sain myös hankittua tarvitsemaani kosmetiikkaa – tarkemmin sanottuna meikinpuhdistusaineita, sillä tämän kesän kuvauksissa meikki on kasvoilla joka päivä. Ostimme myös illaksi itsellemme hiukan hemmottelua kasvo- ja käsinaamioiden muodossa. Niistä oli paljon hupia.
Nauruterapia on aina paikallaan…!
Triplassa olisi voinut käydä kyllä myös kauneushoitolassa tai hieronnassa (joka olisi ollutkin ihanaa!) mutta en tajunnut varata aikaa ajoissa. Olisi ihanaa mennä yhdessä ystävän tai puolison kanssa aromaattiseen hierontaan, sen varaan kyllä seuraavalla kerralla. Ai että!

Ihanat mekot ja mun ihana kaveri Mia!
En ostanut tätä ja tietysti se jäi harmittamaan!
Mekon sijaan ostin kaksi hattua! aah kuinka ihanat!


Ravintolatarjonta hämmästytti
Ravintolatarjonta hämmästytti runsaudellaan. Triplassa on lähes 70 kahvilaa ja ravintolaa, joten jotta pystyisi antamaan ravintolasuositusten ranking listan, pitäisi Triplassa olla pari viikkoa. Tuntuu, että ruokaa on tarjolla maailman joka kolkan keittiöistä. Kuinka ihanaa!

Ravintoloita on eripuolilla Triplaa ja eri myös kerroksissa. Se on kiva juttu.
Fredde´s on viihtyisä ja hauskasti sisustettu
Skål ihanalle staycationille!
Kala-annos oli todella ihana. Grillatun kalan rapea nahka on herkkua.

Ravintoloita on ryhmissä ja yksittäin eripuolilla kauppakeskusta, joten meluisalta ja hallimaiselta tunnelmalta on vältytty. Suuremmatkin ravintolakokonaisuudet on saatu tuntumaan miellyttäviltä. Tunnelma on todellakin kuin omassa pienessä kaupungissa.
Meidän illallispaikaksemme valikoitui Fredde ́s – Food & Fire jossa nautimme ensin klassiset Dry Martinit ja söimme alkupalaksi samettisen pehmeää parsakeittioa ja pääruuaksi hiiligrillissä rapeakuoriseksi paistettua kirjolohta. Jälkiruokaa emme jaksaneet ajatellakaan ja muutenkin hotellihuoneen ylellinen vuode kutsui jo houkuttelevasti.


Sokos Hotel Tripla
Raikas skandinaaviseen tyyliin sisustettu huone viehätti. Ja erityisesti se, kuinka upea maisema oli saatu kertautumaan suuren peilin kautta. Peili toi myös huoneeseen paljon valoa ja antoi tunteen todella avarasta tilasta. Tosi kiva!
Kylpyhuoneessa oli Nordic Hotel Collection by Lumene -sarjan sampoo, hoitoaine, vartalosaippua ja –voide. Puhtaat tuoksut ja kotimaiset tuotteet, jotka valmistetaan vastuullisesti, ilahduttivat.

Hotellin aula on viihtyisä ja erityisen kivaa on se että seinillä on taidetta.
Hotellin huoneen maisema peilin kautta.
Tämä kuva on otettu maisemahissitä.

Ilta hämärtyy. ikkunasta näkyy mm. Linnanmäki.

Kaunis kesäilta oli läsnä huoneessa sen valtavan maisemaikkunan kautta emmekä huomanneet, kuinka aika riensi ja oli jo puoliyö, kun tajusimme sulkea pimennysverhot ja siirtyä unten maille.

Ostimme tietenkin kasvo- ja käsinaamiot
…jotka tietenkin käytimme heti!

Aamuvirkkuina heräsimme silti varhain ja olimme ensimmäisten joukossa upealla hotelliaamiaisella, jonka omiksi kohokohdikseni muodostuivat kolme puuroa. Tarjolla oli uuniohrapuuroa, ohrapuuroa ja mustikkatuorepuuroa. Otin niitä ensin vain pienet lusikalliset, mutta pakko oli hakea lisää, niin hyviä olivat. Mia ilahtui savustetuista särjistä sekä hyvästä gluteenittomasta tarjonnasta, johon kuului myös mustikkatuorepuuro ja karjanpiirakat. Aamiaisella oli myös huomattavan hyvä palvelu.

Aamiaisen puurot – parhaita ikinä!


Musiikkimuseo Fame
En tiedä onko muissa kauppakeskuksissa museoita, mutta Triplassa on. (Aika kiva juttu muuten, jos joutuu odottelemaan junaa tai vaikka lentoa Triplassa.) Musiikkimuseo Fame (linkki) on viihdyttävä ja kiinnostava seikkailu suomalaisen musiikin maailmaan. Olisi siellä saanut testata karaokeakin, mutta en ryhtynyt laulamaan.

Fameen astellaan tietenkin punaista mattoa pitkin!
Dingo! Tietenkin!


Juuri nyt siellä on perusnäyttelyn lisäksi Lauluni, leikkini –lastenmusiikinäyttely, joka esittelee suomalaista lastenmusiikkia, kivalla lapsille sopivalla tavalla.
Sokos Hotelli Triplan vieraat saavat lipusta 20% :n alennuksen.


Mitkä fiilikset jäi
Tripla on minusta tosi viihtyisä paikka. Kulkeminen on helppoa ja tila on suunniteltu ilmavaksi ja avaraksi. Yhdellä silmäyksellä näkee kauas ja kaikkialle on helppoa löytää. Helppokulkuisuus on miellyttävää. Tripla on korkea ja korkealla, sieltä avautuvia upeita näkymiä on hyödynnetty hyvin. Esimerkiksi elokuvateatterin loungesta on hienot näkymät junaradalle. Kaupungin
liikenteen katsominen korkealta on minusta kiehtovaa.

ihan puhdas auto!
Valoisissa avarissa tiloissa on helppoa miellyttävää liikkua.


Triplaan on helppo tulla, raitiovaunulla, bussilla, lähi- ja kaukojunilla, pyörällä ja tietenkin omalla autolla. Minä tulin omalla autollani, jonka jätin vierailun ajaksi sisäpuhdistukseen ja vahaukseen Triplan parkkihallin. Sieltä pääsi ihanasti hissillä suoraan hotelliin. Ja lähtiessä allani oli siis putipuhdas auto inside out, mikä oli ihan luksusta. Iloinen yllätys oli parkkipaikat 3400 polkupyörälle ja sähköpyörien latauspisteet. Tämä on todellakin nykyaikaa! Triplassa on myös mahdollista huoltaa pestä pyörä ja siellä on Suomen ensimmäinen pyörähotelli.
Jäsenmaksulla saa käyttöön palvelun, jolla voi jättää pyörän turvalliseen säilytykseen ja käydä suihkussa.


Viisi hyvää Triplassa
Tripla on rakennettu ympäristöystävällisesti. Rakennus kuluttaa 40 %
vähemmän vettä kuin muut uudisrakennukset
Hyvä tunnelma
Triplassa on helppo suunnistaa.
Sähköautoille on 300 latauspistettä.
Tripla ei ole pelkästään kauppakeskus, 40 % Triplan palveluista on muuta kuin
kauppaa.


Olen valmis koska vaan uuteen staycationiin Triplassa. Meillä oli kivaa ja monta kivaa juttua jäi vielä kokematta. Lämmin suositus pikku lomaan tai visiittiin siellä.

Lämmöllä,

Hanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *