Meillä kaikilla on supervoimia – erityisominaisuuksia joissa loistamme

Kaupallinen yhteistyö Bioteekin kanssa. Supervoimat – se että meillä kaikilla on supervoimia, on upea asia ja omat supervoimansa kannattaa kaikkien tunnistaa, koska niitä voi hyödyntää monella tavalla ja ymmärrys siitä mitä supervoimia omaa, on tosi tyydyttävää.

Ajatus omista supervoimista voi myös ahdistaa. Sana supervoima on hyvin vahva ja voi tulla tunne siitä, ettei minulla ole sellaisia. En ole missään super. Mutta jokaisella kyllä on niitä. Jokaiselle meistä on annettu erilaisia lahjoja ja kaikkia meitä erilaisine lahjoinemme ja ominaisuuksinemme tarvitaan.

Supervoimiin ei minusta pidä suhtautua hirveän syvällisellä vakavuudella, vaan ajatella asiaa positiivisena hauskuutena, joka kohottaa mielialaa silloinkin, kun tuntuu juuri siltä, että itsessä ei todellakaan ole mitään superia. Silloin on hyvä muistaa, että kyllä on. Paljonkin!

Omien supervoimien tunnistaminen auttaa minua silloin, kun oma sisäinen voimani on kateissa. Kun tunnen itseni jäkäläksi tai sieneksi. (Okei tää voi naurattaa ja jos totta puhun se naurattaa muakin, mutta siis, tunnen joskus olevani sieni, jolla on niin suuri lakki, että se peittää jalan melkein kokonaan – olen piilossa, mitättömänä, lakin alla. Näkymättömissä. Jäkälänä olen vaan jotenkin homeessa ja liikkumattomaksi kivettyneenä.) Mutta kun olen sieni tai jäkälä fiiiksissä, kykenen silti toimimaan.

Mitä eroa näillä kahdella sitten on, supervoimilla ja sisäisellä voimalla? Ystäväni määritteli sisäistä voimaa todella ihanasti näin:

”Sisäinen voimaa vaihtelee, muuttuu, liikkuu (ja onneksi on näin!). Joskus se on tosi selkeä ja sujuvaa, esillä. Sitä voi olla todella paljon ja meistä voi silloin tuntua, että se pysyy siinä samanlaisena aina (mutta ei se pysy!). Joskus se on sitten hauras, rikkonainen ja hidas. Joskus se vain nukkuu ja ei jaksa. Joskus se suuttuu ja menee piiloon vaikeuttamaan meille ratkaisun löytämistä…”

Minusta sisäinen voima voi olla täysin hukassa välillä pitkäänkin. Se todella liikkuu. Ja se on todella jännittävää ja mielenkiintoista. Joskus huhuilen sitä ja kyselen missä luuraat. Silti elämä ja arki etenevät ihan ok.

Sen sijaan supervoimat ovat ominaisuuksia. Ne ovat käytössä silloinkin, kun sisäinen voima on hiukan piilossa, hauras tai unessa. Kun voin hyvin, mun supervoimat on aina käytettävissä, kuin autopilotilla.

Tarkoitan hyvinvoinnilla tilaa, jossa olen ok. Mielessä voi olla harmeja (niitähän nyt on joka päivä. Pienistä suuriin, se on elämää) kroppa toimii ihan ok ja on ikään kuin tavallinen tila. Sitä tilaa mä olen jo vuosia tukenut Bioteekin Super-sarjan ravintolisillä. Enkä vain omaa hyvinvointiani, vaan olen ostanut niitä myös läheisilleni, koska olen huomannut, että ne toimivat. Ne ovat laadukkaita, vahvoja ja hyvin imeytyviä valmisteita hyvinvoinnin tueksi ja koen, että ne ovat toimineet hyvin ja tukevat mun hyvinvointiani hienosti.

Kaikista meistä varmaan välillä tuntuu, ettei kroppa pysy menossa mukana, kun on paljon kiireitä ja ikää tulee lisää (onneksi) On tietenkin tosi tärkeää muistaa levätä tarpeeksi, syödä hyvin ja harrasta jotain mieluisaa tapaa liikuttaa itseään. Vaikka nämä kaikki asiat oli mulla ihan ok kunnossa, tuntui silti että kroppa kaipaa jotain.

Nyt mulla on käytössä Super Magnesium, Super Alfalipoiini, Super Nivel, Super Sinkki ja Super A-vitamiini.

Kun valitsin näitä ravintolisiä, tein testin Hertta Hyvinvointikoneella ja katsoin mitä se mulle ehdottaisi. Se oli kiinnostavaa, nopeaa, helppoa ja aika hauskaa. (jo koneen nimi on musta hauska!)

Bioteekin sivuilla on siis tämä herttainen Hertta Hyvinvointikone, jolle vaan kerrotaan hieman itsestä ja omasta elämästä ja Hertta suosittelee juuri sinun hyvinvointiasi tukevia ravintolisiä. Testaa konetta ja näet millaiset ratkaisut saat sun hyvinvoinnin tueksi.

Supervoimat voivat olla hirveän monenlaisia eikä mikään ole kehnompi kuin joku toinen. Vain erilainen. Ja supervoimistaan tulee olla onnellinen ja kantaa niitä ylpeydellä.

Mun yhden kaverin supervoima on keittiön siivous. Olen vuosia koettanut oppia hänen toimiaan seuraamalla tullakseni yhtä nopeaksi, tehokkaaksi ja huolelliseksi kuin hän mutta ei, en pysty samaan millään ilveellä.

Yhden ystävän supervoima on hulvattomin huumori mitä ikinä voi olla, yksi on näppärä käsistään ja omaa uskomattoman kauneuden tajun, yksi on paras remonttinainen mitä olla saattaa. Ja sitten on hän, jonka seurassa mieleen laskeutuu tasapaino ja elämä alkaa hymyillä aivan itsekseen.

Sitten on hän, joka saa tiskipöydän loistamaan kuin peili. Vaikka toimin samoin kuin hän, ei onnistu! Joku osaa kääntää ikävät asiat hyviksi ja joku löytää puuttuvat palat asioihin. Joku osaa laittaa yhden kukkasen maljakkoon niin että siinä näyttää olevan koko maailman niityt.

Etsi, huomaa ja rakasta sun supervoimia ja pidä itsestäsi hyvää huolta.

Hanna

Artikkelia saa mielellään jakaa, ei tarvitse kysyä erikseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *